Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

RDI Prestige K10-1 watchwinder

Geplaatst op 13 juli 2022 om 14:09 uur

Watchwinders zijn er in allerlei soorten en maten en met grote verschillen op gebied van kwaliteit en prijs. Voor een watchwinder van hoogwaardige kwaliteit en een geschikte techniek voor het opwinden van jouw horloges is het belangrijk te kiezen voor een merk dat alles in werking stelt om horlogeaccessoires te ontwikkelen die een veilige en milde opwinding bieden. Daarnaast is duurzaamheid natuurlijk ook erg belangrijk. Een watchwinder die energiezuinig is en lang mee gaat is het meest passend in de tijdsgeest van nu. In Zwitserland vinden we verscheidene merken die modellen produceren die jouw aandacht zeker verdienen.

Aandacht voor detail, superieure afwerking en een passie voor innovatie onderscheiden elk van onze creaties… Dit is het gedachtegoed achter de excellente watchwinders van het Zwitserse merk RDI. RDI doet de welbekende Zwitserse kwaliteit op het gebied van zowel horloges als watchwinders eer aan. Niet voor niets mag dit superieure merk het Swiss made label voeren, waar hoge eisen en voorwaarden aan worden gesteld. De watchwinders van RDI bieden niet alleen technische verfijning en een uitmuntende kwaliteit, maar daarnaast ook een zeer unieke en stijlvolle uitstraling. Het familiebedrijf waar RDI geboren werd, werd opgericht in 2006. In de tijd die volgde waren innovatie en ontwikkeling belangrijke pijlers in de voortgang van RDI. De inspiratie voor de ontwerpen binnen de collectie van RDI, wordt door het merk onder meer gevonden in de natuur. Bij RDI kun je terecht voor luxe en stijlvolle watchwinders met een unieke uitstraling. Daarnaast biedt het merk ook met regelmaat Limited editions die op zichzelf een waar ‘piece of art’ genoemd mogen worden. Invloeden uit de natuur komen bij deze ontwerpen eveneens duidelijk naar voren. Binnen de collectie van RDI vinden we modellen met bijzondere patronen en vloeiende vormen. Daarnaast biedt het merk bovendien watchwinders uitgevoerd in sprekende kleuren, voor wie gaat voor een echte eyecatcher voor zijn horloge of horloges.

We laten je in dit artikel graag kennis maken met een prachtig design van RDI, namelijk de RDI Prestige K10-1 watchwinder. Deze horlogeaccessoire is gemaakt van edelstaal en wat betreft kleur een combinatie van zwart en de kleur van het staal. De vloeiende patronen komen bij deze watchwinder tot uiting in de fraaie poten van edelstaal. De watchwinder is afsluitbaar met het deurtje van glas aan de voorkant. Dit zorgt ervoor dat je jouw  horloge niet in aanraking laat komen met schadelijke invloeden van buitenaf. Het interieur van de watchwinder is bekleed met een zachte zwarte stof. Hierdoor zijn jouw horloges in dit model ook veilig opgeborgen voor krasjes of eventuele andere beschadigingen. Uiteraard is de RDI Prestige K10-1 voorzien van een Swiss made motor. Deze Zwitserse motoren vallen onder de meest stille ter wereld, waardoor de watchwinder tijdens het opwindproces geen storende geluiden produceert. Hierdoor kun je je RDI horlogeaccessoires gerust op bijvoorbeeld je werkplaats of slaapkamer neerzetten. Daarnaast is de watchwinder door de Zwitserse motor energiezuinig en natuurlijk zeer betrouwbaar. Dit model van RDI is bovendien programmeerbaar. De watchwinder functioneert daarnaast door middel van netstroom en naar wens op een set batterijen. De RDI Prestige K10-1 biedt tot slot de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Samenvattend kies je met de RDI Prestige K10-1 watchwinder voor een watchwinder met een zeer luxe en moderne uitstraling. Het design is daarnaast absoluut uniek, waardoor je echt iets bijzonders in huis haalt. Niet alleen verzorgt deze watchwinder een zeer efficiënte en milde wijze van opwinding voor jouw automatische horloge, daarnaast heb je er met dit model direct een veilige opbergplaats voor. Met de RDI Prestige K10-1 zullen bovendien alle ogen gericht zijn op jouw watchwinder én horloge en kun je je horloge te allen tijde goed bekijken, zelfs tijdens het opwindproces. Niet alleen biedt deze watchwinder de juiste opwinding voor ieder type en merk automatisch horloge, daarnaast verzorgt de watchwinder door middel van de rotatie direct ook een juiste olieverdeling in je horloge. Wanneer je het behoud en onderhoud van jouw luxe horloge belangrijk vindt, is deze horlogeaccessoire van RDI dan ook een absolute musthave! Doordat deze watchwinder van RDI compact is vormgegeven en bovendien ook op batterijen kan functioneren, is het plaatsen in een kluis een goede mogelijkheid. Je kiest hiermee voor de best mogelijke beveiliging voor jouw horloge en watchwinder.

