Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525

Geplaatst op 1 februari 2024 om 14:40 uur

De watchwinder als horlogeaccessoire is al enige decennia oud. Toch is niet bekend wie de uitvinder van deze handige horlogeaccessoire is. Sinds die tijd zijn er verschillende aansprekende merken gestart met het produceren van watchwinders. Bekende merken zoals Swiss Kubik, Benson, Paul Design en Bernard Favre zijn natuurlijk goede voorbeelden.

Na de ontwikkeling van het meest ultieme accessoire voor de liefhebber van automatische horloges, namelijk de watchwinder, zijn er steeds meer mooie en bijzondere merken bijgekomen. Daaronder zijn ook merken te vinden die de watchwinder naar een  hoger niveau hebben weten te tillen. Een mooi voorbeeld van een merk dat absoluut onder deze noemer valt, is het merk Orbita.

Met de ambitie om de meest milde wijze van opwinding te ontwikkelen, begon men bij Orbita met het vergaren van zoveel mogelijk kennis en ervaring op dit gebied. De bedrijfsfilosofie van het merk is altijd geweest: producten creëren van blijvende waarde en met de grootst mogelijke aandacht voor detail en bovendien producten die mensen graag gebruiken. Orbita mag zich door deze bedrijfsfilosofie in de basis en de drang naar innovatie, vandaag de dag één van de meest toonaangevende watchwindermerken ter wereld noemen. Het merk heeft meerdere patenten op haar naam staan. Hieronder valt ook het zogenaamde ‘Rotorwind System’, dat Orbita zelf ontwikkelde. Met dit systeem wordt de opwinding van ieder automatisch horloge verzorgt door het zachtjes ‘schudden’ van het horloge. Daarnaast biedt Orbita ook het meer geijkte systeem aan, genaamd het ‘Programmable System’. Hiermee worden de horloges opgewonden door middel van rotatie. Door beide systemen aan te bieden, weet Orbita een breed publiek aan te spreken. Bovendien biedt dit exclusieve merk zowel watchwinders voor een enkel automatisch horloge, als voor een gehele verzameling. Dit betekent dat zowel de liefhebber met 1 of enkele automatische horloges, als de echte verzamelaar heel goed terecht kan bij Orbita.

In dit artikel besteden we graag aandacht aan een watchwinder uit de collectie van Orbita, die geschikt is voor het opwinden van 1 horloge tegelijk. Dit maakt deze watchwinder uiterst geschikt wanneer je als liefhebber in het bezit bent van 1 of 2 automatische horloges. We hebben het dan over de Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525. Deze watchwinder is gemaakt van kunststof en heeft een eenvoudig design. Dit maakt dat je een watchwinder van topkwaliteit van Orbita kunt aanschaffen, tegen een zeer scherpe prijs. Deze watchwinder is uitgevoerd in de kleur blauw, maar hetzelfde model is ook verkrijgbaar in kleuren als groen, rood en bijvoorbeeld zwart. Doordat deze watchwinder zeer handzaam is en bovendien werkzaam op batterijen, neem je dit model gemakkelijk mee op reis of naar kantoor bijvoorbeeld. Het is bovendien ook mogelijk om je watchwinder in een kluis te plaatsen en zo te kiezen voor optimale veiligheid voor zowel de watchwinder als je geliefde horloge.

De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 is voorzien van een Swiss made motor. Zwitserse motoren staan wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid. Met deze motor als basis, weet je daarom zeker dat je jouw horloge het beste van het beste biedt op het gebied van opwinding. Zwitserse motoren zijn energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je je watchwinder met een gerust gevoel op bijvoorbeeld je slaapkamer of werkplek kunt plaatsen. Je hoeft tenslotte niet bang te zijn voor storende geluiden. Je kunt met deze watchwinder ieder merk en type automatisch horloge probleemloos opwinden. Dit model biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met de Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 biedt Orbita een zeer doeltreffende en hoogwaardige watchwinder, tegen een scherpe prijs. Zo kies je voor het neusje van de zalm, zonder de hoofdprijs te hoeven betalen.

