Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Welke watchwinder heb ik nodig voor mijn Breitling horloge?

Geplaatst op 7 februari 2023 om 16:57 uur

Breitling horloges hebben een grote aantrekkingskracht op horlogeliefhebbers. Dit Zwitserse merk combineert prachtige designs met uitstekende kwaliteit. Daarnaast weet Breitling haar merk ontzettend goed in de markt te zetten door middel van sponsoring en advertenties. Vrijwel iedereen kent het merk en dat is ontzettend knap van dit Zwitserse horlogemerk. Er is echter één aspect van een Breitling horloge dat je als nadeel kan zien; als je het niet draagt komt het stil te staan. Dit geldt echter voor alle automatische horloges. Daarom gebruikt elke horlogeliefhebber die het beste wilt voor zijn of haar automatische horloges een watchwinder. In dit artikel leggen we uit welke watchwinder je nodig hebt voor jouw Breitling horloge.

Wanneer je op zoek gaat naar een passende watchwinder voor jouw Breitling horloge of misschien wel voor andere automatische horloges van bijvoorbeeld Omega, IWC of Tag Heuer, dan kan het handig zijn wanneer je een beetje wegwijs wordt gemaakt. Er zijn veel verschillende watchwinders verkrijgbaar en niet iedere watchwinder past bij elke liefhebber, verzamelaar of ieder automatisch horloge. Binnen de horlogerie is er diversiteit te vinden op het gebied van mogelijkheden van een watchwinder, kwaliteit, materiaalgebruik, design en capaciteit van de watchwinder. Natuurlijk speelt ook het budget een rol. Hoogwaardige watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Voor dit artikel hebben we drie watchwinders voor je geselecteerd die perfect geschikt zijn voor automatische horloges van mooie merken zoals Breitling. Deze watchwinders zijn van drie verschillende merken en komen uit verschillende prijsklassen. Bovendien bieden deze watchwinders een diverse capaciteit. Hiermee geven we je graag een voorbeeld van de diversiteit die op dit gebied beschikbaar is.

De eerste watchwinder die we graag benoemen is van het merk Paul Design. Paul Design biedt een gevarieerde collectie watchwinders, die allen opvallen door de uiterst goede prijs/kwaliteitverhouding. De Paul Design Gentlemen 1 Walnut is een voorbeeld van een model met een stijlvol design die een efficiënte wijze van opwinding biedt, tegen een scherpe prijs. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van een enkel horloge en gemaakt van bijzonder mooi hout. De binnenkant van de Paul Design Gentlemen 1 Walnut is zwart van kleur, wat een mooi contrast biedt met het houtkleurige exterieur van de watchwinder. De watchwinder is compact vormgegeven en heeft daardoor weinig ruimte nodig. Dit model van Paul Design is voorzien van een hoogwaardige Japanse motor, die de opwinding van ieder type en merk automatisch horloge zonder problemen verzorgt. Deze Paul Design Gentlemen 1 Walnut is dan ook een uitstekende keuze voor jouw Breitling horloge. Het is met een enkele druk op de knop mogelijk de instellingen wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag te wijzigen, waarmee je jouw Breitling horloge de perfecte wijze van opwinding kunt bieden. Met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, biedt Paul Design met deze watchwinder een compleet plaatje. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van de adapter. De Paul Design Gentlemen 1 Walnut is verkrijgbaar bij ons in de webshop en wordt geleverd met 2 jaar garantie en handleiding.

De tweede watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is afkomstig van het Duitse merk Heisse & Söhne. De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 is ideaal voor de echte verzamelaar. Deze watchwinder biedt namelijk de ruimte voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. Dit model is gemaakt van kwaliteitshout en uitgevoerd in de kleur zwart. De met leder uitgevoerde kast is aan de binnenkant voorzien van een zachte zwarte stof ter bescherming van jouw horloges tegen beschadigingen. Deze Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 is uitgerust met Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze motoren kunnen ieder merk en type automatisch horloge van de benodigde energie voorzien, zo ook jouw Breitling horloges. Deze watchwinder is voorzien van een modern LCD scherm, waarmee de instellingen per rotor afzonderlijk gemakkelijk te wijzigen zijn. Zo stel je voor ieder horloge apart de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in. De ingebouwde LED verlichting zorgt voor een extra goed zicht op je horloges en maakt deze Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 direct ook uitermate geschikt als display voor jouw verzameling. De Heisse & Söhne Watch Guard 70019-129.37 beschikt verder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De speciale sleep mode zorgt ervoor dat je je horloges wat rust kunt bieden door ze net onder het ideale niveau van opwinding te houden. Deze luxe watchwinder van Heisse & Söhne kun je eenvoudig bij ons in de webshop bestellen. Je ontvangt hem dan thuis met 2 jaar garantie en handleiding.

De laatste watchwinder die we graag even in de spotlight zetten, is van het Nederlandse merk Benson. Met een model van Benson kies je altijd voor een uitstekende prijs-/kwaliteitsratio. De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder heeft de capaciteit voor het opwinden van 2 automatische horloges. Daarnaast biedt dit model ook nog een handige opbergruimte voor nog 5 extra horloges. Deze ruimte kun je natuurlijk ook benutten voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Deze Benson Smart-Tech II 2.20.B is gemaakt van hout en geheel zwart van kleur, waarmee het passend is in vrijwel ieder interieur. De watchwinder is bovendien afsluitbaar met het glazen deurtje, zodat je je horloges de optimale bescherming biedt tegen onnodige slijtage of beschadigingen. Het instellen van de Benson Smart-Tech II 2.20.B is zeer handig doordat dit model is uitgerust met een modern touchscreen. Je stelt hiermee voor ieder horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Wanneer je de ingebouwde LED verlichting inschakelt, zet je je horloges letterlijk in de spotlight. Met de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie is deze Benson Smart-Tech II 2.20.B een uitstekende keuze voor jouw Breitling horloges. Deze watchwinder van Benson bestel je veilig en gemakkelijk bij ons in de webshop. Wij leveren deze met 2 jaar garantie en natuurlijk een handleiding.

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Met ieder van de drie bovengenoemde watchwinders kies je voor een perfecte opwinding voor jouw Breitling horloge of gehele verzameling automatische horloges. Je hoeft hiermee dan ook niet meer bang te zijn voor stilstand van jouw horloges en je kiest bovendien voor de best mogelijke verzorging ervan. Bekijk nu de foto’s van deze modellen en de overzichtelijk weergegeven informatie in onze webshop en maak je keuze!