Je vindt de RDI Prestige K10-1 nu bij ons in de webshop met een fikse korting. Dit betekent dat je op dit moment de gelegenheid hebt een watchwinder aan te schaffen van wereldklasse tegen een extra scherpe prijs. Een watchwinder van dit kaliber koop je natuurlijk bij voorkeur bij een officieel dealer. Hiermee weet je zeker dat je kunt rekenen op de beste service en desgewenst advies. Bij ons ben je daarom aan het juiste adres voor de aanschaf van een RDI watchwinder. Wij zijn al diverse jaren officieel dealer van dit exclusieve merk en kunnen je dan ook bijstaan met raad en daad!

Benson Black Series 2.16.BL watchwinder

Geplaatst op 4 juli 2022 om 14:24 uur

Elk automatische horloge heeft zijn eigen eigenschappen qua opwinding van het uurwerk. Daarom is het zo belangrijk dat je een watchwinder, als accessoire om je automatische horloges op te winden, koopt die elk merk en type horloge kan voorzien van energie.

Benson Black Series 2.16.BL watchwinder

Als liefhebber van automatische horloges is de aanschaf van een watchwinder onvermijdelijk. Verschillende merken hebben hun eigen voordelen. Zoals heeft Bernard Favre een uniek opwindsysteem en plaats je een Swiss Kubik watchwinder zeer gemakkelijk in een kluis. Het Nederlandse merk Benson biedt weer een enorm goede prijs/kwaliteit verhouding.

De kracht van een merk kan bijvoorbeeld zijn dat er niet alleen zeer hoogwaardige kwaliteit geboden wordt, maar dat dit bovendien wordt gecombineerd met aantrekkelijke prijzen. Een andere kenmerkende eigenschap van een merk kan een unieke vormgeving van de watchwinders uit de collectie zijn. Daarnaast biedt het ene merk net wat meer aantrekkelijke functionaliteiten dan de ander. Een goed inlevingsvermogen van de mensen achter een merk in de horlogeliefhebber is eveneens een groot voordeel. Zo weet een merk tenslotte precies dat te bieden dat door de horlogeliefhebber het meest gewaardeerd wordt.

