Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Populair: Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder

Geplaatst op 28 mei 2024 om 15:22 uur

Watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei varianten. Zo heb je bij de aanschaf hiervan de keuze uit watchwinders gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, leder en bijvoorbeeld aluminium of edelstaal. Ook het formaat van een watchwinder kan heel verschillend zijn. Zo zijn er watchwinders die bestaan uit grote houten kasten, geschikt voor een verzameling automatische horloges, maar ook watchwinders die juist zeer compact zijn vormgegeven. In deze laatste groep vinden we watchwinders geschikt voor het opwinden van één of twee automatische horloges tegelijk.

Swiss Kubik Startbox gray watchwinder

Naast het design en uiteraard de capaciteit van een watchwinder, speelt ook het soort motor waardoor de watchwinder wordt aangedreven een hele grote rol. Daarbij bieden zowel hoogwaardige Japanse motoren als Swiss made motoren een opwinding van kwaliteit die bovendien veilig is voor jouw automatische horloge(s). Wanneer je een watchwinder in een kluis wilt kunnen plaatsen, is een watchwinder met ingebouwde accu of een model dat werkzaam is op batterijen  de goede keuze. Anders is een watchwinder die functioneert middels netstroom met behulp van een adapter ook een mooie optie.

Watchwinders zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Hiermee is er voor de liefhebbers met een minder breed budget ook voldoende keuze. Zelfs watchwindermerken die wereldwijd een begrip te noemen zijn binnen de horlogerie, bieden watchwindermodellen met een meer eenvoudig design in een lagere prijsklasse. De kwaliteit van deze watchwinders is echter even hoog als de meer luxe modellen van deze merken, zodat je niet hoeft in te leveren op de kwaliteit van de opwinding van je automatische horloges. Een watchwindermerk dat wereldwijd zeer hoog staat aangeschreven en binnen de collectie ook speciale instapmodellen aanbiedt, is het Zwitserse watchwindermerk Swiss Kubik.

Swiss Kubik is een merk dat nooit stil heeft gestaan op het gebied van de technische ontwikkeling van hun watchwinders. Dit maakt dat het merk steeds opnieuw watchwinders weet te bieden die zijn voorzien van de meest moderne technologie. Met een watchwinder van Swiss Kubik weet je dan ook zeker dat je jouw automatische horloge of horloges het beste kunt bieden op dit gebied. De watchwinders van Swiss Kubik zijn voorzien van topkwaliteit Swiss made motoren, die de opwinding van jouw automatische horloge of horloges regelen op een veilige, energiezuinige en bovendien stille wijze. De watchwinders van Swiss Kubik bieden alleen al door de waardevolle eigenschappen van de Swiss made motoren een hoog gebruikerscomfort. Swiss Kubik watchwinders zijn direct herkenbaar, doordat deze een kubusvormig design hebben. Bovendien zijn ze erg compact en daarmee handzaam. Je neemt deze watchwinders dan ook gemakkelijk met je mee wanneer je dit wenst. De watchwinders van dit vooruitstrevende Zwitserse merk kunnen daarnaast tot wel drie jaar functioneren op een set AA batterijen. Hierdoor heb je hier nauwelijks omkijken naar. Ook deze eigenschap van de Swiss Kubik Startbox gray maakt dit model zeer prettig in gebruik.

De serie instapmodellen van het merk Swiss Kubik (voorheen de ABS watchwinders), vinden we vandaag de dag onder de naam Swiss Kubik Startbox. Een fraai voorbeeld van een watchwinder afkomstig uit deze lijn is de Swiss Kubik Startbox gray. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en uitgevoerd in de kleur grijs. Voorbeelden van andere kleuren watchwinders uit dezelfde serie zijn: rood, blauw en aqua. De Swiss Kubik Startbox gray is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge en is aan de binnenkant zwart van kleur. De watchwinder is niet afsluitbaar, maar je kunt er zelf voor kiezen een glazen deurtje extra te bestellen tegen een meerprijs. Hiermee maak je jouw nieuwe watchwinder alsnog afsluitbaar, waarmee je je automatische horloge veilig opbergt tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht of bijvoorbeeld vuil. De watchwinder is verder voorzien van een overwind protectie, ter bescherming van je automatische horloge tegen overspanning. Met de Swiss Kubik Startbox gray kies je al met al voor een zeer efficiënte en veilige watchwinder voor jouw automatische horloge, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. De watchwinder is bovendien overal gemakkelijk te plaatsen, door het compacte formaat. De Swiss Kubik Startbox gray is verder zeer gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je jouw automatische horloge nooit meer opnieuw hoeft in te stellen omdat deze stil is komen te staan.

Wij zijn trots officieel dealer van het merk Swiss Kubik en bieden jou daardoor de nieuwste collecties, beste service en scherpste prijzen. Bovendien adviseren wij je met plezier wanneer je twijfelt over welke watchwinder het beste bij jou en je automatische horloges past. Bestellen van de Swiss Kubik Startbox gray of één van de andere fraaie modellen van dit merk, kun je gemakkelijk en snel doen bij ons in de webshop. Wij leveren deze dan met maar liefst drie jaar garantie en duidelijke handleiding bij je thuis. Je zult hier zeker geen spijt van krijgen, met de  Swiss Kubik Startbox gray kies je voor het beste van het beste voor je automatische horloge!