Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Geplaatst op 14 maart 2024 om 14:42 uur

Watchwinders zijn er van allerlei merken. Wanneer je een nieuwe watchwinder wilt kopen adviseren wij je voor een A-merk te kiezen. Deze merken zijn betrouwbaar, bieden goede kwaliteit en service. Vooral wanneer je een leuke collectie automatische horloges hebt, kies dan voor een goede watchwinder.

Een goede watchwinder hoeft echt niet duur te zijn. Wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen van kwaliteit, is het belangrijk te kijken naar de materialen waarvan deze horlogeaccessoire gemaakt is. Daarnaast is natuurlijk de motor de basis, deze moet dan ook van goede kwaliteit zijn. Het is belangrijk dat de motor krachtig genoeg is om ieder type en merk automatisch horloge te kunnen opwinden. Bovendien is het fijn als de motor energiezuinig is en als deze stil in gebruik is. Dit zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden van het opwindproces en maakt het mogelijk de watchwinder te plaatsen in ruimtes waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de slaapkamer, de studeerkamer of het kantoor.

Naast de gekozen materialen voor het vervaardigen van een watchwinder en een goede motor, zijn er meer zaken van belang. Dit is ook afhankelijk van de eisen die je zelf stelt aan een passende watchwinder. Zo kan het bijvoorbeeld een vereiste zijn dat een watchwinder afsluitbaar is. Hiermee berg je jouw automatische horloge of horloges met een extra veilig gevoel op. Ook het design van is voor vele liefhebbers zeer belangrijk. Met een watchwinder die op fraaie wijze is vormgegeven, kun je deze ook gebruiken als display voor jouw automatische horloge of horloges. Natuurlijk is dit niet voor iedereen even belangrijk. Er zijn ook liefhebbers die kiezen voor een watchwinder van kwaliteit in een eenvoudiger design die vaak een meer interessante prijs hebben.

Het is echter niet altijd nodig om te kiezen tussen een fraai design en een betaalbaar exemplaar. Wij vertellen je namelijk graag meer over een merk dat hoge kwaliteit watchwinders biedt die fraai zijn vormgegeven, maar die daarnaast ook betaalbaar blijven. Het Nederlandse merk Benson staat namelijk speciaal bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding en stijlvolle designs van de watchwinders binnen de collectie. Daarnaast valt het hoge gebruikerscomfort van de watchwinders van het merk op, wat voor de meeste liefhebbers van zeer groot belang is. De collectie van Benson is bovendien zeer divers en uitgebreid. Het merk biedt modellen met zowel hoogwaardige Japanse motoren, als modellen met de welbekende Zwitserse motoren.

Daarnaast herbergt de collectie van Benson modellen met een diverse uitstraling. De combinatie van alle mooie eigenschappen die terug te vinden zijn binnen de collectie van Benson, maakt dit een merk dat aantrekkelijk is voor een breed publiek. Een goed voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Benson, is de Benson Smart-Tech II 2.20.B. Deze horlogeaccessoire biedt de ruimte voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk, waarmee dit model ideaal is wanneer je twee of drie automatische horloges in het bezit hebt. Bovendien biedt dit model een extra opbergruimte voor nog eens vijf andere horloges, zoals quartz- of mechanische horloges. Je kunt deze ruimte natuurlijk ook gebruiken om andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen in op te bergen.

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is gemaakt van hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Ook het interieur is zwart van kleur en ingelegd met een luxe zwarte stof. De Benson Smart-Tech II 2.20.B is afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas. Dit benadrukt niet alleen het luxe karakter van deze watchwinder, maar biedt jouw automatische horloges bovendien bescherming tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht en stof. Benson maakt gebruik van flexibele horlogehouders, waardoor vrijwel ieder formaat automatisch horloge probleemloos in de houders geplaatst kan worden. Met het handige touchscreen is de watchwinder instelbaar, voor iedere rotor afzonderlijk. Zo kun je onder meer de draairichting en het aantal omwentelingen per dag gemakkelijk instellen voor ieder individueel horloge. Op deze manier krijgen jouw automatische horloges exact de juiste wijze van opwinding. De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is daarnaast voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat jouw automatische horloges letterlijk in de spotlight kunnen worden gezet. Hiermee is jouw watchwinder met horloges een echte blikvanger te noemen in jouw interieur.