Een merk dat afkomstig is van Nederlandse bodem en een combinatie vormt van de eerder genoemde positieve eigenschappen is het merk Benson. Benson heeft een brede ervaring op het gebied van watchwinders. Hierdoor kunnen zij een goede inschatting maken van wat er bij een goede watchwinder echt niet mag ontbreken. Zo biedt dit merk verschillende extra functionaliteiten die ervoor zorgen dat de gebruiker een optimaal gebruiksgenot ervaart. Daarnaast kiest het merk voor enkel hoogwaardige materialen, voor een lange levensduur en een chique uitstraling van hun watchwinders. Eveneens een kracht van het merk Benson is de diversiteit die het merk biedt. Zo is het mogelijk een Benson watchwinder aan te schaffen voor bijvoorbeeld 1 of 2 automatische horloges, maar biedt het merk eveneens watchwinders geschikt voor de fanatieke verzamelaar. Daarnaast biedt het merk watchwinders met zowel Japanse- als Zwitserse motoren. Zo is het mogelijk de keuze te maken voor wat het beste bij je past. Wat betreft budget zijn er tevens verschillende mogelijkheden binnen de collectie van Benson. Het merk is daarmee toegankelijk en interessant voor een breed publiek.

Als we gericht kijken naar een watchwinder geschikt voor het opwinden van 2 horloges uit de collectie van Benson, is de Benson Black Series 2.16.BL watchwinder een uiterst interessant model. Deze biedt namelijk niet alleen de capaciteit voor het opwinden van 2 horloges, maar daarnaast ook een luxe opbergruimte. Deze kan worden benut voor het opbergen van nog 3 horloges, maar ook voor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De opbergruimte kan worden afgesloten met een speciale soft close deksel. De buitenkant van deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur blauw. Voorzien van 12 verflagen en een beschermende laklaag kan deze watchwinder tegen een stootje. De watchwinder is ook aan de binnenkant op luxe wijze ingericht. Zo is deze ingelegd met een speciaal soft velvet. Dit zorgt ervoor dat jouw horloges zeer goed beschermd zijn tegen beschadigingen. Doordat de watchwinder aan de voorkant afsluitbaar is, zijn je horloges ook afgesloten voor schadelijke invloeden van buitenaf. Dit model uit de Benson Black Series is voorzien van Japanse motoren. Deze motoren zijn betaalbaar, maar tegelijkertijd ook betrouwbaar en degelijk. Een ander groot voordeel van deze motoren is dat ze hun werk in stilte uit kunnen voeren. Zo heb je ook tijdens het opwindproces geen last van storende geluiden.

De Benson Black Series 2.16.BL watchwinder is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast biedt deze natuurlijk een overwind protectie, maar bovendien ook een speed winding functie. Hiermee is het mogelijk je horloges in korte tijd op te winden. Het programmeren van de watchwinder is eenvoudig en snel. Je gebruikt hiervoor het innovatieve touchscreen. Je kunt hiermee de instellingen per rotor snel wijzigen. Denk dan aan de draairichting en het aantal rotaties per dag bijvoorbeeld. De watchwinder beschikt bovendien over een ingebouwde LED verlichting. Deze zorgt ervoor dat je altijd je horloges goed kunt bezichtigen, zelfs tijdens het opwindproces. Je kiest met de Benson Black Series 2.16.BL voor een watchwinder met een strakke en moderne uitstraling en een luxe interieur. Daarnaast zorgt deze ervoor dat ieder automatisch horloge van de benodigde energie wordt voorzien. Dit ongeacht het merk, type of formaat horloges. De watchwinder is namelijk uitgerust met speciale flexibele horlogehouders, waar vrijwel ieder formaat horloge zonder problemen in past. De Benson Black Series 2.16.BL is ook verkrijgbaar in modellen met een grotere capaciteit en in verschillende ander kleuren.

In onze webshop vind je de gehele collectie van Benson. De Benson Black Series 2.16.BL watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe aanwinst goed verpakt op weg gaat, zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. Tot slot kunnen wij snel leveren doordat wij vrijwel alle Benson watchwinders op voorraad hebben.

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder

Geplaatst op 14 juni 2022 om 13:04 uur

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder van Zwitserse topkwaliteit dan is het merk Swiss Kubik een absolute aanrader. Niet voor niets wordt Swiss Kubik door veel gerenommeerde Zwitserse horlogemerken aangeraden voor het opwinden van automatische horloges. De watchwinders van Swiss Kubik worden met een grote passie en enthousiasme met de hand ontworpen. Swiss Kubik is een merk dat watchwinders maakt met een duidelijke eigen identiteit. Zo zijn alle watchwinders van Swiss Kubik kubusvormig en compact vormgegeven.

