Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 watchwinder

Geplaatst op 26 mei 2023 om 16:01 uur

Een watchwinder is een handige en veilige horlogeaccessoire om jouw automatische horloge van energie te voorzien wanneer je hem niet draagt. Door de beweging die door de watchwinder geboden wordt, wordt het horloge ook wanneer je het niet om de pols hebt opgewonden. Daarnaast biedt een watchwinder eveneens een veilige opbergplaats voor jouw automatische horloge of horloges. Tot slot verzorgt een goede watchwinder een juiste olieverdeling in het uurwerk van het horloge. Kortom, wanneer je één of meer automatische horloges hebt, kun je niet zonder een goede watchwinder.Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 watchwinder

Wanneer je dan specifiek op zoek bent naar een watchwinder die van goede kwaliteit is en daarnaast van alle gemakken voorzien, maar die niet in de hoogste prijsklasse valt, stellen we je graag voor aan het merk Paul Design. Paul Design is een merk uit het Verenigd Koninkrijk met een missie. Het merk wilde watchwinders ontwikkelen die voldeden aan de wensen van de echte liefhebber van automatische horloges, maar daarbij toegankelijk blijven voor een breed publiek wat betreft de prijs. De watchwinders van Paul Design bieden dan ook een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien worden de watchwinders gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben ze een luxe uitstraling. Je kunt bij Paul Design terecht voor watchwinders voor een enkel horloge, maar ook voor een kleine of grote verzameling automatische horloges.

Wij hebben een specifieke watchwinder van Paul Design voor je geselecteerd, die specifiek geschikt is voor het opwinden van twee automatische horloges. Het gaat om de Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023. Deze watchwinder biedt naast de capaciteit voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk ook een extra opbergruimte voor nog eens 3 horloges. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen bij je automatische horloges in de watchwinder op te bergen. Zo bewaar je alles netjes, veilig en overzichtelijk bij elkaar. Dit model van Paul Design is gemaakt van hoogwaardig hout en uitgevoerd in de kleur zwart. Aan de bovenkant van de watchwinder is de extra opbergruimte met een deksel afgesloten. Ook de horloges die worden opgewonden zijn in de watchwinder veilig voor bijvoorbeeld stof, condens of vuil. De watchwinder is namelijk aan de voorkant af te sluiten met het fraaie deurtje van glas. Aan de binnenkant is de watchwinder bovendien voorzien van een zachte zwarte stof, waardoor je ook niet bang hoeft te zijn voor krasjes of andere beschadigingen wanneer je je horloges in de watchwinder bewaart en opwindt.

De basis van de Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 bestaat uit Japanse motoren van zeer hoge kwaliteit, van het merk Mabuchi. Deze zorgen niet alleen voor een efficiënte en veilige wijze van opwinding van jouw automatische horloges, maar bieden daarnaast verschillende andere belangrijke voordelen. Zo staan deze motoren bekend als zeer betrouwbaar en energiezuinig. Bovendien zijn deze motoren krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge en doen ze hun werk in stilte. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn voor vervelende geluiden tijdens het opwindproces. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 is instelbaar wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag. Uiteraard kun je dit per horloge afzonderlijk instellen, waardoor ieder individueel horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Het instellen van de watchwinder gaat gemakkelijk en snel met behulp van het speciale bedieningspaneel. Het is ook mogelijk de speciale ingebouwde LED verlichting in te stellen. Hiermee ben je verzekerd van een zeer goed zicht op jouw horloges, op ieder moment van de dag. Door de fraaie vormgeving van de watchwinder in combinatie met de moderne LED verlichting, kun je deze watchwinder ook zeer goed inzetten als display voor jouw horloges.

De Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit dient om overspanning van jouw horloges te voorkomen. De energievoorziening van de watchwinder verloopt met behulp van een adapter, of op batterijen. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 is al met al een zeer complete en hoogwaardige watchwinder te noemen, die ook binnen handbereik is wanneer je een minder breed budget te besteden hebt.

Je vindt een ruime collectie Paul Design watchwinders bij ons in de webshop. Natuurlijk kun je hier ook voor de Paul Design Gentlemen 2+3 Black 2023 terecht. Wij leveren deze watchwinder en nog vele andere fraaie modellen van het merk met twee jaar garantie en een duidelijke handleiding. Wij verzenden onze producten wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Betalen doe je bij ons veilig en snel met verschillende veilige betaalwijzen, zoals Ideal, PayPal, betaling met creditcard en een gewone bankoverschrijving. Je bestelt bij ons dan ook altijd met een goed gevoel!