Orbita maakt voor hun watchwinders gebruik van luxe horlogekussentjes, die gemaakt zijn van een soort foam. Hierop kunnen de horloges worden vastgemaakt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je horloges zullen beschadigen. De horlogekussentjes zijn geschikt voor de meeste horlogematen. Je kunt bij Orbita echter zelf extra kleine horlogekussentjes bijbestellen, wanneer je erg kleine horloges in het bezit hebt. Hierop is het logo van Orbita te zien, wat het luxe gevoel van de watchwinders van het merk benadrukt.

Een watchwinder van het kaliber als dat van Orbita, bestel je natuurlijk bij voorkeur bij een officieel dealer. Deze kent het merk en kan je derhalve de gewenste informatie of een passend advies bieden. Wij zijn officieel dealer van Orbita en bieden jou daarom de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. Je bestelt jouw nieuwe watchwinder daarom bij ons altijd met een goed gevoel.

De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en uiteraard een duidelijke handleiding. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat jouw nieuwe aanwinst goed verpakt op weg gaat. Bij ons in de webshop vind je van onze uitgebreide collectie Orbita watchwinders duidelijke foto’s en schema’s met de benodigde informatie. Zo kun je je keuze baseren op een compleet beeld van je favoriete watchwinder. Of je nu een liefhebber bent met één automatisch horloge of een fervent verzamelaar, wij bieden de perfecte Orbita watchwinder voor jou bij ons in de webshop!

Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 26 januari 2024 om 14:44 uur

De echte liefhebber van luxe horloges zal voor het uitzoeken van een nieuw horloge zeker de tijd nemen. Een fraai horloge koop je tenslotte voor nu en voor de toekomst. Een stijlvol horloge van goede kwaliteit kan bovendien op een dag een waardevol erfstuk worden. Daarnaast zijn er natuurlijk de echte verzamelaars. Het vinden van een echt collectors item om toe te voegen aan een fraaie verzameling, vraagt ook de nodige zorg en aandacht.

Wanneer je een horloge of zelfs meerdere horloges met zorg hebt uitgezocht, dan wil je hier natuurlijk zo netjes mogelijk mee omgaan en er zo lang mogelijk plezier van hebben. Wat komt hier dan bij kijken? Dit hangt af van het soort horloge of horloges die je in het bezit hebt. Zo is het bij een quartz- (horloge op batterij) en een mechanisch horloge (horloge met handmatige opwinding) vooral belangrijk dat je een veilige opbergplaats kiest wanneer je je horloge niet draagt. Je kunt hierbij denken aan een fraaie en veilige horlogedoos. Hierbij is het belangrijk te kiezen voor een horlogedoos met een zachte stof aan de binnenkant, die bovendien goed afsluitbaar is. Op deze manier berg je jouw horloges zo veilig mogelijk op.

Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watch winder

Een automatisch horloge (werkzaam op beweging of handmatige opwinding via de kroon) wil je ook veilig kunnen opbergen, maar dit doe je dan bij voorkeur in een watchwinder. De watchwinder zorgt ervoor dat jouw automatische horloges van de juiste beweging worden voorzien wanneer zij niet gedragen worden. Hierdoor worden zij van opwinding voorzien. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat de olie in het uurwerk van het automatische horloge goed wordt verdeeld.

Voor zowel stijlvolle horlogeboxen als voor hoogwaardige watchwinders kan je zeer goed terecht bij het Nederlandse merk Benson. Benson biedt een gevarieerde en uitgebreide collectie op beide gebieden, waarmee het vrijwel iedere liefhebber en/of verzamelaar van luxe horloges weet te bedienen. In dit artikel vertellen we je graag meer over een watchwinder uit de collectie van Benson, namelijk de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition.