De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is verder uitgerust met Japanse motoren van zeer goede kwaliteit. Deze verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges op zowel energiezuinige als stille wijze. Uiteraard zijn deze motoren veilig voor gebruik voor ieder automatisch horloge en bieden zij een doeltreffende wijze van opwinding. Je beschikt met de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Laatstgenoemde functie biedt jouw automatische horloges bescherming tegen overspanning. Tot slot maken de powerwinding functie en speciale polsbeweging simulatie het plaatje helemaal compleet.

Je bestelt de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder gemakkelijk en met een gerust gevoel bij ons in de webshop. Wij leveren deze met een duidelijke handleiding en twee jaar garantie. Wanneer je vragen hebt, helpen wij je bovendien graag verder. Bekijk de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder daarom nu bij ons in de webshop en kies voor het beste voor jouw automatische horloges en je portemonnee!

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow

Geplaatst op 7 maart 2024 om 12:03 uur

Met een watchwinder van kwaliteit voorkom je verschillende vervelende problemen met je automatische horloge. Stilstand van een automatisch horloge is zeer ongewenst en kan voorkomen wanneer deze te lang niet gedragen is. Een automatisch horloge heeft namelijk de beweging van de pols nodig voor zijn functioneren. Wanneer het deze beweging niet krijgt, wordt het niet opgewonden en komt en uiteindelijk stil te staan. Dit is niet alleen erg vervelend omdat dit betekent dat je je horloge opnieuw moet instellen, maar kan daarnaast bovendien resulteren in onnauwkeurigheden in de tijdsweergave.

De juiste beweging voor een automatisch horloge zorgt er daarnaast ook voor dat de olie in het horloge op juiste wijze wordt verdeeld. Kort samengevat kan een automatisch horloge niet zonder beweging. Wanneer je het automatische horloge niet draagt, kan een goede watchwinder deze bewegingsfunctie overnemen.

Er zijn niet alleen watchwinders verkrijgbaar waar een enkel automatisch horloge in kan worden geplaatst, maar ook watchwinders voor meerdere automatische horloges of zelfs voor een hele verzameling. Bij de keuze voor een passende watchwinder kies je het best voor een betrouwbaar watchwindermerk, zodat je zeker weet dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Bovendien is het natuurlijk van belang dat de opwinding van jouw automatische horloge of horloges op veilige wijze gebeurt. Kiezen voor een goed merk, wil niet per definitie zeggen dat dit zeer prijzig hoeft te zijn. Er zijn verschillende watchwindermerken die speciaal bekend staan om de goede prijs-/kwaliteitverhouding die zij weten te bieden met hun watchwinders. Een mooi voorbeeld van een merk waarbij je een kwalitatieve watchwinders kunt aanschaffen tegen een scherpe prijs, is het merk Paul Design.

Paul Design is een merk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk met een fraai en uitgebreid aanbod watchwinders in de collectie. Het merk valt daarbij op door de mooie extra functionaliteiten die het weet te bieden, in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen voor hun aansprekende designs. De watchwinders van het merk Paul Design hebben een zeer luxe uitstraling. Ook de echte verzamelaar kan zeer goed terecht binnen de collectie van Paul Design, doordat het merk diverse watchwinders biedt met een grotere capaciteit.

Een goed voorbeeld van een chique watchwinder voor de fervent verzamelaar uit de collectie van Paul Design, is de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van vier automatische horloges tegelijkertijd en biedt daarnaast ook nog een opbergruimte voor zes extra horloges. Dit model is gemaakt van hout en aan de binnenkant uitgevoerd in de kleur zwart. De buitenkant van de watchwinder heeft een unieke uitstraling door de bijzondere Black Shadow uitvoering. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deurtje. Daarnaast is dit model uitgerust met flexibele horlogehouders, waarmee vrijwel ieder formaat automatisch horloge probleemloos in de watchwinder te plaatsen is. De instellingen van de watchwinder kunnen worden gewijzigd met het handige bedieningspaneel. Hiermee bepaal je onder meer de draairichting en het aantal turns per day voor ieder horloge afzonderlijk.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow

De Japanse Mabuchi motoren waardoor deze watchwinder wordt aangedreven, verzorgen de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge, op energiezuinige en stille wijze. Bovendien zijn deze motoren uiterst betrouwbaar en veilig, waardoor je er zeker van bent dat jouw automatische horloges altijd klaar zijn voor gebruik. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow is verder uitgerust met een fraaie ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw automatische horloges indien gewenst letterlijk in de schijnwerpers kunt zetten. In combinatie met het stijlvolle design van deze watchwinder zorgt deze eigenschap ervoor dat je deze watchwinder ook kunt inzetten als display om jouw automatische horloges in tentoon te stellen. De watchwinder in combinatie met jouw geliefde horlogeverzameling, zullen een echte eyecatcher zijn in ieder interieur. Met de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow beschik je daarnaast over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De energievoorziening van de watchwinder zelf verloopt middels netstroom met behulp van de meegeleverde adapter.

