Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Heisse und Sohne watchwinders uit Duitsland

Geplaatst op 11 oktober 2022 om 15:12 uur

Het ene watchwinder merk is het andere niet. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een watchwinder die niet alleen op technisch en kwalitatief gebied hoogwaardig is, maar daarnaast ook pure luxe uitstraalt, is het Duitse merk Heisse & Söhne een absolute aanrader.

Heisse & Söhne is actief binnen het luxe segment sinds 1976. Het merk biedt niet alleen zeer hoogwaardige watchwinders aan, maar daarnaast ook watchwinder kluizen. Deze voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Of je nu een watchwinder zoekt voor een enkel automatisch horloge of een hele horlogeverzameling wilt kunnen opwinden, bij Heisse & Söhne kun je hiervoor terecht. Iedere watchwinder, klein of groot, is met hetzelfde oog voor detail afgewerkt. De mensen bij Heisse & Söhne werken met een pure passie voor het vak en dit is dan ook te zien aan ieder afzonderlijk eindproduct. Met een Heisse & Söhne watchwinder kies je voor het neusje van de zalm. De watchwinders zorgen ervoor dat jouw automatische horloges nooit meer stil komen te staan en altijd klaar zijn voor gebruik. Daarnaast helpen ze slijtage aan je horloges te voorkomen en verzorgen ze een juiste olieverdeling in de uurwerken van je horloges.

We hebben voor dit artikel speciaal twee watchwinders geselecteerd van Heisse & Söhne, die perfect geschikt zijn voor de echte verzamelaar. We beginnen met een model met ruimte voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk, te weten de Heisse & Söhne Collector Watchwinder 70019/17. Deze watchwinder heeft een uiterst chique uitstraling en biedt naast een perfecte opwinding ook een schitterende mogelijkheid om je horloges veilig op te bergen en tentoon te stellen. De prachtige houten kast is uitgevoerd in glanzend zwart. De fraaie voet zorgt ervoor dat jouw horloges extra in het oog springen. De binnenkant van deze watchwinder is eveneens zwart van kleur. Doordat de watchwinder afsluitbaar is middels het deurtje van mineraalglas, berg je je horloges hierin met een veilig gevoel op. Je beschermt hiermee je horloges tegen bijvoorbeeld kinderhandjes, maar ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vocht, stof en condens.

De Heisse & Söhne Collector Watchwinder 70019/17 is voorzien van uiterst hoogwaardige Japanse motoren. Deze zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook stil en zuinig in energieverbruik. De rotoren zijn allen afzonderlijk instelbaar. Zo stel je voor ieder horloge apart de meest ideale omwentelingen per dag en de draairichting in. Het instellen van de watchwinder kan gemakkelijk en snel met behulp van het zeer moderne LCD scherm. Ook is het hiermee mogelijk de ingebouwde LED verlichting in te schakelen. Zo plaats je desgewenst de spotlights op jouw horloges. Deze watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model ook nog over een sleep mode. Hiermee kun je je horloges net onder het optimale niveau van opwinding houden, zodat je ze wat rust gunt. Met de Heisse & Söhne Collector Watchwinder 70019/17 kies je voor het beste op technisch gebied voor jouw verzameling en tegelijkertijd voor een veilige opbergplaats. Bovendien haal je met deze watchwinder een absolute blikvanger in huis.

Een tweede watchwinder uit de collectie van Heisse & Söhne die voor de echte verzamelaar zeer interessant is, is de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37. Deze watchwinder behoort tot de meest luxe lijn van het merk. Dat is dan ook direct te zien aan het design. De watchwinder bestaat uit een prachtige houten kast. De combinatie van de kleur zwart met de kleur van het hout steekt prachtig bij elkaar af. Door het glanzende exterieur en de schitterende houten voet heeft deze watchwinder een uiterst luxe uitstraling. Dit model biedt ruimte voor het opwinden en opbergen van maar liefst 16 horloges. De watchwinder is dan ook heel geschikt voor de fervent verzamelaar. Deze watchwinder is eveneens afsluitbaar met een chique glazen deurtje. Deze is bovendien beveiligd met een modern vingerprint slot. Zo zorg je ervoor dat alleen jij bij je horloges kunt komen.