Deze uiterst fraaie watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges tegelijkertijd. Dit design van Benson is zeer luxe vormgegeven en heeft dan ook een chique karakter. De watchwinder is met de hand gemaakt en voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. De specifieke Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition is uitgevoerd in een walnoot hout look. Doordat dit bovendien en special edition betreft, kies je met deze watchwinder voor een uniek ontwerp. De watchwinder is namelijk gelimiteerd op 250 stuks. Naast de capaciteit voor het opwinden van 8 horloges, biedt dit model onder de speciale soft close deksel een handige opbergruimte. Hierin kun je nog 6 horloges of eventuele andere sieraden veilig opbergen. Aan de voorkant is de watchwinder voorzien van een deurtje van mineraalglas. Hiermee worden jouw automatische horloges tijdens het opwinden beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De binnenkant van de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition watchwinder is ingelegd met een speciaal soft velvet, voor een optimale bescherming van jouw horloges tegen krasjes of andere beschadigingen.

Ook op technisch gebied heeft deze watchwinder van Benson zeer veel te bieden. Allereerst is de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition voorzien van kwalitatieve Japanse motoren, die probleemloos ieder type of merk automatisch horloge van energie voorzien. Dit doen zij bovendien in stilte, waardoor je deze watchwinder van Benson met een gerust gevoel op plaatsen kunt zetten waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de slaapkamer of het kantoor. De watchwinder is verder gemakkelijk in te stellen met behulp van het moderne touchscreen. Zo kun je voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag bepalen. Op deze manier weet je zeker dat ieder horloge de meest ideale wijze van opwinding krijgt. Wanneer je wilt kun je de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition ook heel goed inzetten om jouw verzameling automatische horloges op elegante wijze te presenteren. Niet alleen het fraaie design draagt hieraan bij, maar ook de speciale ingebouwde LED verlichting waarmee je jouw horloges desgewenst letterlijk in de spotlight kunt plaatsen.

De Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition biedt daarnaast de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie, USB aansluiting en tot slot een handige powerwinding functie. Deze laatste functionaliteit zorg ervoor dat je jouw automatische horloges ook van energie kunt voorzien wanneer je weinig tijd te besteden hebt. De energievoorziening van de watchwinder zelf verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter, die uiteraard wordt meegeleverd. Je kunt de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition bestellen bij ons In de webshop. Wij leveren deze watchwinder met een garantie van 2 jaar, een handleiding en certificaat.

Naast de Benson Black Series 8.16.WA Limited Edition vind je bij ons in de webshop nog vele anderen fraaie watchwinders van dit bijzondere merk. Bovendien bieden wij een breed assortiment van watchwinders van verschillende andere gerenommeerde merken, fraaie horlogeboxen en natuurlijk luxe horloges in allerlei soorten en maten. Het is dan ook voor de echte liefhebber zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen in onze webshop.

Heb je vragen over een specifiek watchwinder merk of een specifieke watchwinder? Neem gerust contact met ons op per telefoon of e-mail. Met meer dan 18 jaar ervaring helpen wij je graag verder.

Watchwinder voor Breitling horloges

Geplaatst op 18 januari 2024 om 14:57 uur

Heb jij een Breitling horloge en wil je jouw horloge op de best mogelijke wijze opwinden? Lees dan vooral even verder want in dit artikel bespreken we de beste watchwinders voor Breitling horloges. Je weet dan precies waarop je moet letten als je een nieuwe watchwinder wilt aankopen voor jouw favoriete Breitling horloge.

Bernard Favre Planet watchwinder

Watchwinders zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er op het gebied van capaciteit bijvoorbeeld veel mogelijk. Er zijn namelijk niet alleen watchwinders verkrijgbaar voor het opwinden van een enkel automatisch horloge of voor een paar automatische horloges, maar ook watchwinders met een veel grotere capaciteit. Voor de echte verzamelaar van automatische horloges is dit natuurlijk ideaal. Daarnaast is er ook op het gebied van uitstraling veel mogelijk.

Watchwinders zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en gemaakt van diverse materialen. Ook het soort motoren is wisselend. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit watchwinders voorzien van de welbekende Swiss made motoren en aan de andere kant ook watchwinders die zijn uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren.