De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow is al met al op alle gebieden een zeer complete watchwinder te noemen. Bovendien is dit design zeer fraai vormgegeven en biedt het een optimale bescherming van jouw automatische horloges. Daar komt bij dat de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt, zoals we van het merk Paul Design gewend zijn. Deze watchwinder is dan ook verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Wil je de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow graag bestellen, of ben je benieuwd naar de andere modellen van dit merk? Breng dan nu een bezoekje aan onze webshop. Wij bieden als officieel dealer van Paul Design de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. De watchwinders van dit merk worden door ons geleverd met twee jaar garantie en duidelijke handleiding. Bekijk daarom nu ons aanbod Paul Design watchwinders bij ons in de webshop laat jouw automatische horloges niet meer stilstaan.

Watchwinder voor 4 horloges

Geplaatst op 29 februari 2024 om 10:24 uur

Ben jij op zoek naar een watchwinder voor 4 horloges van hoogwaardige kwaliteit met een luxe uitstraling? Je kunt hiervoor natuurlijk terecht bij de welbekende Zwitserse merken, maar dan moet je over het algemeen wel diep in de buidel tasten.

Er zijn als alternatief ook bijzondere merken die watchwinders bieden van zeer hoge kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Voorbeelden hiervan zijn het Nederlandse merk Benson en het merk Paul Design uit het Verenigd Koninkrijk. Wij willen je graag nader kennis laten maken met een aantal watchwinders van deze twee merken, om je een goed beeld te geven van wat de mogelijkheden zijn. In dit artikel hebben we ons daarvoor gericht op een aantal watchwinders met een capaciteit voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk.

De eerste watchwinder die we graag nader voor je onder de loep nemen is de Benson Black Series Leather 4.22.BL. Deze watchwinder heeft een fraaie en luxe uitstraling doordat deze is bekleed met bijzonder mooi padded leder. Dit maakt dan ook dat deze watchwinder een unieke uitstraling heeft. Dit model van Benson is voorzien van Japanse motoren. Deze motoren bieden een uiterst solide en betrouwbare basis voor deze watchwinder. De watchwinder is instelbaar wat betreft het aantal turns per day en de draairichting, met behulp van het handige touchscreen. Je kunt hierbij iedere rotor apart instellen, zodat je voor elk horloge de meest ideale wijze van opwinding kunt bieden. Verder is de watchwinder voorzien van speciale flexibele horlogehouders. Hierdoor kun je vrijwel ieder formaat horloge gemakkelijk in de houders klikken. Met de fraaie ingebouwde LED verlichting zet je je horloges desgewenst in de spotlight. Bovendien kun je je horloges hiermee de gehele dag goed in het zicht houden. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, biedt de Benson Black Series Leather 4.22.BL ook een handige powerwinding functie. Hiermee kun je je horloges ook in kortere tijd van de benodigde energie voorzien. Ideaal als je haast hebt! De energievoorziening van de Benson Black Series Leather 4.22.BL verloopt tot slot middels netstroom, met behulp van een adapter.

Een tweede watchwinder die zeker het overwegen waard is, is de Benson Black Series 4.16.CF. Deze watchwinder is eveneens afkomstig uit de collectie van Benson en biedt ruimte voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk. Dit is één van de meest luxe modellen uit de collectie van Benson. Deze watchwinder is niet alleen met de hand gemaakt, maar daarnaast ook voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Naast de opwindcapaciteit van 4 horloges, biedt dit model ook een extra opbergruimte voor nog 3 horloges. Deze ruimte kun je ook benutten voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Deze opbergruimte kan worden afgesloten met een speciaal soft-close deksel aan de bovenkant. Aan de voorkant kan de watchwinder ook worden afgesloten met een luxe glazen deur. Zo zijn je horloges beschermd tegen bijvoorbeeld stof en condens, maar zijn ze tegelijkertijd de gehele dag goed zichtbaar. De flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat ieder formaat horloge zonder problemen in deze watchwinder van Benson geplaatst kan worden. Ook dit model van Benson biedt daarnaast een handige ingebouwde LED verlichting. De watchwinder kan worden bediend met behulp van het moderne touchscreen. Je stelt hiermee onder meer per horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Met de speciale powerwinding functie kun je je horloges indien gewenst in korte tijd opwinden. Daarnaast beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een USB aansluiting  en een overwind protectie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt met behulp van een adapter.