De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 is eveneens voorzien van krachtige Japanse motoren. Natuurlijk kun je ook met dit model ieder gewenst automatisch horloge op de juiste wijze van energie voorzien. Iedere rotor is opnieuw afzonderlijk instelbaar met behulp van het innovatieve LCD scherm. Hiermee stel je de draairichting en het aantal rotaties per dag gemakkelijk en snel in. Ook deze luxe watchwinder beschikt over een ingebouwde LED verlichting.  Naast de programma’s CW, CC en Alt en overwind protectie biedt de watchwinder ook een sleep mode.

Wij hebben een geruime ervaring met zowel hoogwaardige (automatische) horloges als met kwalitatieve watchwinders. Wij bieden een prachtige collectie geselecteerde Heisse & Söhne watchwinders in onze webshop. De echte verzamelaar kan bij ons op dit gebied dus zeer goed terecht voor een luxe watchwinder van Duitse betrouwbare en degelijke kwaliteit. De watchwinders van Heisse & Söhne worden door ons altijd geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Bernard Favre watchwinder

Geplaatst op 5 oktober 2022 om 16:02 uur

De meeste watchwinders zijn puur functioneel bedoeld. Maar er zijn ook merken die prachtige modellen maken waarbij functionaliteit gecombineerd wordt met esthetiek. Deze horlogeaccessoires zijn bedoeld als “eye catcher”. Want wat is er voor een horlogeliefhebber nu leuker dan zijn favoriete automatische horloges opgewonden zien worden?  

Bernard Favre watchwinder

Een merk dat unieke watchwinders biedt is het merk Bernard Favre. Bernard Favre zelf werd geboren in Zwitserland. Hij groeide op in kanton Neuchatel, het hart van de horlogerie. Zijn vaardigheden werden al op jonge leeftijd duidelijk. Hij was al jong geïnteresseerd in mechanische items en bouwde als tiener al een iconische Engelse sportwagen, de TVR. Hij deed veel ervaring op in de horloge industrie op verschillende gebieden. Daarbij heeft hij samengewerkt met verschillende bekende namen.

Bouwend op zijn ervaring en kennis op dit gebied ontwierp hij in 2009 de Planet watchwinder. De naam van deze watchwinder refereert aan het draaien van de planeet. Wanneer een automatisch horloge wordt geplaatst in de Planet watchwinder draait deze rond zijn eigen as, als ware het een planeet. De Bernard Favre watchwinders behoren tot de top. Zowel wat betreft design als wat betreft materiaalgebruik, kwaliteit en technische finesse kies je met een Bernard Favre watchwinder voor het beste van het beste. Bernard Favre werkt voor de hoogste kwaliteit al jaren samen met de meest bekwame lokale ambachtslieden. Passie en een uitstekend oog voor detail zijn belangrijke waarden voor het merk.

Bernard Favre kiest voor uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo verwerkt hij in zijn designs materialen als edelstaal, edelstaal PVD, leder en zelfs ook goud en diamanten. De Bernard Favre Planet watchwinder is dan ook verkrijgbaar in verschillende varianten, die zichzelf onderscheiden door divers materiaal- en kleurgebruik. Daarin is er ook de keuze ook watchwinders in verschillende prijsklassen.

