Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Benson Compact Aluminium 1 Dark Gray watchwinder

Geplaatst op 29 juni 2023 om 11:33 uur

Een goede watchwinder is voor iedere trotse eigenaar van één of meerdere luxe automatische horloges onmisbaar. Deze horlogeaccessoire verzorgt immers de opwinding van je automatische horloge wanneer je het niet draagt. Maar waar moet een goede watchwinder nu eigenlijk aan voldoen? En waar let je op wanneer je een watchwinder wilt gaan aanschaffen?

Bepaalde aspecten zijn wat dit betreft voor iedereen persoonlijk. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de uitstraling van de watchwinder, maar ook de capaciteit. Ben je op zoek naar een watchwinder voor één automatisch horloge of voor meerdere? Misschien heb je zelfs wel een hele verzameling in huis. Naast de capaciteit heeft ook bijna wel iedere liefhebber een voorkeur voor een formaat watchwinder. Mag de watchwinder duidelijk aanwezig zijn in je interieur? Of ben je juist op zoek naar een compact formaat? En welk materiaal spreekt jou het meeste aan? Er zijn onder meer watchwinders op de markt die gemaakt zijn van hout, leder, aluminium en kunststof.

Naast de persoonlijke voorwaarden zijn er natuurlijk ook de eisen waar iedere watchwinder aan moet voldoen, onafhankelijk van wie hem aanschaft. Zo is de voorwaarde voor een goede watchwinder natuurlijk een hoge kwaliteit. Een watchwinder moet lang meegaan en je moet er altijd op kunnen vertrouwen. Ook een motor van hoge kwaliteit is hierin erg belangrijk. Het is van belang een watchwinder te kiezen die is uitgerust met een motor die krachtig genoeg is voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. De prijs van een watchwinder is natuurlijk ook belangrijk. Hoewel dit wel weer voor iedereen persoonlijk is, de ene liefhebber heeft nu eenmaal een breder budget dan de ander. Een goede prijs-/kwaliteitverhouding is dan wel weer iedereen aantrekkelijk, een watchwinder waarbij je veel waar voor je geld krijgt.

Het Nederlandse merk Benson staat op dit gebied zeer goed bekend. Je kunt bij Benson een watchwinder aanschaffen van topkwaliteit, tegen een scherpe prijs. Wat verder opvalt binnen de collectie van Benson is de variatie wat betreft het soort motor, de gebruikte materiaalsoorten en de capaciteit van de watchwinders. Door deze diversiteit te bieden weet Benson steeds opnieuw zijn pijlen te richten op een breder publiek. Het merk staat bovendien wat betreft de ontwikkeling van zijn watchwinders nooit stil. Bij Benson is men steeds op zoek naar vernieuwing, wat onder andere resulteert in het regelmatig lanceren van nieuwe modellen. Zo is op dit moment de nieuwste generatie Benson Compact Aluminium verkrijgbaar. Wanneer jij op zoek bent naar een watchwinder die gemakkelijk is mee te nemen naar bijvoorbeeld kantoor, of op reis, zijn deze watchwinders een echte aanrader. We nemen in dit artikel als voorbeeld de Benson Compact Aluminium 1 Dark Gray. Dit model is gemaakt van aluminium en daarmee sterk, maar ook licht in gewicht. De watchwinder is aan de buitenkant uitgevoerd in de kleur donkergrijs en aan de binnenkant in de kleur zwart. De Benson Compact Aluminium 1 Dark Gray heeft een kubusvormig design en is klein van stuk. Hierdoor kun je deze watchwinder heel gemakkelijk met je meenemen, waar je ook naartoe gaat. Zo heb je altijd de zekerheid dat jouw automatische horloge van opwinding kan worden voorzien. De watchwinder functioneert niet alleen als een manier om jouw automatische horloge van beweging te voorzien indien nodig, maar dient ook als veilige opbergplaats voor jouw horloge. Bovendien kun je dit model mooi inzetten om jouw horloge tentoon te stellen, door de moderne ingebouwde LED verlichting in te schakelen waarmee deze is uitgerust.

