Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox watchwinder Bronze

Geplaatst op 20 april 2022 om 15:32 uur

Een watchwinder is een essentieel onderdeel van de hobby van een liefhebber van automatische horloges. Zonder watchwinder is het niet mogelijk jouw automatische horloges van energie te voorzien, tenzij je hem om je pols hebt. Wanneer een horloge niet door de natuurlijke beweging van de pols wordt opgewonden, loop je het risico dat deze stil komt te staan. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Zo is het mogelijk dat het horloge hierdoor minder nauwkeurig wordt wat betreft de weergave van de tijd. Bovendien is het vervelend wanneer je je horloge regelmatig opnieuw moet instellen. Met de aanschaf van een kwalitatieve watchwinder kan je dit probleem ondervangen. Je hebt dan bovendien direct een veilige opbergplaats voor je horloge.

Je kent het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ wel. Dit gaat ook bij de aanschaf van een watchwinder in bepaalde gevallen op. Het is dus belangrijk te kijken naar kwaliteit en een merk te kiezen dat goed bekend staat. Toch is het niet zo dat je altijd de hoofdprijs hoeft te betalen wanneer je een hoogwaardige watchwinder wilt kopen. Zo zijn er verschillende merken die alom bekend staan vanwege hun goede prijs-/kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn er zeer bekende merken die ook watchwinders binnen hun collectie bieden die worden gezien als instapmodel. Zo kun je een duurzame watchwinder aanschaffen die jouw automatische horloges op een veilige manier opwindt en die tegelijkertijd betaalbaar is. Dit geldt ook voor bepaalde Zwitserse merken. Watchwinders van Zwitserse komaf staan net als de horloges zelf zeer goed bekend. Een voorbeeld van een gerenommeerd merk op dit gebied is Swiss Kubik.

Swiss Kubik biedt de liefhebber met een minder groot budget de mogelijkheid te kiezen voor een hoogwaardige watchwinder met een eenvoudig design, tegen een uitnodigende prijs. We vinden de watchwinders van Swiss Kubik die onder deze noemer vallen binnen de Swiss Kubik Startbox serie. Met een watchwinder uit deze serie kies je voor precies datgene dat jouw horloge nodig heeft, namelijk een doeltreffende opwinding. We richten ons vandaag op de Swiss Kubik Startbox Bronze, die afkomstig is uit deze serie. Deze specifieke watchwinder is uitgevoerd in de kleur brons. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in vele andere kleuren, zoals blauw, oranje, rood en zwart. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide. Het model is duidelijk herkenbaar als zijnde een design van Swiss Kubik, door het kubusvormige ontwerp. De watchwinder is compact van formaat en bovendien licht van gewicht. Daar komt nog bij dat deze watchwinder tot wel 3 jaar kan functioneren op een set AA batterijen. Dit maakt deze watchwinder niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar zorgt er ook voor dat deze makkelijk te plaatsen is. Je hebt hiervoor niet veel ruimte nodig. Bovendien kun je deze watchwinder hierdoor ook eventueel in een kluis plaatsen, of meenemen naar kantoor of op reis.

De Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder is natuurlijk voorzien van een Swiss made motor, hier staat Swiss Kubik bekend om. Deze motoren zijn zeer krachtig en betrouwbaar. Ze zijn daarnaast ook zeer stil tijdens het opwindproces. Hierdoor plaats je deze watchwinder ook zonder zorgen op bijvoorbeeld jouw slaapkamer of op je werkplek. De combinatie van deze eigenschappen van de watchwinder zorgen ervoor dat je heel flexibel bent met dit model. De watchwinders van Swiss Kubik zijn eventueel ook extra uit te breiden met een adapter of kleinere horlogehouders. Dit laatste is ideaal wanneer je in bezit bent van een kleiner model horloge. Natuurlijk is dit model watchwinder van Swiss Kubik ook voorzien van een overwind protectie. Kortom, de Swiss Kubik Startbox Bronze biedt alles om ervoor te zorgen dat jouw horloge op een efficiënte wijze kan worden voorzien van de benodigde energie. Bovendien zorgt de beweging van de watchwinder ook nog voor een juiste olieverdeling in het horloge, ter behoud van je horloge. Natuurlijk berg je je horloge ook veilig op in deze watchwinder. Wanneer je voor extra veiligheid wilt gaan, berg je je watchwinder en horloge gemakkelijk op in een kluis.

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

De watchwinders van Swiss Kubik zijn van dermate hoge kwaliteit dat deze worden geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Hiermee biedt Swiss Kubik een langere garantietermijn dan de meeste rmerken. Dit kunnen zij doen doordat zij bij de productie van de watchwinders kiezen voor het beste van het beste. Bovendien kiezen zij voor hun producten hoogwaardige materialen. In combinatie met de Swiss made techniek van de watchwinders is het vertrouwen in hun eigen producten dan ook niet voor niets zeer groot. Wij leveren een uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders. Bij ons in de webshop kun je een keuze maken uit een watchwinder van het merk met een diverse capaciteit. Zo bieden wij niet alleen watchwinders zoals de Swiss Kubik Startbox Bronze, die geschikt is voor een enkel horloge, maar ook watchwinders van Swiss Kubik speciaal geschikt voor de echte verzamelaar.

Watchwinders.nl is officeel dealer van Swiss Kubik. Hierdoor garanderen wij jouw kwaliteit, service en een scherpe prijs. De meeste watchwinders leveren wij vanuit voorraad. Heb je een vraag of opmerking laat het ons dan weten. Wij helpen je graag verder.