Graag lichten we een tweetal Planet watchwinders uit de collectie van Bernard Favre voor je uit, te beginnen met de Bernard Favre Planet Silver watchwinder. De Planet Silver watchwinder is gemaakt van edelstaal. De voet van deze horlogeaccessoire is mat zwart van kleur wat mooi contrasteert met de zilverkleurige glanzende ringen van de horlogehouder. De glazen stolp die over de watchwinder kan worden geplaatst zorgt voor een extra luxe effect. Bovendien bescherm je op die manier je horloges ook tegen vocht en stof. De Bernard Favre Planet Silver watchwinder is compact van vorm en voorzien van een ingebouwde accu (100 dagen). Deze combinatie van eigenschappen zorgt ervoor dat de watchwinder in een kluis geplaatst kan worden voor een optimaal veilig gevoel. De accu van de Bernard Favre Planet Silver watchwinder kan eenvoudig worden opgeladen door middel van netstroom, PC of smartphone, met behulp van de USB aansluiting.

De Bernard Favre Planet Silver watchwinder is uiteraard voorzien van een hoogwaardige Swiss made motor. Deze zorgt er moeiteloos voor dat ieder type en merk automatisch horloge van de benodigde energie kan worden voorzien. Daarnaast zijn deze motoren energiezuinig en stil in gebruik. Deze laatste eigenschap maakt het mogelijk je watchwinder op kantoor of bijvoorbeeld in de slaapkamer te plaatsen, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden. De watchwinder is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met behulp van de LED indicator kan je gemakkelijk de status van de watchwinder in de gaten houden. Met de Bernard Favre Planet Silver watchwinder kies je dus voor een horlogeaccessoire die de opwinding van jouw automatische horloge tot in de puntjes verzorgt. Bovendien kies je met dit model voor een ware eyecatcher in je interieur. Alle ogen zullen op jouw watchwinder en horloge gericht zijn. Zeker voor de echte liefhebber is de opwinding van een horloge in deze watchwinder een zeer fascinerend gezicht.

Een eveneens exclusieve watchwinder uit de collectie van Bernard Favre, is de Bernard Favre Planet Black watchwinder. Deze watchwinder is gemaakt van edelstaal PVD en in zijn geheel mat zwart van kleur. Doordat zowel de voet als de ringen mat zwart zijn loopt het geheel prachtig in elkaar over. Uiteraard is ook bij dit model de glazen stolp inbegrepen om over de watchwinder heen te plaatsen. De Bernard Favre Planet Black watchwinder biedt eveneens de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, een ingebouwde accu, oplader en USB aansluiting. Ook bij dit model is er gedacht aan de handige LED indicator die de status van de watchwinder weergeeft. Welk automatisch horloge je dan ook in je bezit hebt, met deze Bernard Favre Planet Black watchwinder bied je je horloge absoluut de beste wijze van opwinding. De Zwitserse motor zorgt voor een effectieve opwinding en biedt jou als liefhebber bovendien een zeer mooi uitzicht.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een exclusieve watchwinder met een unieke uitstraling van Bernard Favre, kan je deze eenvoudig en veilig bij ons in de webshop bestellen. Wij bieden een ruim assortiment Bernard Favre watchwinders, waaronder de Planet Silver en de Planet Black watchwinder.

Wij leveren de watchwinder na bestelling met 2 jaar garantie in een prachtig luxe lederen etui. Bovendien kun je in de webshop door middel van een duidelijk filmpje de watchwinder van Bernard Favre in actie zien.

Benson Black Series 8.16.B watchwinder

Geplaatst op 29 september 2022 om 12:46 uur

Binnen de horlogerie is er een breed scala aan watchwinders verkrijgbaar. Sinds de introductie van de watchwinder als horlogeaccessoire zijn deze steeds verder ontwikkeld en daarmee moderner en functioneler geworden. Maar ook op het gebied van stijl is er steeds meer variatie verkrijgbaar. Er zijn vele gerenommeerde merken die watchwinders produceren die fantastische designs hebben. Vaak vergt de aanschaf van een dergelijke watchwinder wel een groter budget. Toch zijn er ook kwaliteitsmerken die een breder publiek weten te bereiken door een combinatie van hoge kwaliteit watchwinders tegen een uitnodigende prijs. Het Nederlandse merk Benson is er daar één van. Tijd dus om dit veelbelovende merk beter te leren kennen!