Last but not least noemen we graag een watchwinder van het merk Paul Design, namelijk de Paul Design Gentlemen 4 Macassar. Deze watchwinder is gemaakt van hout en is aan de buitenkant voorzien van een fraaie combinatie van de kleur zwart met een Macassar look. Dit biedt een mooi contrast en geeft deze watchwinder een geheel eigen karakter. De binnenkant van dit model van Paul Design is eveneens zwart van kleur. De watchwinder is afsluitbaar met behulp van het glazen deurtje. Je bergt jouw horloges in deze watchwinder dan ook veilig beschermd op tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien is het deurtje extra beveiligd met een speciaal vingerprint slot, waardoor je er zeker van bent dat jij de enige bent die bij je horloges kan komen. Indien gewenst kun je de ingebouwde LED verlichting inschakelen. Zo maak je van deze watchwinder een echte eyecatcher. De watchwinder is verder instelbaar met behulp van het innovatieve touchscreen display. Hiermee stel je eenvoudig de draairichting en het aantal rotaties per dag in per horloge afzonderlijk. Deze watchwinder is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast biedt dit model een handige powerwinding functie. Het gebruikerscomfort van deze watchwinder wordt daarnaast nog eens verhoogd doordat er een afstandsbediening meegeleverd wordt.

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in één van de bovengenoemde watchwinders, kun je deze vinden bij ons in de webshop. Wij helpen je graag verder wanneer je vragen hebt of een passend advies wilt.

Wij leveren vrijwel alle watchwinders uit voorraad en inclusief minimaal 2 jaar garantie, duidelijke handleiding en stevige verpakking. Heb je een vraag of opmerking? Of wilt je gewoon even contact voordat je een specifieke watchwinder uitkiest? Wij helpen je graag verder!

Benson Compact Aluminium 1 Light Gray

Geplaatst op 23 februari 2024 om 14:35 uur

Zwitserland biedt een heel scala aan gerenommeerde merken die hoogwaardige watchwinders bieden in allerlei soorten en maten. Veel liefhebbers en verzamelaars van automatische horloges zullen dan ook snel geneigd zijn om bij deze merken op zoek te gaan naar een model voor hun automatische horloge of horloges. Toch kun je voor watchwinders van hoge kwaliteit ook dichter bij huis zoeken.

Benson Compact Aluminium 1 Light Gray

Het vooruitstrevende merk Benson is namelijk gevestigd in Nederland en biedt met een uitgebreide en fraaie collectie voor vrijwel iedere liefhebber en verzamelaar van automatische horloges een passende watchwinder. Benson staat erom bekend met hun producten een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden. Dit geldt voor zowel watchwinders, als voor de fraaie horlogeboxen en -etuis die zijn in hun collectie voeren. Het is dan ook zeker de moeite waard de collectie van Benson nader onder de loep te nemen. Deze collectie herbergt modellen met een diverse uitstraling. Zo zijn er meer klassieke en meer moderne watchwinders te krijgen van het merk Benson. Het maakt daarnaast ook niet uit of jouw voorkeur gaat naar Japanse motoren of Swiss made motoren. Benson heeft het namelijk allemaal gewoon in huis!  Wat betreft capaciteit zijn er bij Benson eveneens uitgebreide mogelijkheden. Zo ben je bij Benson aan het juiste adres voor een watchwinder met de capaciteit voor het opwinden van één of enkele automatische horloges, maar biedt het merk ook prachtige modellen voor het opwinden en opbergen van een gehele verzameling.

Tot slot kun je bij Benson kiezen uit modellen die functioneren met behulp van een adapter en uit modellen die eveneens werkzaam zijn op batterijen. Wanneer je je automatische horloges en watchwinder bijvoorbeeld graag wilt kunnen meenemen naar kantoor of op (zaken)reis, is het namelijk heel handig als de watchwinder ook op batterijen kan functioneren. Bovendien is ook het plaatsen in een kluis dan een mooie optie.