Bernard Favre Planet Silver watchwinder

Geplaatst op 19 mei 2023 om 08:51 uur

De meest handige accessoire voor automatische horloges is een watchwinder. Wat doet een watchwinder precies? Het antwoord is simpel; het bootst polsbeweging na waardoor het horloge van energie wordt voorzien. Hierdoor blijft het automatische uurwerk in beweging en blijft het horloge lopen. Dit is handig wanneer je meerdere automatische horloges hebt en regelmatig wilt wisselen, of juist wanneer de horloges die je niet regelmatig draagt wel goed wilt onderhouden. Immers, stilstand is achteruitgang.

Bernard Favre Planet Silver watchwinder

Wanneer we het hebben over watchwinders die niet alleen de beste kwaliteit leveren maar daarnaast ook exclusieve designs presenteren, is het Zwitserse merk Bernard Favre een merk dat wat dat betreft zeer in het oog springt. Het merk Bernard Favre werd opgericht door Bernard Favre zelf die opgroeide in het kanton Neuchatel in Zwitserland. Dit is het hart van de fijne horlogerie waardoor het vak van de horlogemaker en alles daaromheen Bernard Favre met de paplepel werd ingegoten. Al als jong kind was hij erg geïnteresseerd in verschillende mechanische items. Zo wist hij al als tiener een TVR (een iconische Engelse sportwagen) om te bouwen. Vandaag de dag gebruikt Bernard Favre zijn talenten al meer dan 20 jaar binnen de high end Zwitserse horloge industrie. Zo werkte hij als ontwerper, uitvinder en producent van op maat gemaakte accessoires met verschillende bekende namen uit de Zwitserse horloge industrie samen. In 2009 ontwikkelde Bernard Favre de exclusieve Planet watchwinder die hij in 2011 presenteerde aan het publiek.

Deze Bernard Favre Planet watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende schitterende varianten, die stuk voor stuk een echte eyecatcher zijn. Het automatische horloge wordt, wanneer deze in de watchwinder wordt geplaatst, voorzien van de benodigde energie door middel van rotatie. Het horloge draait hierbij om zijn eigen as, waarmee gerefereerd wordt aan het draaien van de planeet. Dit is dan ook waar de bijzondere naam van deze exclusieve watchwinder vandaan komt.

De collectie van Bernard Favre biedt Planet watchwinders die gemaakt zijn van verschillende hoogwaardige materialen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van materialen zoals edelstaal, carbon en zelfs goud. De watchwinders van Bernard Favre hebben een zeer luxe uitstraling en zijn een waar ‘piece of art’ te noemen. Met een watchwinder van dit kaliber weet je altijd zeker dat jouw automatische horloge klaar is voor gebruik en hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloge. Daarnaast is het een prachtige manier om een luxe horloge te presenteren en natuurlijk veilig op te bergen. Een mooi voorbeeld van een prachtige Planet watchwinder uit de collectie van Bernard Favre, is de Bernard Favre Planet Silver watchwinder. De Planet watchwinders zijn geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, zo ook de Bernard Favre Planet Silver watchwinder. Deze watchwinder is gemaakt van onder meer edelstaal. De zwarte voet van de watchwinder biedt een mooi contrast met de zilverkleurige ringen. De glazen stolp die over de watchwinder kan worden geplaatst, benadrukt het luxe karakter van deze watchwinder nog eens extra. Bovendien bescherm je je horloge met deze stolp tegen schadelijk invloeden van buitenaf, zoals vocht, vuil en stof.

De Bernard Favre Planet Silver watchwinder is voorzien van een Swiss made motor, die voor de best mogelijke wijze van opwinding van jouw automatische horloge zorgt. Het maakt hierbij niet uit welk merk of type automatisch horloge je in het bezit hebt. De Zwitserse motor is bovendien energiezuinig en geluidsarm. De watchwinder doet zijn werk dus in stilte. Deze watchwinder is verder uitgerust met een ingebouwde accu die goed is voor 100 dagen functioneren. Dit maakt het een goede mogelijkheid om deze watchwinder en jouw automatische horloge veilig in een kluis op te kunnen bergen. Het opladen van de watchwinder gaat gemakkelijk met de handige USB aansluiting. Je kunt zo je watchwinder opladen met behulp van netstroom, PC of Smartphone. De speciale LED indicator geeft de status van de watchwinder aan, zodat je dit altijd gemakkelijk kunt bijhouden. De Bernard Favre Planet Silver watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk een overwind protectie.