Wanneer je één of meerdere automatische horloges in het bezit hebt van een geliefd luxe horlogemerk zoals het merk Breitling, wil je uiteraard bij de aanschaf van een watchwinder ook kiezen voor kwaliteit.  Wanneer je daarnaast ook waarde hecht aan een fraaie uitstraling van de watchwinder voor jouw Breitling horloge, is het zeker de moeite waard even verder te lezen. Je vindt in dit artikel namelijk een selectie van twee high-end watchwinders die jouw automatische horloge in stijl van de benodigde energie kunnen voorzien.

De eerste watchwinder waarover we je graag meer vertellen, is er één van het wereldwijd bekende watchwindermerk Swiss Kubik. Swiss Kubik is al jarenlang een begrip te noemen binnen de horlogerie. De watchwinders van dit Zwitserse merk voorzien ieder merk en type automatisch horloge, waaronder ook jouw horloge van Breitling, moeiteloos en veilig van de benodigde energie.

De Swiss Kubik Aluminium Black is een mooi voorbeeld van een hoogwaardige en stijlvolle watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is kubusvormig en zeer compact vormgegeven. Dit zorgt ervoor dat je deze watchwinder gemakkelijk kunt plaatsen en verplaatsen. Bovendien kan deze watchwinder tot maar liefst 3 jaar functioneren op een set AA batterijen, waardoor je de watchwinder eveneens eenvoudig meeneemt op reis of naar kantoor. Ook het bewaren in een kluis is door deze unieke eigenschappen een prima mogelijkheid. De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder is voorzien van een high end Swiss made motor, die van uiterst hoge kwaliteit is. Deze motor is krachtig genoeg om het zwaarste automatische horloge van energie te kunnen voorzien. Daarnaast is deze motor zeer stil in gebruik, waardoor je de Swiss Kubik Aluminium Black prima kunt plaatsen in ruimtes waar stilte gewenst is, zoals de werkkamer of de slaapkamer bijvoorbeeld. De watchwinder is tot slot gemakkelijk instelbaar met behulp van de handige USB aansluiting. Kort samengevat is de Swiss Kubik Aluminium Black het perfecte accessoire om jouw automatische horloge van bijvoorbeeld het merk Breitling op veilige wijze van energie te kunnen voorzien.

Een tweede watchwinder die op dit gebied een absolute parel te noemen is, is de Bernard Favre Planet Silver watchwinder. Deze watchwinder is alleen al wat betreft het design een waar kunstwerkje te noemen. Deze watchwinder is gemaakt van edelstaal. Bernard Favre heeft in dit model de zilverkleurige ringen van de watchwinder gecombineerd met een fraaie zwarte voet. Het horloge wordt geplaatst in de houder en draait vervolgens om zijn eigen as. Dit is ook waar de naam ‘Planet watchwinder’ naar terug te voeren is. Het opwindproces is met deze uiterst fraaie watchwinder van Bernard Favre zeer fascinerend om te zien, zeker voor de echte liefhebber.

Met de Bernard Favre Planet Silver watchwinder geef je jouw horloge dan ook een waar podium. De watchwinder is voorzien van een hoogwaardige Swiss made motor, die ervoor zorgt dat jouw automatische Breitling horloge, of een automatisch horloge van ieder ander merk, op veilige en efficiënte wijze van energie wordt voorzien. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat je deze watchwinder gemakkelijk meeneemt. Bovendien kun je hem daardoor ook in een kluis bewaren indien je dit wenst. De handige LED indicator geeft de status van de Bernard Favre Planet Silver watchwinder weer, waardoor je altijd weet hoe het ervoor staat. Met de USB aansluiting kun je de watchwinder opladen met behulp van netstroom, PC of Smartphone. Het aantal toeren is tot slot instelbaar en de watchwinder beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze Bernard Favre Planet Silver watchwinder is met al zijn Zwitserse kwaliteiten in combinatie met zijn unieke uitstraling een uitstekende keuze voor iedere eigenaar van automatische horloges, die ook op het gebied van uitstraling van de watchwinder hoge eisen stelt.  