Benson Compact Aluminium 1 Dark Gray watchwinder

De Benson Compact Aluminium 1 Dark Gray is voorzien van een hoogwaardige motor van Japanse komaf. Met een motor van dit kaliber weet je zeker dat je zonder problemen ieder type en merk automatisch horloge van de benodigde energie kunt voorzien. Bovendien is deze motor energiezuinig en ook niet geheel onbelangrijk, stil in gebruik. Je hoeft met dit model watchwinder dus niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De Benson Compact Aluminium 1 Dark Gray functioneert met behulp van een adapter, maar kan ook worden gebruikt met batterijen. Doordat de watchwinder tot wel 9 maanden op een set batterijen kan functioneren, is deze watchwinder prima geschikt voor het bewaren in een kluis. Met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie kies je voor een geheel compleet plaatje. De instellingen van de watchwinder wat betreft de draairichting en het aantal turns per day kunnen eenvoudig worden gewijzigd met behulp van het handige LCD scherm. Hiermee stel je de meest ideale voorwaarden voor opwinding in voor jouw automatische horloge.

Wil je de Benson Compact Aluminium 1 Dark Gray watchwinder bestellen of ben je benieuwd geworden naar het gehele assortiment van Benson? Bekijk en bestel deze dan nu snel bij ons in de webshop. Wij kunnen de watchwinders van Benson over het algemeen gewoon uit voorraad leveren, zodat je jouw nieuwe aanwinst snel in huis hebt en jouw automatische horloge niet meer stil komt te staan.

Benson Black Series Pro watchwinders

Geplaatst op 23 juni 2023 om 15:44 uur

Ben jij die fervent verzamelaar die op zoek is naar een kwalitatieve watchwinder voor zijn verzameling automatische horloges? Dan is dit hét artikel voor jou! Wij laten je namelijk graag kennismaken met een bijzonder merk op het gebied van watchwinders. Dit merk heeft verscheidene modellen in haar collectie die speciaal geschikt zijn voor de echte verzamelaar. We hebben het over het Nederlandse merk Benson. Een zeer populair merk dat sinds enige jaren ontzettend veel horlogeliefhebbers blij maakt. Dit Nederlandse merk groeit enorm met wereldwijd verkooppunten en distributeurs. Laten we een paar populaire modellen van dit merk eens beter bekijken.

Benson biedt watchwinders voor de liefhebber met één automatisch horloge maar ook voor mensen met 2, 3, 4, 6, 8, 12 of zelfs 16 automatische horloges. Deze watchwinders zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, daarnaast zijn ze ook van alle gemakken voorzien en bovendien betaalbaar. Dit maakt Benson een interessant merk voor iedere liefhebber en verzamelaar van automatische horloges. Binnen de collectie van Benson vind je bovendien watchwinders met zowel hoogwaardige Japanse motoren, als watchwinders die zijn voorzien van Swiss made motoren. Waar je voorkeur dus ook ligt, bij Benson vind je altijd een passende watchwinder voor jou en je automatische horloges.

Een fraai exemplaar uit de collectie van Benson is de Benson Black Series Pro 12.19.CF. Dit is een watchwinder voor de verzamelaar die de zaken graag serieus aanpakt. Dit model is namelijk geschikt voor het opwinden van twaalf automatische horloges tegelijk en biedt daarnaast bovendien een extra opbergruimte voor nog tien horloges, in de vorm van een ingebouwde lade. Deze opbergruimte kun je dus benutten voor eventuele andere horloges (quartz- of mechanische horloges) of andere sieraden. Met deze oplossing bied je niet alleen je automatische horloges een perfecte wijze van opwinding, maar bewaar je tegelijkertijd al je sieraden netjes en overzichtelijk bij elkaar. Dit model van Benson is met de uiterste precisie met de hand gemaakt en vervaardigd uit hout van hoge kwaliteit. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en de buitenkant heeft een carbon fibre look. Bovendien is de binnenkant van de watchwinder bekleed met een speciaal soft velvet, waardoor je horloges in de watchwinder goed beschermd zijn tegen krasjes of andere beschadigingen.

De glazen deur zorgt ervoor dat je jouw watchwinder kunt afsluiten waardoor schadelijke invloeden van buitenaf geen kans krijgen. Je kunt hierbij denken aan vocht en stof, maar ook aan bijvoorbeeld kinderhandjes. Doordat het deurtje bovendien beveiligd is met een slot met sleutel weet je zeker dat je de enige bent die bij je horloges kan komen. Je houdt met dit deurtje echter wel altijd het zicht op je horloges. Dit wordt nog eens extra benadrukt doordat de watchwinder is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je je watchwinder direct ook op stijlvolle wijze in als display om jouw horlogeverzameling mee tentoon te kunnen stellen. De flexibele horlogehouders waarvan deze watchwinder is voorzien, zorgen ervoor dat je ieder formaat horloge moeiteloos in de houders plaatst. De opwinding van jouw automatische horloges wordt verzorgd door de Japanse motoren waarmee deze watchwinder is uitgerust. Deze zorgen namelijk voor een perfecte opwinding in stilte. Je hoeft met deze watchwinder dan ook niet bang te zijn voor vervelende geluiden tijdens het opwindproces. Ieder horloge heeft zijn eigen wijze van opwinding nodig. Daarom kun je iedere rotor van deze watchwinder afzonderlijk instellen wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Het instellen gaat gemakkelijk en snel met behulp van het moderne touchscreen. De Benson Black Series Pro 12.19.CF biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model ook over een powerwinding functie, die de opwinding van jouw automatische horloges in korte tijd weet te realiseren. De watchwinder biedt tot slot een USB aansluiting en is werkzaam middels netstroom, met behulp van een adapter.