Wanneer je kiest voor de aanschaf van de Bernard Favre Planet watchwinder, kies je voor een echte blikvanger voor in je interieur. Alle ogen zullen zeker gericht zijn op jouw watchwinder en jouw horloge. Het is zeker voor de liefhebber van luxe horloges een zeer fascinerend gezicht hoe het horloge in deze watchwinder van energie wordt voorzien. Met de Zwitserse techniek van deze watchwinder, weet je bovendien altijd zeker dat je kiest voor het neusje van de zalm en de best mogelijke wijze van opwinding voor jouw automatische horloge.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Bernard Favre, en wij bieden een mooie selectie Planet watchwinders van dit gerenommeerde merk. Wij leveren de Swiss made watchwinders van Bernard Favre standaard met 2 jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe lederen etui. Wij bieden jou bovendien altijd de beste service, nieuwste collecties en scherpste prijzen. Je kunt de Planet watchwinder van Bernard Favre bij ons in de webshop aan het werk zien op een filmpje. Zo heb je een goed en compleet beeld van de werking en de uitstraling van deze watchwinder. Wanneer je hulp nodig hebt bij het vinden van de watchwinder die het beste bij je past, of een antwoord wilt op je vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Benson Black Series watchwinders voor 6 horloges

Geplaatst op 10 mei 2023 om 14:42 uur

Wie kiest voor een automatisch horloge van kwaliteit, zal een daarbij passende watchwinder willen gebruiken. Een watchwinder die niet alleen de opwinding van het automatische horloge verzorgt, maar daarnaast ook in esthetisch opzicht een toevoeging is aan het horloge of de horlogeverzameling.

Een watchwinder is tenslotte meer dan een manier om je horloge van opwinding te voorzien wanneer het niet gedragen wordt. Daarnaast fungeert het ook als veilige opbergplaats en stijlvolle display voor jouw horloge of horloges. Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder van kwaliteit, maar daarvoor niet te diep in de buidel wilt hoeven tasten, is het merk Benson zeer interessant. Benson is een watchwindermerk van Nederlandse bodem, dat op dit gebied de nodige kennis en ervaring in huis heeft. Hierdoor weet het merk exact wat een automatisch horloge nodig heeft en kent het bovendien de wensen van de liefhebber en verzamelaar van automatische horloges. Met een watchwinder van Benson kies je dan ook altijd voor een design dat zowel aan de buitenkant als wat betreft de techniek behoort tot het neusje van de zalm. Door de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de producten van Benson krijg je bovendien veel waar voor je geld.

De collectie van Benson biedt watchwinders voor zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge, als voor de fervent verzamelaar. Bovendien biedt het merk daarbij de keuze uit diverse designs, watchwinders van verschillende materialen en watchwinders met Japanse of Swiss made motoren. Met deze diversiteit weet Benson zijn pijlen te richten op een breed publiek. Een fraaie serie watchwinders binnen de collectie van Benson, is de Benson Black Series. We vertellen je graag meer over twee watchwinders uit deze lijn van het merk. Het eerste voorbeeld waar we graag dieper op ingaan, is de Benson Black Series 6.16.MA. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van zes automatische horloges tegelijk en daarmee ideaal voor de echte verzamelaar. Naast de grote capaciteit voor opwinding biedt dit model ook nog een extra opbergruimte voor nog eens vijf automatische horloges. De watchwinder is met de grootst mogelijke zorg en oog voor detail met de hand gemaakt van hoge kwaliteit hout. Dit model is uitgevoerd in de kleur Macassar en voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Aan de binnenkant is de watchwinder zwart van kleur en voorzien van een speciaal soft velvet, die zorgt voor de bescherming van jouw horloges tegen beschadiging. De watchwinder is aan de voorkant afsluitbaar met het deurtje van mineraalglas. Aan de bovenkant is de opbergruimte fraai af te sluiten met de soft-close deksel. De Benson Black Series 6.16.MA is verder voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die wereldwijd goed bekend staan. Ze zijn betrouwbaar, duurzaam en energiezuinig. Doordat ze bovendien de opwinding van de automatische horloges verzorgen in stilte, hoef je niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De draairichting en het aantal rotaties per dag zijn individueel instelbaar per rotor, met behulp van het handige touchscreen. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw horloges op ieder moment van de dag goed kunt bekijken. Benson maakt gebruik van speciale flexibele horlogehouders, waarvan ook deze watchwinder voorzien is. Hier kan vrijwel ieder formaat horloge probleemloos in worden geklikt. Dit model biedt verder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een speedwinding functie. Met behulp van deze laatste functionaliteit, kun je je horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Tot slot beschik je met dit model over een USB aansluiting. Deze watchwinder functioneert met behulp van een adapter, welke meegeleverd wordt.