De collectie van Benson is onderverdeeld in verschillende series. De Benson Black Series is hiervan de meest luxe lijn. De watchwinders afkomstig uit deze serie zijn voorzien van Japanse motoren. Deze motoren maken de watchwinders betaalbaar, maar hebben daarnaast ook verschillende eigenschappen die bijdragen aan het gebruikscomfort van de watchwinders. Zo zijn deze motoren van Japanse komaf natuurlijk solide waardoor je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Daarnaast zijn ze ook energiezuinig in het gebruik en daarbij duurzaam. Tot slot functioneren de motoren in stilte. Hierdoor is het mogelijk de watchwinders te plaatsen op plekken waar stilte gewenst of zelfs noodzakelijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaapkamer of aan het kantoor. Doordat de vormgeving van de Benson Black Series watchwinders bovendien compact is, zijn ze handzaam en gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Benson maakt voor hun watchwinders enkel gebruik van de beste materialen. Kenmerkend voor de watchwinders van Benson zijn verder de perfecte afwerking en het oog voor detail dat duidelijk naar voren komt in de verschillende series watchwinders.

De Benson Black Series watchwinders worden met de hand gemaakt door experts op dit gebied. Dit resulteert in watchwinders die van alle gemakken voorzien zijn, herkenbaar zijn door een stukje technische finesse en de eigenaar ervan lang plezier bezorgen. De Benson watchwinders Black Series zijn bovendien geschikt voor het opwinden van ieder merk, type of formaat automatische horloges. We nemen graag als voorbeeld de Benson Black Series 8.16.B. Deze watchwinder is gemaakt van hout en voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart, maar ook verkrijgbaar in andere prachtige kleuren, zoals blauw, rood, wit en Macassar look. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges en daarmee uitermate geschikt voor de echte verzamelaar. Daarnaast biedt dit model ook nog opbergruimte voor 6 extra horloges. Deze opbergruimte is aan de bovenkant van de watchwinder afsluitbaar met het speciale soft close deksel. De ruimte waar de horloges kunnen worden opgewonden is eveneens afsluitbaar. Hiervoor is een glazen deurtje geplaatst. Er is hierbij gedacht aan bescherming van jouw horloges tegen bijvoorbeeld vocht en stof. Maar ook tegen beschadigingen zijn jouw horloges optimaal beschermd. De watchwinder is namelijk aan de binnenkant ingelegd met een speciaal soft velvet.

Benson Black Series 8.16.B watchwinder

De Benson Black Series 8.16.B watchwinder is uitgerust met een innovatief touchscreen. Deze maakt het mogelijk de rotoren één voor één in te stellen voor een optimale opwinding voor ieder horloge apart. Ook de handige ingebouwde LED verlichting kan worden bediend met dit touchscreen. Met de LED verlichting ingeschakeld heb je een fantastisch zicht op jouw horloges, zelfs tijdens het opwindproces of in het donker. Met de beschikking over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een speedwinding functie is deze watchwinder zeer compleet. Met de laatste optie is het mogelijk jouw horloges in korte tijd op te winden. Handig als je niet veel tijd ter beschikking hebt. De energievoorziening van deze watchwinder loopt middels het gebruik van een adapter. Tot slot is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting. Al met al is de Benson Swiss Series 8.16.B een perfecte watchwinder voor de verzamelaar met een voorkeur voor een watchwinder met klasse.

Naast de watchwinders uit de Black Series van Benson, bieden wij de gehele overige collectie van dit unieke watchwindermerk. Zo is er de keuze uit watchwinders met Japanse- of Zwitserse motoren. Daarnaast zijn er ook watchwinders beschikbaar voor 1 of 2 automatische horloges. Ook wat betreft materiaalgebruik is er veel mogelijk. De collectie van Benson biedt onder andere watchwinders gemaakt van hout, maar ook bijvoorbeeld van leder. Daardoor is er altijd een Benson watchwinder die goed bij jou en je horloges past. Een ding is zeker, met een Benson watchwinder kies je altijd voor waar voor je geld. Bestel jouw Benson watchwinder nu gemakkelijk en snel bij ons in de webshop.