Swiss Kubik Startbox Blue watchwinder

Het merk biedt watchwinders met een diverse capaciteit en in diverse prijsklassen. Zo kan zowel de liefhebber met een enkel horloge als de fervent verzamelaar van automatische horloges terecht bij Swiss Kubik. Het merk maakt bij het vervaardigen van de watchwinders gebruik van verschillende soorten hoogwaardige materialen, die ervoor zorgen dat iedere afzonderlijke watchwinder toch een eigen karakter heeft. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hout, leder en aluminium. Ook wat betreft kleur kun je bij Swiss Kubik alle kanten op. Het merk weet hiermee dan ook een breed publiek te bedienen.

Voor het ontwikkelen van de watchwinders maakt Swiss Kubik gebruik van de kennis en kunde van de meest ervaren Zwitserse ambachtslieden. Het merk is continue op zoek naar verbetering. De drang naar innovatie is duidelijk te zien aan het feit dat het merk binnen 10 jaar tijd al haar 6e generatie mechanismen heeft weten te presenteren. Swiss Kubik zoekt zijn leveranciers allemaal binnen een straal van 50 km van de fabriek in Givisiez. Zij hebben met al hun leveranciers een vertrouwensband opgebouwd. Ze hechten dan ook waarde aan menselijke relaties en zijn ervan overtuigd dat ze op deze manier het beste uit elkaar kunnen halen voor het ontwikkelen van een perfect eindproduct. Swiss Kubik wil op dit gebied niets aan het toeval overlaten. Alle onderdelen van de hoogwaardige watchwinders van Swiss Kubik moeten perfect worden afgeleverd en vervolgens op uiterst professionele wijze worden geassembleerd.

Ondanks de uiterst hoge Zwitserse kwaliteit van de watchwinders van Swiss Kubik is het bij het merk zeker ook mogelijk tegen een aantrekkelijke prijs een uitstekende watchwinder aan te schaffen. De collectie van Swiss Kubik bestaat uit verschillende series watchwinders. Met de modellen uit de Swiss Kubik Startbox serie kies je voor een instapmodel van dit prestigieuze merk. Dit betekent dat je kiest voor het allerbeste op het gebied van opwinding van jouw automatische horloges, maar dan zonder allerlei extra’s en toeters en bellen. Een mooi voorbeeld van een model uit de Startbox serie is de Swiss Kubik Startbox Blue. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en uitgevoerd in een heldere kleur blauw. Hetzelfde model is ook verkrijgbaar in kleuren als oranje, rood en grijs. Natuurlijk is ook deze watchwinder kubusvormig en zeer compact en handzaam. Dit heeft verschillende voordelen. Het is gemakkelijk deze watchwinder een mooi plaatsje te geven, aangezien deze niet veel ruimte nodig heeft. Daarnaast maakt dit het ook gemakkelijk om de watchwinder met je mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Doordat de watchwinder tot maar liefst 3 jaar kan functioneren op een set AA batterijen, is het ook nog mogelijk je watchwinder en horloge veilig op te bergen in een kluis.