De tweede Benson Black Series watchwinder die we graag voor je uitlichten, is de Benson Black Series 6.16.B. Dit model biedt eveneens de ruimte voor het opwinden van zes automatische horloges, met als extra de opbergruimte voor vijf horloges. Deze watchwinder is tevens gemaakt van hout, maar dan uitgevoerd in de kleur zwart, zowel van binnen als van buiten. De binnenkant van de watchwinder is ook hier weer voorzien van het speciale soft velvet. Dit model is bovendien wederom uitgerust met de flexibele horlogehouders, zodat je ieder type en merk automatisch horloge gemakkelijk kunt plaatsen. Het glazen deurtje zorgt voor bescherming van jouw horloges tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hiermee bovendien altijd jouw horloges bekijken, zelfs tijdens het opwindproces. Wanneer je de LED verlichting inschakelt, heb je daarnaast een echte display voor jouw horloges. De basis van dit model van Benson wordt wederom gevormd door hoogwaardige Japanse motoren. De watchwinder is instelbaar met het moderne touchscreen. Hiermee stel je voor ieder horloge de draairichting en het ideale aantal turns per day in. Met deze watchwinder heb je opnieuw de beschikking over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Tot slot ontbreekt ook bij dit model de USB aansluiting niet. Kortom, ook met de Benson Black Series 6.16.B kies je voor een zeer fraaie en stijlvolle watchwinder, waarmee je jouw automatische horloges niet alleen kunt opwinden, maar waarin je ze bovendien op elegante wijze kunt opbergen en tentoon stellen.

De Benson Black Series watchwinders zijn bij ons in de webshop veilig en makkelijk te bestellen. Indien gewenst voorzien we je bovendien graag van een passend advies of een antwoord op je vragen. Wanneer je een Benson Black Series model bij ons bestelt, ontvang je deze thuis met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding, adapter en een certificaat.

Heisse und Sohne Meranto 70019-136.11 watchwinder

Geplaatst op 27 april 2023 om 15:12 uur

Een watchwinder is een onmisbare accessoire wanneer je één of meerdere automatische horloges in je bezit hebt. Maar waarvoor dient een watchwinder nu eigenlijk? Automatische horloges kunnen enkel functioneren door middel van beweging. Dit betekent dat je voor een automatisch horloge geen batterij nodig hebt. Aan de andere kant wordt het horloge niet opgewonden wanneer het niet gedragen wordt. Bij het dragen van het horloge zorgt de natuurlijke beweging van de pols voor de benodigde opwinding. Wanneer het horloge dus niet wordt gedragen, is het nodig op een andere manier in de bewegingsbehoefte van het horloge te voorzien. Een watchwinder is hiervoor de perfecte oplossing. Je kunt je automatische horloge of horloges hierin veilig opbergen, terwijl de watchwinder er gelijk voor zorgt dat het horloge wordt opgewonden. Dit gebeurt meestal door middel van rotatie. Je voorkomt hiermee stilstand van je horloges en de mogelijke vervelende gevolgen ervan. Zo kan stilstand zorgen voor onnauwkeurigheden in tijd-/datumweergave en is het vervelend als je steeds opnieuw je horloge moet instellen na stilstand.

Heisse & Söhne Meranto 70019-136.11 watchwinder

Watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en met een verschil van kwaliteit. Daarnaast verschilt de mate van luxe per merk en per watchwinder en is er ook een duidelijk verschil in functionaliteit en design. Wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen, is het dus van belang goed na te denken over wat voor jou belangrijk is, welke eisen je stelt aan een watchwinder en natuurlijk wat je budget is. Uiteraard is een goede kwaliteit altijd een belangrijke vereiste. Zwitserland staat als zijnde horlogeland pur sang zeer goed bekend vanwege zowel hoogwaardige horloges als kwalitatieve watchwinders. Duitsland biedt op dit gebied echter ook mooie merken, zoals het merk Heisse & Söhne. Heisse & Söhne biedt namelijk een prachtige collectie watchwinders met een luxe uitstraling. Met de welbekende Duitse degelijkheid in combinatie met high-end Japanse motoren, weet je zeker dat je hiermee kiest voor kwaliteit. Heisse & Söhne biedt in zijn collectie watchwinders voor een enkel automatisch horloge, maar ook watchwinders geschikt voor een verzameling automatische horloges. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan een watchwinder uit deze laatste categorie.