Vrijwel alle Benson watchwinders zijn uit voorraad leverbaar en derhalve snel bij je thuis!

Orbita Sparta Bold 2 Black W05527

Geplaatst op 22 september 2022 om 12:13 uur

Wanneer jij een goede watchwinder zoekt maar niet teveel geld aan deze horlogeaccessoire wilt besteden dan moet je even doorlezen. In dit artikel bespreken we een aantrekkelijk model van een Amerikaans merk dat uitstekende watchwinders produceert. Als officieel dealer van Orbita werken we al ruim 10 jaar samen met dit merk.

Orbita Sparta Bold 2 Black W05527

Het merk Orbita werd in 1996 opgericht door Chuck Agnoff en heeft door de jaren heen een zeer goede naam weten op te bouwen. Niet alleen in de Verenigde Staten, maar overal ter wereld zijn er grote bewonderaars van dit merk te vinden. Orbita onderscheidt zich door het produceren van watchwinders met een diverse uitstraling. Zo biedt het merk prachtige houten kasten, voor de echte verzamelaar. Daarnaast vind je bij Orbita ook meer compacte watchwinder modellen, die geschikt zijn voor het opwinden van 1 of 2 horloges tegelijkertijd. Orbita heeft bovendien verschillende patenten op haar naam weten te zetten en mag zichzelf dan ook een pionier noemen binnen de horlogerie. Zo heeft het merk het zogenaamde ‘rotorwind system’ ontwikkeld. Dit systeem zorgt voor de opwinding van jouw horloges door deze zachtjes te schudden. Dit is een geheel andere techniek dan de meer geijkte wijze van opwinding door middel van rotatie. Orbita biedt echter ook watchwinders die op deze wijze functioneren, onder de noemer ‘programmable system’.

Orbita hecht veel waarde aan de hoge kwaliteit van hun producten. Er wordt dan ook de grootst mogelijke zorg besteed aan het vervaardigen van ieder afzonderlijk onderdeel van de watchwinders. Bovendien kiest Orbita ervoor enkel te werken met hoogwaardige materialen, zoals duurzame leersoorten, carbon en versterkende lak die in meerdere lagen wordt opgebracht. Dit is duidelijk zichtbaar in de designs van het merk, die klasse en stijl uitstralen. Met een watchwinder van Orbita kies je altijd voor een echte blikvanger, die jouw horloge of horloges eer aan doet. Ook in de basis kiest Orbita voor het beste van het beste. De watchwinders van het merk zijn namelijk allemaal voorzien van Swiss made motoren, waardoor je er altijd zeker van kunt zijn dat je op je Orbita watchwinder kunt bouwen. Wanneer je je horloge in een Orbita watchwinder plaatst, is deze altijd goed beschermd. Het merk maakt gebruik van speciale horlogekussentjes, die gemaakt zijn van een soort foam. Deze kussentjes zijn erg zacht, zodat je beschadiging bij het plaatsen van het horloge voorkomt. De kussentjes zijn passend voor vrijwel ieder automatisch horloge. Mocht je echter erg kleine horloges in het bezit hebben, dan is het mogelijk speciale kleinere horlogekussentjes bij te bestellen. De horlogekussentjes zijn voorzien van het logo van Orbita, wat de luxe van dit merk nog eens benadrukt. De grote modellen watchwinders uit de collectie van Orbita zijn daarnaast voorzien van een glazen deurtje, die ervoor zorgen dat je je horloges ook kunt beschermen tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, vuil en condens.