In dit artikel willen we graag meer aandacht besteden aan een watchwinder die afkomstig is uit een nieuwe lijn in de Benson collectie. Het gaat dan om de Benson Compact Aluminium 1 Light Gray. Deze watchwinder is één van de fraaie toevoegingen uit de collectie, afkomstig uit de Benson Compact Aluminium Serie. Dit model is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge. De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray is kubusvormig en bovendien zeer compact. Doordat deze horlogeaccessoire daarnaast is vervaardigd uit aluminium, is deze licht in gewicht. Deze handzame watchwinder is dan ook ideaal wanneer je je horlogeaccessoire graag gemakkelijk met je mee wilt kunnen nemen. Doordat dit model zowel met een adapter als op batterijen kan functioneren, is dit model ideaal wanneer je jouw luxe horloge het liefst in een kluis wilt bewaren. Dit specifieke model uit de Benson Compact Aluminium Serie is uitgevoerd in de kleur lichtgrijs. Er zijn echter nog verschillende andere kleuren verkrijgbaar, zoals donkergrijs, zwart, donkerblauw en wit. Er is daarmee voor iedere persoonlijke voorkeur en voor ieder interieur wel een passende Benson Compact Aluminium watchwinder te vinden. Dit model is verder voorzien van een speciale flexibele horlogehouder, waardoor vrijwel ieder formaat horloge zonder problemen in de houder geklikt kan worden.

De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray is uitgerust met een Japanse motor, die verschillende positieve eigenschappen biedt. Allereerst verzorgt deze variant motor de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge op efficiënte en veilige wijze. Ook als je een zeer zwaar automatisch horloge in het bezit hebt kun je op deze motor rekenen. Daarnaast functioneert de motor op energiezuinige wijze. Last but not least staan deze motoren erom bekend dat ze nauwelijks geluid produceren tijdens het opwindproces. Hierdoor kun je de Benson Compact Aluminium 1 Light Gray ook prima op bijvoorbeeld je slaapkamer of in je kantoor plaatsen, zonder daarbij bang te hoeven zijn voor storende geluiden. De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray kan gemakkelijk worden ingesteld met behulp van het handige LCD scherm. Hiermee wijzig je de draairichting en het aantal rotaties per dag eenvoudig en snel, waardoor jouw automatische horloge altijd de meest ideale wijze van opwinding krijgt. Door de rotatie wordt niet alleen jouw automatische horloge opgewonden, maar ook de olieverdeling in jouw horloge juist geregeld. Dit waarborgt de levensduur van je automatische horloge. De fraaie ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw automatische horloge desgewenst in de spotlight kunt zetten. Hierdoor heb je gedurende de gehele dag een goed zicht op jouw horloge. De Benson Compact Aluminium 1 Light Gray biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Je kiest met de Benson Compact Aluminium 1 Light Gray voor veel waar voor je geld. De watchwinder mag dan klein van stuk zijn, maar dit model heeft zeer veel te bieden door middel van een perfecte opwinding, ingebouwde LED verlichting en LCD scherm.

Met een watchwinder van deze hoge kwaliteit maak je je nooit meer zorgen om stilstand van je automatische horloge. Je bestelt de Benson Compact Aluminium 1 Light Gray gemakkelijk en snel bij ons in de webshop. Je ontvangt deze dan met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Swiss Kubik watchwinder voor 3 horloges

Geplaatst op 15 februari 2024 om 09:51 uur

Ben jij die verzamelaar met 3 of 4 automatische horloges in het bezit en ben je op zoek naar een permanente oplossing om stilstand van jouw automatische horloges te voorkomen? Dan is dit het artikel voor jou! Wij laten je namelijk graag nader kennismaken met een Zwitsers merk op dit gebied, met een brede collectie high-end watchwinders, waarbij zeker het perfecte exemplaar voor jou er ook bij zit! Een watchwinder van goede kwaliteit is het accessoire dat voor iedere trotse bezitter van 1 of meer automatische horloges onmisbaar is.

Een goede watchwinder voorziet jouw automatische horloges van de benodigde energie wanneer jij het niet draagt, zorgt er daarnaast voor dat de olie in de uurwerken van de horloges op de meest efficiënte wijze verdeeld wordt en biedt tot slot een veilige en stijlvolle opbergplaats voor jouw horloges. Wanneer je daarbij kiest voor Zwitserse kwaliteit, ben je er altijd van verzekerd dat je een betrouwbaar exemplaar aanschaft. Swiss made watchwinders staan niet voor niets overal ter wereld zeer goed bekend. Om dit label te mogen voeren, moet men namelijk aan zeer hoge standaarden voldoen.