Beide genoemde modellen watchwinders zijn uiteraard verkrijgbaar bij ons in de webshop. Wij voorzien je indien gewenst graag van een passend advies of een antwoord op je vragen. Wij hebben op dit gebied een jarenlange ervaring en zullen je dan ook zeker van dienst kunnen zijn.

Bekijk de watchwinders daarom nu in onze webshop en kies voor jouw favoriet! Van de Swiss Kubik watchwinders vind je hier duidelijke foto’s en van de Bernard Favre watchwinder zelfs een filmpje, zo kun je deze echt aan het werk zien en krijg je een duidelijk beeld van deze watchwinder.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik en Bernard Favre. Wij hebben de meest populaire modellen op voorraad en direct leverbaar. Heb je een vraag over één van deze merken of een specifiek model? Neem gerust contact met ons op, met meer dan 18 jaar ervaring bieden wij je graag onze hulp en goed advies.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow

Geplaatst op 12 januari 2024 om 15:56 uur

Heb jij nog geen watchwinder voor het opwinden van jouw automatische horloges? Of ben je aan een nieuw exemplaar toe omdat je huidige watchwinder niet aan jouw wensen voldoet? Lees dan vooral even verder, want in dit artikel schrijven we over een zeer goede watchwinder die jou als horlogeliefhebber zeker zal interesseren.

Wat vind jij belangrijke eigenschappen van een goede watchwinder? Natuurlijk wil iedere liefhebber of verzamelaar een watchwinder van kwaliteit, je neemt tenslotte geen risico met je geliefde automatische horloges. Naast de kwaliteit van een watchwinder spelen er echter nog meer zaken mee. Hoeveel automatische horloges wil jij bijvoorbeeld kwijt kunnen in jouw watchwinder? En heb je alleen automatische horloges In het bezit, of wil je ook nog andere soorten horloges kunnen opbergen? Quartz-en mechanische horloges hebben dan wel geen beweging nodig voor hun functioneren, maar ook deze horloges zul je graag ergens veilig willen opbergen. Wanneer je zowel automatische horloges als quartz-of mechanische horloges in het bezit hebt, is het dan ook handig als een watchwinder naast de capaciteit voor het opwinden van automatische horloges ook een extra opbergruimte biedt. Naast de capaciteit van een watchwinder, is natuurlijk het design van belang. Wil jij bijvoorbeeld graag een luxe watchwinder die met zijn chique karakter perfect geschikt is voor het presenteren van jouw verzameling horloges? Of kies je eerder voor een meer basic model en ligt jouw prioriteit met name bij de wijze van opwinding? Dit zijn allemaal vragen om jezelf te stellen voor je daadwerkelijk op zoek gaat naar een passende watchwinder. Naast de eerder genoemde aspecten, speelt ook het soort motoren mee bij het maken van de keuze voor een watchwinder. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit de welbekende Swiss made motoren, of de eveneens hoogwaardige Japanse motoren, die daarnaast betaalbaar zijn.

Al met al zijn er heel veel verschillende mogelijkheden wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen. Dit maakt het maken van een keuze op dit gebied, dan ook niet altijd even makkelijk. Wij helpen je graag een handje op weg door een mooi voorbeeld te geven van een watchwindermerk, dat niet alleen zeer hoge kwaliteit biedt, maar daarnaast ook betaalbaar is. Bovendien staat dit merk bekend om de gebruiksvriendelijkheid van de watchwinders uit de collectie. We hebben het dan over het vooruitstrevende merk Paul Design. Het merk Paul Design is afkomstig uit het UK en biedt allerlei soorten en maten watchwinders. Binnen de collectie van Paul Design kan zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge, als de echte verzamelaar terecht. De watchwinders van Paul Design, zijn voorzien van motoren van hoge kwaliteit van het merk Mabuchi. Mabuchi is een merk dat afkomstig is uit Japan. Deze motoren zijn zeer krachtig en bovendien betrouwbaar. Doordat ze bovendien energiezuinig zijn, zijn ze ook duurzaam te noemen. De Mabuchi motoren maken daarnaast nauwelijks geluid tijdens het opwindproces. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je je watchwinder graag op een plek wilt zetten waar stilte gewenst is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaapkamer of de werkkamer.