Graag vertellen we je meer over een specifiek model watchwinder uit de collectie van Orbita, namelijk de Orbita Sparta Bold 2 Black W05527. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd en daarmee ideaal als je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt. De watchwinder is compact vormgegeven en gemaakt van kunststof, waardoor deze licht in gewicht is. Dit maakt de watchwinder gemakkelijk te verplaatsen of mee te nemen naar kantoor of op reis. De watchwinder is bovendien werkzaam op batterijen, wat plaatsen in een kluis ook een goede optie maakt. Natuurlijk is deze watchwinder uitgerust met een Zwitserse motor, wat hem uiterst betrouwbaar maakt. Bovendien zijn deze energiezuinig en stil in gebruik. Je hoeft dus niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces, waardoor je de watchwinder ook prima op bijvoorbeeld de slaapkamer kunt zetten.  Deze watchwinder is geschikt voor alle typen en merken automatische horloges. De rotoren zijn bovendien individueel instelbaar, waardoor je ieder horloge de meest ideale wijze van opwinding kunt bieden. De watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze watchwinder is in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart, maar desgewenst ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren zoals blauw, rood en groen.

Met de Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 kies je voor een topkwaliteit watchwinder waarmee je jouw automatische horloges het beste kunt bieden. Zo hoef je niet meer bang te zijn voor stilstand van je horloges, waardoor je je horloges steeds opnieuw moet instellen. Bovendien verleng je hiermee de levensduur van jouw horloges, doordat de watchwinder een goede olieverdeling in de horloges verzorgt. Bovendien heb je met deze watchwinder direct een veilige opbergplaats voor je horloges, waardoor je geen krasjes of andere beschadigingen op je horloges krijgt.

De Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 en verscheidene andere high-end watchwinders van Orbita vind je bij ons in de webshop. Wanneer je een watchwinder van Orbita bij ons bestelt doe je dit met een gerust hart. Als officieel dealer van Orbita leveren wij deze watchwinders met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een stevige verpakking. Bovendien staan we je graag bij met raad en daad waar nodig.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Geplaatst op 14 september 2022 om 09:00 uur

Watchwinders worden steeds meer gebruikt door horlogeliefhebbers om hun geliefde en waardevolle automatische horloges in op te winden. Deze horlogeaccessoires zijn uitermate handig en de “must have” accessoire wanneer je een automatisch horloge hebt. Niet alleen staan jouw automatische horloges nooit meer stil, ook bewaar je jouw horloges veilig en op één plek in een watchwinder.

Er zijn diverse verschillende merken op het gebied van watchwinders. Populaire merken zijn Benson, Paul Design, Bernard Favre en Swiss Kubik. Over dit laatste merk gaan we het hebben in dit artikel.

Een merk dat kwaliteit levert is continue op zoek naar verbetering en vernieuwing van hun producten. De techniek op dit gebied staat immers ook niet stil en geen enkel merk wil achter de feiten aanlopen. Sterker nog, de meeste vooraanstaande watchwinder merken zien zichzelf als een pionier op dit gebied en proberen zelf koploper te zijn in de ontwikkelingen. Zo zijn de watchwinders van deze merken steeds weer voorzien van de modernste technieken op dit gebied en weet jij zeker dat jouw automatische horloges op de meest efficiënte en veilige wijze worden opgewonden.

Een gerenommeerd merk dat watchwinders produceert die behoren tot de beste ter wereld, is het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik zorgt ervoor zijn producten continue te verbeteren door samen te werken met de meest ervaren Zwitserse ambachtslieden en de beste materialen te gebruiken. Binnen 10 jaar tijd heeft Swiss Kubik al de 6e generatie mechanismen weten te realiseren, wat op zichzelf al zeer bewonderenswaardig is. Mooie materialen die door dit merk onder andere worden ingezet zijn aluminium, leder en hout.