De collectie van Swiss Kubik is zeer uitgebreid en biedt watchwinders voor zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge als voor de echte verzamelaar met meerdere automatische horloges in het bezit. Daarbij is er bovendien de keuze uit meer basic modellen tegen een scherpe prijs, of de meer luxe designs die meer mogelijkheden bieden en daarmee in een hogere prijsklasse vallen. In dit artikel richten we ons specifiek op de Swiss Kubik Triple serie, luxe watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. Hiermee zijn deze modellen ideaal wanneer je 3 of 4 automatische horloges in het bezit hebt. Binnen de Swiss Kubik Triple serie zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft uitstraling en materiaalgebruik. Zo zijn er Triple watchwinders van het merk verkrijgbaar bekleed met stijlvol leder of uitgevoerd in diverse fraaie houtsoorten. Ook wat betreft kleur zijn er verschillende opties. We lichten graag een aantal Swiss Kubik Triple watchwinders voor je uit om je een nog beter beeld te geven van de mogelijkheden die Swiss Kubik op dit gebied te bieden heeft.

Swiss Kubik watchwinder voor 3 horloges

Een eerste Triple watchwinder van Swiss Kubik waarover we je graag meer vertellen, is de Swiss Kubik Triple Leather Cognac SK03.CV002 plexi. Deze stijlvolle watchwinder is bekleed met leder in de kleur cognac, wat ervoor zorgt dat de watchwinder een zeer chique uitstraling heeft. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur, wat een mooi contrast biedt met het cognac-kleurige leder. Deze watchwinder is zoals gezegd geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. Het maakt hierbij niet uit welk type of merk automatische horloges het betreft. De Swiss made motoren waarvan deze watchwinder is voorzien, zijn namelijk krachtig genoeg voor het opwinden van het meest zware automatische horloge. Deze motoren zorgen er bovendien voor dat de opwinding van je horloges op stille wijze gebeurt, zodat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De Swiss Kubik Triple Leather Cognac SK03.CV002 plexi is zeer energiezuinig, de watchwinder kan tot wel 3 jaar functioneren op een set batterijen. Deze eigenschap in combinatie met het compacte design, maken dat je deze watchwinder indien gewenst ook in een kluis kunt plaatsen, zodat je je geen enkele zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid van jouw watchwinder en automatische horloges. De watchwinder is bovendien afsluitbaar met de speciale plexiglas glaasjes, die jouw automatische horloges bescherming bieden tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. De watchwinder is verder instelbaar met behulp van de USB aansluiting, zodat je jouw automatische horloges op perfecte wijze van opwinding kunt voorzien. Tot slot is de watchwinder natuurlijk voorzien van een overwind protectie.

Wanneer je graag een opvallende watchwinder wilt, die direct in het oog springt, is de Swiss Kubik Triple Wood Sycomore Red SK03.BS005 misschien een mooie optie voor jou. Deze watchwinder valt namelijk direct op door het rode houten interieur en is dan ook een ware blikvanger te noemen. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur. Deze watchwinder is net als het voorgaande model geschikt voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijkertijd. Uiteraard is deze watchwinder ook weer voorzien van 3 high-end Swiss made motoren, die niet alleen energiezuinig, maar ook zeer betrouwbaar en geluidsarm zijn. De Swiss Kubik Triple Wood Sycomore Red SK03.BS005 functioneert op batterijen en is instelbaar met behulp van de USB aansluiting. De watchwinder is met zijn 30 cm breed, 10 cm hoog en 10cm diep mooi compact vormgegeven en daarmee zeer handzaam. Je neemt deze watchwinder indien gewenst daarom zeer gemakkelijk mee op reis of naar kantoor bijvoorbeeld. Dit model is wanneer dit wenselijk is nog uit te breiden met plexiglazen deurtjes, die tegen een meerprijs bij te bestellen zijn. Op deze manier maak je jouw watchwinder in een handomdraai afsluitbaar.

Wanneer je één van de genoemde hoogwaardige watchwinders van Swiss Kubik wilt bestellen of graag meer wilt zien van dit toonaangevende merk, kun je hiervoor bij ons terecht in de webshop. Wij leveren alle watchwinders van Swiss Kubik als officieel dealer met maar liefst 3 jaar garantie, je bestelt bij ons dan ook altijd met een gerust gevoel!

Als officieel dealer van Swiss Kubik leveren wij altijd de nieuwste modellen met laatste software updates. Op onze website bieden wij diverse high end merken met de beste functionaliteit en scherpe prijzen. Als expert op het gebied van deze horlogeaccessoire bieden wij je meer dan 18 jaar ervaring. Heb je een vraag of opmerking? Of ben je op zoek naar een specifieke watchwinder voor jouw automatische horloges? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!