De Swiss Kubik Startbox Blue is zoals iedere Swiss Kubik watchwinder uitgerust met een Swiss made motor. Deze verzorgt een krachtige opwinding voor ieder type of merk automatisch horloge. Daarnaast zorgt deze motor ervoor dat de watchwinder functioneert in stilte, voor een optimaal gebruikscomfort. Bovendien is de watchwinder programmeerbaar. Natuurlijk is de watchwinder voorzien van een overwind protectie, tegen overspanning. Wanneer je wilt, kun je ervoor kiezen deze watchwinder uit te breiden met een speciaal beschermglaasje. Wanneer je deze bijbestelt, is het mogelijk de watchwinder af te sluiten. Je beschermt je horloge op deze manier niet alleen extra goed tegen beschadigingen, maar ook tegen bijvoorbeeld vocht en stof. Swiss Kubik biedt daarnaast tevens de mogelijkheid kleinere horlogehouders bij te bestellen. Deze horlogehouders zorgen ervoor dat ook erg kleine dames- of herenhorloges zonder problemen in de watchwinder kunnen worden geplaatst.

Met de Swiss made kwaliteit van de watchwinders van Swiss Kubik, biedt het merk zonder twijfel maar liefst 3 jaar garantie op iedere watchwinder. Wanneer je kiest voor een watchwinder van Swiss Kubik, weet je dus zeker dat je hier jarenlang plezier aan zult beleven. Je kunt bij ons in de webshop kiezen uit een uitgebreid assortiment Swiss Kubik watchwinders.

Wij bieden jou daarnaast als officieel dealer van dit exceptionele merk de beste service en nieuwste collecties. Wanneer je behoefte hebt aan een professioneel advies of antwoord op je vragen, kun je natuurlijk bij ons terecht. Met een Swiss Kubik watchwinder hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van jouw horloges. Je kiest hiermee dan ook voor het onderhoud en behoud van jouw horloges. Een watchwinder van Swiss Kubik is daarmee een zeer goede investering te noemen, zeker voor jouw automatische horloges!

Benson Compact Triple watchwinder

Geplaatst op 8 juni 2022 om 11:11 uur

Ben jij een liefhebber van automatische horloges en heb je 3 of 4 automatische horloges in bezit? Dan hebben wij een mooie tip voor je! Een watchwinder is absoluut onmisbaar als je automatische horloges hebt. Deze zorgt voor de energievoorziening van jouw automatische horloges wanneer je deze niet draagt. Daarmee voorkomt deze stilstand van je horloges en voorziet eveneens in een goede olieverdeling in het uurwerk van het horloge. Daarnaast biedt een goede watchwinder een veilige plaats om jouw horloges op te bergen. Met al deze eigenschappen zorgt een passende watchwinder voor het onderhoud en de verlenging van de levensduur van jouw automatische horloges.

Al met al dus een zeer goede investering te noemen, zeker wanneer je zuinig bent op je horloges. Er zijn veel merken die watchwinders produceren met capaciteit voor het opwinden van 3 automatische horloges. Welke watchwinder kies je dan? Voor kwaliteit kun je goed terecht bij merken uit Zwitserland en Duitsland, maar ook in Nederland zelf. In Nederland vinden we namelijk het merk Benson, dat innovatie en gebruikscomfort zeer hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast heeft Benson de ambitie watchwinders te vervaardigen die niet alleen van uiterst hoge kwaliteit maar daarnaast ook betaalbaar zijn. Het merk biedt bovendien watchwinders met een luxueuze uitstraling die passend zijn in vrijwel ieder interieur.

In de gevarieerde collectie van Benson vinden we watchwinders met een diverse capaciteit. Voor dit artikel concentreren wij ons vandaag op de Benson Compact Triple watchwinders. De watchwinders afkomstig uit deze serie bieden de mogelijkheid tot het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. Dit model is overigens ook verkrijgbaar met een capaciteit voor het opwinden van 1 of 2 horloges. Daarnaast kenmerkend voor deze watchwinders is de compacte en moderne vormgeving van de watchwinders. Deze watchwinders zijn gemaakt van hout en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er de keuze uit zwart, wit, carbon en twee tinten houtkleur. De binnenkant van de watchwinders is uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van een zachte stof, ter behoud van jouw horloges. Bovendien is het mogelijk deze watchwinder af te sluiten met behulp van het glazen deurtje. Zo kun je toch te allen tijde je horloges zien, maar zijn deze tegelijkertijd goed beschermd tegen mogelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld condens, vuil of kinderhandjes.