Alle Swiss Kubik watchwinders worden in Zwitserland ontworpen en met de hand gemaakt. De watchwinders van het merk kenmerken zich wat betreft design door de kubusvorm die in ieder afzonderlijk model terugkomt. De watchwinders zijn allemaal compact van vorm en daarmee zeer gemakkelijk te plaatsen in welk interieur dan ook. Bovendien maakt dit het ook makkelijk om je watchwinder mee te nemen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de watchwinder mee te nemen wanneer je op reis gaat of tijdens het werk op kantoor. Deze mogelijkheden worden nog eens gemakkelijker gemaakt doordat de watchwinders van Swiss Kubik tot maar liefst 3 jaar kunnen functioneren op slechts één set AA batterijen. Doordat er bovendien geen aansluiting op de netstroom noodzakelijk is plaats je de Swiss Kubik watchwinders zonder problemen in de kluis.

De collectie van Swiss Kubik biedt verscheidene soorten watchwinders. Niet alleen op het gebied van materiaal en design biedt Swiss Kubik diversiteit, maar ook wat betreft capaciteit zijn er verschillende mogelijkheden. Zo biedt het merk watchwinders voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8 of zelfs 12 horloges tegelijkertijd. Swiss Kubik spreekt hiermee niet alleen de liefhebber met 1 of enkele automatische horloges aan, maar ook de echte liefhebber. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder die specifiek geschikt is voor het opwinden van een enkel horloge, lichten wij graag een model uit de collectie voor je uit. Het gaat dan om de Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder.

De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder is een zeer populair model. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en daarmee licht in gewicht. De watchwinder is zowel wat betreft de buiten- als de binnenkant uitgevoerd in de kleur zwart en daarmee passend in vrijwel ieder interieur. Natuurlijk is deze watchwinder voorzien van een Swiss made motor. Zwitserse motoren van dit kaliber staan erom bekend zeer betrouwbaar en daarnaast energiezuinig en geluidsarm te zijn. Dit zijn allen zeer grote voordelen als het gaat om de aanschaf van een hoogwaardige watchwinder. Het aantal omwentelingen per dag is instelbaar, voor een perfect passende wijze van opwinding specifiek voor jouw horloge. Het instellen van deze watchwinder kan gemakkelijk en snel met behulp van de USB aansluiting en Bluetooth functie. De watchwinder is dan ook geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het type of merk horloge. Ook de horlogehouder van de watchwinder is passend voor de meeste horloges in omloop. Wanneer je echter een erg klein horloge in bezit hebt is het mogelijk een kleinere horlogehouder bij te bestellen. Zo weet je zeker dat jouw horloge perfect zal passen in deze watchwinder. Wanneer je je watchwinder graag wilt kunnen afsluiten, voor een optimaal veilig gevoel, is dit ook mogelijk. Je kunt hiervoor speciaal een glazen deurtje tegen een meerprijs bijbestellen. Natuurlijk is deze watchwinder uitgerust met een overwind protectie, speciaal om overspanning te voorkomen.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Een high-end watchwinder als de Swiss Kubik Aluminium Black koop je bij voorkeur altijd bij een officieel dealer van het merk. Dit heeft verschillende voordelen. Je bestelt hier natuurlijk met een prettig en veilig gevoel. Daarnaast kan een officieel dealer een goed antwoord geven op je vragen en je desgewenst voorzien van een passend advies. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met kwalitatieve watchwinders en zijn bovendien officieel dealer van Swiss Kubik. Wij leveren iedere Swiss Kubik watchwinder met maar liefst 3 jaar garantie en een uitgebreide handleiding. Natuurlijk zorgen wij er altijd voor dat jouw nieuwe aanwinst goed verpakt bij je afgeleverd wordt.

Naast de Swiss Kubik Aluminium Black bieden wij nog een groot aantal andere watchwinders van Swiss Kubik in onze webshop. Je vindt hier watchwinders van het merk met meer luxe en een chique uitstraling, maar ook meer basic modellen, zoals de Startbox modellen, van het merk voor een minder groot budget. Daarnaast is er voor zowel diegene met een enkel automatisch horloge als voor de echte verzamelaar genoeg te kiezen. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies voor jouw favoriet!