Wij stellen je in dit artikel graag voor aan de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow. Deze watchwinder heeft zowel op technisch gebied, als wat betreft het design, veel te bieden. Allereerst biedt dit model niet alleen ruimte voor het opwinden van 4 automatische horloges tegelijk, daarnaast beschik je met deze watchwinder ook nog over een opbergruimte voor nog 6 horloges of eventuele andere sieraden. Met deze ruime capaciteit is deze watchwinder zeer geschikt voor de fervent verzamelaar. De watchwinder is gemaakt van hout en in dit geval uitgevoerd in de kleur Black Shadow. Naast deze uitvoering is deze watchwinder ook in andere kleuren beschikbaar. De watchwinder is afsluitbaar met behulp van het deurtje van mineraalglas, hiermee houd je letterlijk schadelijke invloeden van buitenaf buiten de deur. Al met al is dit een model met een zeer luxe uitstraling en voldoende ruimte. Op technisch gebied beginnen we met de genoemde Japanse motoren. Deze motoren in de watchwinder zorgen ervoor dat ieder merk of type automatisch horloge probleemloos van energie kan worden voorzien. Met het handige bedieningspaneel stel je voor ieder horloge de draairichting en het aantal turns per day in. Op deze manier zorg je ervoor dat ieder horloge een perfecte wijze van opwinding krijgt. Wanneer je wilt kun je de ingebouwde LED verlichting inschakelen, hiermee maak je van jouw watchwinder een echte display om jouw verzameling extra mooi te doen uitkomen. De Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow functioneert zowel met een adapter als op batterijen. Dit zorgt ervoor dat je de watchwinder met jouw horloges indien gewenst ook veilig in een kluis kunt opbergen. Tot slot biedt de watchwinder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor overspanning van jouw horloges.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow

Wanneer je de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow graag bestellen, doe je dit bij ons als officieel dealer van Paul Design met een goed gevoel. Wij leveren deze watchwinder en nog vele andere modellen van dit merk wereldwijd met een garantie van 2 jaar en een duidelijke handleiding. Bekijk de mogelijkheden nu in onze webshop en als je vragen hebt vernemen we het graag.

Benson Compact Triple 3.BS watchwinder

Geplaatst op 5 januari 2024 om 12:05 uur

Dat een goede watchwinder voor de liefhebber en eigenaar van één of meerdere automatische horloges absoluut onmisbaar is, is bij de echte horlogekenners wel bekend. Maar waar haal je de juiste watchwinder voor jouw automatische horloges vandaan, rekening houdende met je eigen persoonlijke voorkeur en natuurlijk je budget?

Benson Compact Triple 3.BS watchwinder

Daarbij kunnen wij jou als professionals op dit gebied zeker verder helpen. Natuurlijk vinden we bij de verschillende Zwitserse merken watchwinders van topkwaliteit. Wanneer je echter op zoek bent naar een watchwinder die wel uiterst hoge kwaliteit biedt, maar waarvoor je geen hoog bedrag hoeft te betalen laten wij je graag nader kennismaken met een merk dat afkomstig is van Nederlandse bodem.

We hebben het dan over het merk Benson. Benson is een vooruitstrevend merk dat verschillende waarden bij het ontwikkelen van de watchwinders uit de collectie zeer hoog in het vaandel heeft staan. Allereerst is de ambitie van Benson hoogwaardige watchwinders te ontwikkelen, tegen een aantrekkelijke prijs. Het merk biedt dan ook watchwinders met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Daarnaast wil men bij Benson een breder publiek van horlogeliefhebbers kunnen bedienen, wat duidelijk tot uiting komt in de uitgebreide en zeer gevarieerde collectie watchwinders van het merk.