De Heisse & Söhne Meranto 70019-136.11 is een uiterst luxe watchwinder, geschikt voor het opwinden van maar liefst 16 automatische horloges. Dit model is dus ideaal voor de fanatieke verzamelaar. De watchwinder bestaat uit een prachtige houten kast met een glanzende afwerking. De combinatie van de kleur zwart met de kleur van het hout, maken deze watchwinder een absolute eyecatcher. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en voorzien van een zachte stof, ter bescherming van jouw horloges. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door Japanse motoren van topkwaliteit. Deze motoren zijn sterk genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. Bovendien zijn ze energiezuinig en geluidsarm, wat het gebruikscomfort van de watchwinder zeker ten goede komt. Natuurlijk zijn deze Japanse motoren verder zeer betrouwbaar, zodat je er altijd zeker van bent dat jouw automatische horloges klaar zijn voor gebruik. De Heisse & Söhne Meranto 70019-136.11 is uitgerust met een modern LCD scherm. Met behulp hiervan stel je de watchwinder gemakkelijk en snel in. Denk hierbij aan de draairichting en het aantal turns per day. Het is mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk, zodat ieder individueel horloge precies de juiste wijze van opwinding krijgt.

Met de Heisse & Söhne Meranto 70019-136.11 beschik je over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast is deze watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Hiermee heb je een prachtig zicht op de ronddraaiende horloges. Deze mooie extra maakt deze watchwinder zeer geschikt voor het presenteren van jouw horlogeverzameling. Met de speciale sleep mode, kun je je horloges wat rust gunnen door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Kortom, de Heisse & Söhne Meranto 70019-136.11 biedt het complete plaatje wanneer jij als verzamelaar van automatische horloges een passende watchwinder zoekt voor jouw collectie. Met deze watchwinder hoef je je dan ook nooit meer zorgen te maken over stilstand van je horloges en heb je bovendien direct een prachtige opbergplaats voor je gehele verzameling.

Je kunt de Heisse & Söhne Meranto 70019-136.11 bij ons bestellen in de webshop. Iedere watchwinder van Heisse & Söhne wordt voor levering uitgebreid getest aan de hand van een checklist, zodat alleen perfect werkende watchwinders het bedrijf verlaten. Wanneer je een watchwinder van Heisse & Söhne bij ons bestelt, ontvang je deze bovendien met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe watchwinder zorgvuldig verpakt wordt voor wij deze versturen. Ook betalen doe je bij ons met een veilig gevoel. Je kunt hiervoor gebruik maken van verschillende veilige betaalwijzen, zoals creditcard, PayPal, iDeal en een bankoverschrijving. Bekijk dan ook nu onze mooie collectie watchwinders en kies voor jouw favoriet!

Swiss Kubik watchwinder

Geplaatst op 20 april 2023 om 15:03 uur

Een goede kwalitatieve watchwinder is een essentiële accessoire voor de eigenaar van 1 of meerdere automatische horloges. Op dit gebied is er door de jaren heen steeds meer te kiezen bijgekomen. Watchwinders zijn vandaag de dag verkrijgbaar van diverse merken met uiteenlopende designs en ieder zijn eigen technische eigenschappen. De echte liefhebber zal van een goede watchwinder niet alleen een hoge mate van functionaliteit verwachten, maar daarnaast ook afgaan op de uitstraling van een watchwinder en de daarvoor gebruikte materialen.

Een voorbeeld van een exclusief watchwindermerk met een collectie watchwinders van topkwaliteit, is het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik biedt watchwinders van de wereldwijd geroemde Swiss made kwaliteit. Daarnaast is het design van Swiss Kubik uit duizenden herkenbaar. Het merk staat namelijk bekend om de kubusvormige compacte ontwerpen, uitgevoerd in verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen. Swiss Kubik biedt daarnaast watchwinders aan in verschillende prijsklassen.  Zo vind je binnen de Swiss Kubik Startbox serie instapmodellen van het merk, waarmee ook de liefhebber met een minder breed budget een Swiss made watchwinder van het merk kan aanschaffen.

