Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Double watchwinders voor twee horloges

Geplaatst op 24 september 2024 om 15:57 uur

Ben jij een liefhebber en eigenaar van twee of drie automatische horloges en ben jij op zoek naar de optimale wijze van opwinding in combinatie met een veilige opbergplaats voor jouw trots? Dan is dit het artikel voor jou! Wij vertellen je namelijk graag meer over een merk met een uitgebreide collectie watchwinders en andere horloge-accessoires, die keer op keer weet te verrassen met uiterst luxe modellen die worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen.

Benson Compact Double watchwinders

We hebben het dan over het Nederlandse merk Benson. Benson heeft een brede kennis en ervaring in huis op het gebied van luxe automatische horloges, watchwinders en andere horloge-accessoires. Door de ervaring die het merk op dit gebied heeft opgedaan, weet men bij Benson exact wat de liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges nodig heeft voor een goede verzorging van zijn automatische horloges. De watchwinders van dit merk vallen dan ook op door hun hoge gebruikerscomfort en verschillende handige extra functionaliteiten. Zo biedt het merk watchwinders die zijn voorzien van mooie extra’s, zoals een handige powerwinding functie, een extra opbergruimte of ingebouwde LED verlichting.

Je  kunt binnen de collectie van Benson dan ook terecht voor een geheel compleet plaatje. Daarnaast biedt het merk designs in verschillende prijsklassen, gemaakt van verschillende materialen en voorzien van verschillende soorten motoren (hoogwaardige Japanse- of Swiss made motoren). Hiermee richt men zijn pijlen op een breder publiek bij dit merk. De collectie van Benson weet dan ook de aandacht te trekken van menig liefhebber en verzamelaar van automatische horloges.

De collectie van Benson is zoals genoemd zeer divers en biedt voor iedere liefhebber een passend alternatief. Of het nu gaat om een hoogwaardige watchwinder met ruimte voor een gehele collectie automatische horloges, of om een horlogedoos om jouw quartz- of mechanische horloges veilig in op te kunnen bergen, bij Benson vind je zeker wat je nodig hebt. In dit artikel zetten we graag een specifieke lijn watchwinders van Benson centraal, namelijk de Benson Compact Double modellen. De designs binnen deze serie bieden allen ruimte voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk en zijn daarmee uitermate geschikt wanneer je twee of drie automatische horloges in het bezit hebt.

De modellen zijn compact vormgegeven, waarmee deze gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen zijn. Deze designs zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je de Benson Compact modellen bestellen in kleuren als wit, zwart, carbon fiber en fraaie houttinten. Deze modellen zijn voorzien van handige flexibele horlogehouders. Deze zorgen ervoor dat vrijwel ieder formaat automatisch horloge probleemloos in de houders kunnen worden geplaatst. De basis van deze watchwinders van Benson wordt gevormd door krachtige en kwalitatieve Japanse motoren, die de opwinding van jouw automatische horloges op stille en energiezuinige wijze verzorgen.

De Benson Compact modellen zijn daarnaast instelbaar wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Dit gaat gemakkelijk en snel met behulp van het handige touchscreen. Doordat beide rotoren afzonderlijk kunnen worden ingesteld, krijgt ieder automatisch horloge precies de juiste wijze van opwinding. De Benson Compact Double watchwinders zijn dan ook geschikt voor het opwinden van ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Doordat deze modellen van Benson daarnaast zijn voorzien van een fraaie ingebouwde LED verlichting, bieden deze ook een uitstekende mogelijkheid om jouw automatische horloges op luxe wijze in te presenteren. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, bieden de Benson Compact modellen ook een handige speedwinding functie. Met deze functionaliteit kun je jouw automatische horloges ook in kortere tijd van de benodigde opwinding voorzien, waardoor je jouw horloge ook kunt dragen wanneer je haast hebt. De Benson Compact Double modellen functioneren tot slot met behulp van een adapter, middels netstroom. Kort samengevat kies je met een design uit de Benson Compact Double serie voor een watchwinder die jou alles te bieden heeft om je automatische horloges van de juiste opwinding en verzorging te voorzien. Daarnaast bieden zij je een veilige opbergplaats en een fraaie display om jouw horloges in te kunnen presenteren. Deze modellen bieden zogezegd veel waar voor je geld: kwaliteit, hoogstaande techniek, een luxe uitstraling en een aantrekkelijke prijs.

Bij ons in de webshop vind je de genoemde Benson Compact modellen. Wij leveren deze designs met een garantie van twee jaar en een duidelijke handleiding. Naast deze modellen vind je ook de gehele overige collectie van dit aansprekende en ambitieuze merk in onze webshop.

Wil je een advies over welke watchwinder het beste bij je past? Of heb je andere vragen? Wij helpen jou met onze expertise op dit gebied graag verder! Wacht dus niet langer en bekijk de mogelijkheden en ons uitgebreide aanbod Benson watchwinders nu bij ons in de webshop en overtuig jezelf van de perfecte combinatie van kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Je hoeft dan nooit meer bang te zijn voor stilstand van jouw automatische horloges en kunt ervan op aan dat jouw horloges steeds klaar zijn voor gebruik.