Bij Benson vinden ze innovatie zeer belangrijk en hechten ze veel waarde aan het gebruikerscomfort dat de watchwinders van het merk te bieden hebben. Met een Benson watchwinder kies je daarom voor een model dat niet alleen van zeer goede kwaliteit is, maar daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk. Door de brede kennis en ervaring van de mensen bij Benson op het gebied van luxe automatische horloges en watchwinders, weten ze precies wat een automatisch horloge nodig heeft én wat de echte liefhebber van automatische horloges zoekt in een watchwinder. Naast dit alles speelt natuurlijk ook een stukje esthetiek mee. Tenslotte wil de echte liefhebber zijn automatische horloge of horloges op een fraaie en stijlvolle wijze kunnen opbergen en presenteren. De watchwinders van Benson zijn dan ook allen vervaardigd met de grootst mogelijke zorg en een indrukwekkend oog voor detail.

Binnen de collectie van Benson vinden we zowel watchwinders voor het opwinden van 1 automatisch horloge, als modellen die de ruimte bieden voor het opwinden van meerdere automatische horloges tegelijk. In dit artikel zetten we graag een Benson watchwinder in de spotlight, met de capaciteit voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. We hebben het dan over de Benson Compact Triple 3.BS watchwinder. Deze fraaie en modern vormgegeven watchwinder is gemaakt van hout van hoge kwaliteit en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die een perfecte wijze van opwinding bieden voor ieder type en merk automatisch horloge. De motoren zijn zelfs krachtig genoeg voor het zwaarste automatische horloge. Daarnaast bieden deze Japanse motoren een energiezuinige wijze van opwinding en staan ze erom bekend geluidsarm te zijn. Je hoeft je met de Benson Compact Triple 3.BS watchwinder daarom geen zorgen te maken over storende geluiden tijdens het opwindproces. De watchwinder is verder in zijn geheel in te stellen met behulp van het innovatieve touchscreen. Hiermee stel je onder meer in een handomdraai de draairichting en het aantal turns per day in. Natuurlijk is het mogelijk dit te doen voor alle 3 de automatische horloges afzonderlijk. Alleen op deze manier kun je jouw automatische horloges exact de juiste wijze van opwinding bieden. Wanneer je je automatische horloges extra in het zonnetje wilt zetten, kan dit met behulp van de moderne ingebouwde LED verlichting. Hiermee maak je van deze fraaie Benson Compact Triple 3.BS watchwinder een stijlvolle en elegante display om jouw automatische horloges tentoon te kunnen stellen.

De Benson Compact Triple 3.BS watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functie zorgt ervoor dat jouw automatische horloges altijd beschermd zijn tegen overspanning wanneer je ze in de watchwinder hebt geplaatst. Daarnaast beschik je met deze watchwinder ook nog over een handige powerwinding functie. Hiermee kun je jouw automatische horloges in een kortere tijd van opwinding voorzien. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je even niet zoveel tijd te besteden hebt. De Benson Compact Triple 3.BS watchwinder heeft kort samengevat veel te bieden voor de echte liefhebber van automatische horloges. Dit model biedt een mooie capaciteit, hoge kwaliteit, een stijlvol design en een stukje hoogstaande techniek. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs. Wanneer je kiest voor de Benson Compact Triple 3.BS watchwinder hoef je je nooit meer zorgen te maken over stilstand van jouw automatische horloges en heb je bovendien te allen tijde een veilige en smaakvolle opbergplaats voor jouw trots.

Bestel nu ook jouw Benson watchwinder en kies voor een perfecte prijs-/kwaliteitverhouding! Je bestelt deze Benson watchwinder en vele andere fraaie modellen gemakkelijk en snel bij ons in de webshop. Doordat wij vrijwel de gehele collectie van het merk op voorraad hebben, kunnen wij jouw nieuwe aanwinst over het algemeen snel leveren. Wacht dus niet langer en kies voor de beste verzorging voor jouw automatische horloges!