De Swiss Kubik watchwinders worden stuk voor stuk met de grootst mogelijke zorg met de hand vervaardigd. Hierbij zijn oog voor detail, gevoel voor esthetiek en een streven naar perfectie belangrijke pijlers. Met een watchwinder van Swiss Kubik kies je dan ook altijd voor topkwaliteit in combinatie met gevoel voor stijl en een stukje technische finesse. Daarbij is Swiss Kubik steeds op zoek naar vernieuwing en verbetering van hun producten door samen te werken met de beste Zwitserse ambachtslieden en door het gebruik van de best mogelijke materialen. De watchwinders van Swiss Kubik zijn geschikt voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je je dan ook nooit meer zorgen te maken om stilstand van jouw horloge of horloges. Binnen de collectie van Swiss Kubik kun je terecht voor watchwinders die geschikt zijn voor het opwinden van een enkel horloge, maar ook watchwinders die speciaal geschikt zijn voor de echte verzamelaar. Hiermee weet Swiss Kubik zijn pijlen te richten op een breed publiek. Door de compacte vormgeving van de watchwinders van Swiss Kubik, in combinatie met het functioneren op batterijen van de watchwinders van het merk, zijn deze perfect geschikt om in een kluis te kunnen bewaren. De watchwinders uit de collectie van Swiss Kubik kunnen tot wel 3 jaar op een set AA batterijen functioneren. Je hebt hier dus nauwelijks omkijken naar.

We laten je graag nader kennismaken met een tweetal high end watchwinders uit de collectie van Swiss Kubik. We beginnen met een model uit de eerder genoemde Startbox serie, namelijk de Swiss Kubik Startbox Aqua Blue. Dit is een geheel nieuwe frisse kleur binnen deze serie watchwinders van Swiss Kubik. Dit model is gemaakt van polyamide en daarmee licht van gewicht. Uiteraard is deze watchwinder van Swiss Kubik zoals we gewend zijn van het merk kubusvormig. Dit model is geschikt voor het opwinden van een enkel horloge. De watchwinder is voorzien van een Zwitserse motor, die ieder type of merk automatisch horloge probleemloos van energie zal kunnen voorzien. Deze motoren staan erom bekend niet alleen zeer betrouwbaar te zijn, maar daarnaast ook energiezuinig en stil in gebruik. Je plaatst deze watchwinder dan ook zonder zorgen op bijvoorbeeld je slaapkamer of werkkamer, zonder bang te hoeven zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Verder is de Swiss Kubik Startbox Aqua Blue voorzien van een overwind protectie, om overspanning van je horloge te voorkomen. Doordat deze watchwinder valt onder de instapmodellen uit de collectie van Swiss Kubik, kies je met dit model voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Dezelfde watchwinder is ook in verschillende andere kleuren verkrijgbaar, zoals rood, blauw en oranje.

De tweede Swiss Kubik watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is de Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004 plexi. Deze watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges en is daarmee specifiek geschikt voor de verzamelaar met 3 of 4 automatische horloges in het bezit. De watchwinder is aan de buitenkant bekleed met fraai donkerbruin leder, wat de watchwinder een stijlvolle en elegante uitstraling geeft. De watchwinder is bovendien afsluitbaar, doordat deze is voorzien van speciale plexiglas beschermglaasjes. Hiermee bied je jouw automatische horloges bescherming tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en condens. De basis van de watchwinder wordt gevormd door hoogwaardige Swiss made motoren, waarmee je altijd zeker weet dat je op je watchwinder zult kunnen rekenen. Het aantal toeren is bij deze watchwinder gemakkelijk in te stellen, door de handige USB aansluiting. Uiteraard is ook dit model voorzien van een overwind protectie.

De bovengenoemde 2 watchwinders van Swiss Kubik zijn beide bij ons in de webshop verkrijgbaar. Daarnaast vind je daar nog vele andere hoogwaardige watchwinders van dit gerenommeerde merk. De watchwinders van Swiss Kubik worden door ons geleverd met maar liefst 3 jaar garantie, voor een onbezorgde aankoop!

Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik. De meeste populaire modellen hebben we op voorraad en direct leverbaar. Kies je voor een prachtige watchwinder van Zwitserse kwaliteit? Dan moet je zeker Swiss Kubik watchwinders overwegen.