De basis van de Compact Triple watchwinders wordt gevormd door Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren verzorgen moeiteloos de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge. Bovendien maakt Benson voor hun watchwinders standaard gebruik van flexibele horlogehouders. Deze horlogehouders hebben als groot voordeel dat vrijwel ieder formaat horloge er zonder moeite in geklikt kan worden. De Compact Triple watchwinders zijn bovendien voorzien van een modern touchscreen. Hiermee stel je eenvoudig en snel de watchwinder in. Het is mogelijk dit te doen per horloge individueel. Zo zorg je ervoor dat ieder horloge precies de juiste wijze van opwinding krijgt. Je kunt zo voor elk horloge het aantal toeren instellen en bijvoorbeeld de draairichting. Deze watchwinders bieden de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Bovendien beschik je met deze modellen over een speciale powerwinding functie. Deze functie maakt het mogelijk jouw automatische horloges in een korte tijd op te winden.

Wanneer je het leuk vindt om jouw horloges op een fraaie wijze tentoon te stellen, zijn de Compact Triple watchwinders eveneens een uitstekende keuze. Niet alleen laat de luxe uitstraling van deze watchwinders jouw horloges extra mooi uitkomen, daarnaast beschikken deze modellen over een ingebouwde LED verlichting. Wanneer je ervoor kiest deze in te schakelen, zet je jouw horloges extra in het zonnetje. Ze zijn zo zelfs in een donkerdere kamer zeer goed te bewonderen. Dit is een optie die lang niet alle watchwindermerken te bieden hebben en maken Benson voor de echte liefhebber extra aantrekkelijk. De energievoorziening van de Benson Compact Triple watchwinders is via netstroom. Er wordt derhalve ook een adapter meegeleverd. Dankzij de duurzame Japanse motoren zijn deze watchwinders zeer energiezuinig.

Benson Compact Triple watchwinder

Samengevat biedt een watchwinder uit de Benson Compact Triple serie van Benson een compacte vormgeving, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zijn deze horlogeaccessoires zeer betrouwbaar, onder meer door de solide basis gevormd door Japanse motoren. Wanneer je de presentatie van jouw horloges belangrijk vindt, zit je met deze modellen bovendien ook goed. De luxe en stijlvolle uitstraling gecombineerd met de ingebouwde LED verlichting, maken deze watchwinders een plaatje om naar te kijken.

Je bestelt de Benson Compact Triple watchwinders eenvoudig en veilig in onze webshop. Wij leveren deze standaard met 2 jaar garantie en leveren wereldwijd met PostNL, DPD en Fedex. Zo kun je waar dan ook de Nederlandse Benson Compact Triple watchwinders aanschaffen. Wacht niet langer en bekijk de collectie van Benson nu in onze webshop!

Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 3 juni 2022 om 12:08 uur

Een aantal merken op gebied van watchwinders stralen een ongekende klasse uit. We vinden deze merken uiteraard onder meer in Zwitserland, hét horlogeland ten top. Duitsland herbergt echter ook pareltjes op dit gebied, zoals het high-end merk Heisse & Söhne.

Heisse & Söhne biedt zonder compromis perfect werkende watchwinders die herkenbaar zijn aan hun welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Daarnaast is de uitstraling van de watchwinders van Heisse & Söhne van een klasse apart. Een watchwinder van het kaliber als van het merk Heisse & Söhne zal iedere liefhebber en verzamelaar van automatische horloges wel weten aan te spreken. Door het gebruik van prachtige en duurzame materialen in combinatie met een sublieme afwerking en een hoogstaande techniek, biedt Heisse & Söhne horlogeaccessoires die absoluut tot het neusje van de zalm behoren.

