Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor het opwinden van automatische horloges

Geplaatst op 2 juni 2023 om 10:34 uur

Heb jij ook een automatisch horloge? Vind je het ook vervelend als deze stilstaat? Dan moet je zeker een watchwinder overwegen. Of je voor één, twee of een hele verzameling automatische horloges een watchwinder zoekt, wij bieden jou de keuze uit een breed assortiment. Zowel wat betreft merk als capaciteit, maar ook op het gebied van design en het soort motoren, bieden wij diversiteit en interessante watchwinders voor een breed publiek. In onze webshop vind je bovendien watchwinders in verschillende prijsklassen. Verschillende merken uit onze collectie bieden een uitermate goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je voor een scherpe prijs al een zeer kwalitatieve en complete watchwinder kunt aanschaffen. We hebben enkele watchwinders die afkomstig zijn uit onze collectie voor je geselecteerd waarover we graag wat meer informatie bieden.

Een interessant model watchwinder uit onze collectie is de Benson Compact Double 2.BG watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijk. Dit maakt deze watchwinders speciaal geschikt voor de liefhebber met 2 of 3 automatische horloges in het bezit. De watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Ook het interieur van de watchwinder is zwart van kleur en voorzien van 2 goudkleurige ringen. Deze geven de watchwinder een exclusieve uitstraling. De watchwinder is voorzien van speciale flexibele horlogehouders. Deze zorgen ervoor dat ieder formaat horloge zonder problemen in de watchwinder kan worden geplaatst. Dit model is voorzien van Japanse motoren. Deze motoren bieden een geluidsarme wijze van opwinding en zijn bovendien zuinig wat betreft energieverbruik. Doordat deze watchwinder voorzien is van een modern touchscreen, is deze zeer eenvoudig in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag per horloge gemakkelijk wijzigen. De Benson Compact Double 2.BG watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model ook nog over een powerwinding functie. Deze optie is uiterst handig wanneer je je horloges in korte tijd van de benodigde energie wilt kunnen voorzien. De watchwinder is tot slot voorzien van een mooie LED verlichting, voor een optimaal zicht op je horloges. Met de Benson Compact Double 2.BG watchwinder kies je voor een watchwinder met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, een strakke vormgeving en een stukje technische finesse.

Van het Zwitserse merk Swiss Kubik hebben we ook een interessant model. We vertellen je graag meer over de Swiss Kubik Aluminium Black. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van een enkel horloge en gemaakt van aluminium. De watchwinder is geheel zwart van kleur en zeer compact vormgegeven. Deze watchwinder kun je dan ook gemakkelijk meenemen naar waar je dan ook wilt. De watchwinders van Swiss Kubik functioneren bovendien tot maar liefst 3 jaar op een set AA batterijen. Hierdoor is deze watchwinder ook zeer goed in een kluis te plaatsen. De Swiss Kubik Aluminium Black is uiteraard voorzien van een Swiss made motor. Met een motor van dit kaliber kun je er zeker van zijn dat jouw automatische horloge op de juiste wijze van energie wordt voorzien. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces, waardoor je deze watchwinder met een gerust hart op je slaapkamer of werkkamer kunt plaatsen. Deze watchwinder van Swiss Kubik is geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. Dit model is bovendien voorzien van een USB aansluiting, waarmee de watchwinder eenvoudig is in te stellen. Uiteraard is de watchwinder voorzien van een overwind protectie. Met de Swiss Kubik Aluminium Black kies je voor een handzame watchwinder en een modern en strak design, met daarnaast de welbekende Zwitserse technologie.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Een derde en laatste watchwinder waarmee we je graag kennis laten maken, is van het merk Paul Design. Het gaat om de Paul Design Gentlemen 12 Macassar, die ruimte biedt voor het opwinden van maar liefst 12 automatische horloges. De prachtige kast is gemaakt van hout en uitgevoerd in de bijzonder mooie kleur Macassar. Deze watchwinder is afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas, die ervoor zorgt dat jouw horloges optimaal beschermd kunnen worden opgewonden en opgeborgen. Deze is bovendien voorzien van een modern vingerprint slot, voor een perfecte beveiliging. De Paul Design Gentlemen 12 Macassar is voorzien van hoogwaardige Japanse Mabuchi motoren, die de opwinding van de horloges op stille en energiezuinige wijze verzorgen. Met het handige touchscreen kun je de instellingen bepalen per rotor afzonderlijk. Denk hierbij aan de draairichting en het aantal rotaties per dag. Dit model van Paul Design is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waardoor je deze watchwinder ook kunt gebruiken als display voor jouw verzameling. De watchwinder wordt geleverd met een handige afstandsbediening en biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dit model is tot slot werkzaam met behulp van een adapter.

Wanneer je één van de bovengenoemde watchwinders wilt bestellen, of beter wilt bekijken, vind je deze met duidelijke foto’s in onze webshop. Wij leveren deze wereldwijd met Fedex, PostNL en DPD. Kies dus nu voor jouw favoriet en kies voor een langere levensduur van jouw automatische horloges.