Binnen de collectie van Heisse & Söhne vinden we watchwinders met ruimte voor het opwinden van één automatisch horloge, maar ook watchwinders geschikt voor het opwinden van een hele verzameling automatische horloges. Deze watchwinders bestaan veelal uit schitterende houten kasten, voorzien van de meest moderne techniek.

In dit artikel lichten we graag een specifiek Heisse & Söhne design uit, die speciaal geschikt is voor de fervent verzamelaar. Het gaat dan om de Heisse & Söhne Collector 70019/17. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges. Ook in dit geval zien we een prachtige houten kast, uitgevoerd in de kleur zwart. Deze is glanzend afgewerkt. De watchwinder is geplaatst op een fraaie houten voet, die de luxe uitstraling van de watchwinder nog eens extra benadrukt. De kleur van het metaal van de voet contrasteert mooi met het zwarte gedeelte van het exterieur. Ook aan de binnenkant is de watchwinder zwart van kleur. Hier is de watchwinder voorzien van een zachte zwarte stof, of beschadigingen zoals krasjes op je horloges te voorkomen. Het is mogelijk de watchwinder af te sluiten met het glazen deur. Op die manier kies je voor een optimale bescherming van jouw horloges, terwijl je toch je verzameling op ieder gewenst moment goed kunt bekijken.

De Heisse & Söhne watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit, zo ook de Heisse & Söhne Collector 70019/17. Deze motoren verzorgen een solide basis voor de watchwinder, waardoor je altijd op je watchwinder kunt vertrouwen en je niet bang hoeft te zijn dat je horloges stil komen te staan. Bovendien zijn de motoren van deze watchwinder stil in gebruik en gebruiken ze bovendien weinig energie. Dit benadrukt het duurzame karakter van de watchwinder. De rotoren van de Heisse & Söhne Collector 70019/17 zijn allen individueel instelbaar. Dit zorgt ervoor dat je per horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunt bepalen. Zo kun je er zeker van zijn dat ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Het programmeren van de watchwinder is zeer gemakkelijk door het gebruik van het handige LCD scherm. Het is ook mogelijk de ingebouwde LED verlichting in te schakelen. Deze maakt het mogelijk ook in het donker jouw horloges goed te bekijken, of gewoon wanneer je daar zin in hebt je horloges in de spotlight te plaatsen. Zeker door de combinatie van de ingebouwde LED verlichting en de watchwinder op de chique voet, fungeert deze watchwinder als een ware display voor jouw verzameling.

De Heisse & Söhne Collector 70019/17 is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt. Daarnaast is deze natuurlijk ook uitgerust met een overwind protectie. Dit zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor overspanning van je horloges. Als kers op de taart biedt Heisse & Söhne met dit model ook een sleep mode. Deze functie kun je gebruiken om de horloges net onder het optimale niveau van opwinding te kunnen houden. Op die manier is het mogelijk om je horloges wanneer gewenst wat rust te gunnen. Kortom, de Heisse & Söhne Collector 70019/17 is zeer compleet op alle gebied. Je hebt hiermee alles in handen om jouw automatische horloges van energie te voorzien en te beschermen tegen slijtage en beschadigingen. Bovendien is deze watchwinder in ieder interieur een ware eyecatcher. Zeker wanneer je de LED verlichting inschakelt zullen alle ogen op je verzameling gericht zijn.

Je kunt de Heisse & Söhne Collector 70019/17 eenvoudig en op veilig wijze bij ons bestellen in de webshop. Hier vind je ook mooie foto’s van de watchwinder voor een duidelijk beeld. Naast dit model van Heisse & Söhne bieden wij daarnaast nog verschillende andere watchwinders van dit exceptionele Duitse merk. De watchwinders van Heisse & Söhne worden allemaal door ons geleverd met 2 jaar garantie in een stevige verpakking. Betalen doe je gemakkelijk en veilig met iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Bekijk dus nu de uitgebreide mogelijkheden in onze webshop!