Een tweede model watchwinder van Benson waarover we je graag meer vertellen, is de Benson Black Series Pro 16.19.B. Deze watchwinder heeft een nog grotere capaciteit dan het voorgaande model. Zo biedt deze watchwinder de ruimte voor het opwinden van maar liefst 16 automatische horloges tegelijk. Daarnaast beschikt ook dit model over de ingebouwde lade als extra opbergruimte. Hier is ruimte voor nog eens 12 horloges. Dit maakt dit model uiterst geschikt voor de fanatieke verzamelaar. Deze watchwinder is eveneens van hout en met de hand gemaakt. Dit specifieke model is uitgevoerd in de kleur zwart. Aan de binnenkant van de watchwinder is ook hier speciaal soft velvet aangebracht ter bescherming van je horloges. Dit model is eveneens voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Met de Benson Black Series Pro 16.19.B kun je ieder automatisch horloge van de juiste wijze van opwinding voorzien, ongeacht het merk of type horloge. Met het innovatieve touchscreen is het instellen van de watchwinder heel simpel. Je wijzigt hiermee voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag. Het glazen deurtje van de watchwinder is voorzien van een slot, waarvan het sleutelgat keurig is weggewerkt. Dit zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges met een extra veilig gevoel opbergt in deze watchwinder. Met de ingebouwde LED verlichting zet je je verzameling indien gewenst in de spotlight, zodat alle ogen op jouw horloges gericht zullen zijn. Met de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een speed winding functie biedt Benson met de Benson Black Series Pro 16.19.B een fantastische watchwinder voor iedere verzamelaar, tegen een scherpe prijs.

Je vindt de Benson Black Series modellen bij ons in de webshop. Wanneer je een Benson Black Series watchwinder bij ons bestelt, ontvang je deze met twee jaar garantie, een certificaat, adapter en uiteraard een overzichtelijke handleiding. Kies er dus nu voor jouw automatische horloges in stijl op te winden, kies voor een Benson watchwinder!

Swiss Kubik Aluminium Navy Blue watchwinder

Geplaatst op 16 juni 2023 om 14:34 uur

Wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen om jouw automatische horloge op perfecte wijze te kunnen opwinden, kies je natuurlijk het liefst voor een merk dat de Zwitserse horlogeproducenten met vertrouwen aanbevelen. Het Zwitserse merk Swiss Kubik is zo’n merk. De watchwinders van Swiss Kubik zijn voorzien van de beste Zwitserse technologie. Swiss Kubik is pas tevreden wanneer hun watchwinders voldoen aan het toppunt van perfectie. Bovendien hecht het merk aan traditie, maar heeft daarnaast innovatie en vernieuwing ook zeer hoog op het prioriteitenlijstje staan. Dit heeft geresulteerd in een collectie watchwinders die behoren tot het neusje van de zalm.

Swiss Kubik Aluminium Navy Blue watchwinder

Iedere afzonderlijke watchwinder van Swiss Kubik biedt een milde en doeltreffende wijze van opwinding voor ieder automatisch horloge. Het maakt hierbij niet uit welk type of merk automatisch horloge dit is. Swiss Kubik staat wereldwijd bekend als één van de beste merken. Daarnaast hebben de watchwinders van het merk nog meer kenmerkende eigenschappen. De eerste is het kubusvormige design. Doordat alle watchwinders een kubusvorm hebben of een meervoud van verschillende kubussen, zijn ze heel herkenbaar. Toch biedt Swiss Kubik wat betreft uitstraling verschillende soorten watchwinders. Dit komt doordat de watchwinders van het merk in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar zijn. Zo zijn er Swiss Kubik watchwinders gemaakt van leder, hout, aluminium en polyamide. Bovendien kun je kiezen uit watchwinders in verschillende kleuren. Zo vind je binnen de Swiss Kubik Startbox serie watchwinders in levendige kleuren zoals aqua, blauw, rood en oranje.

We hebben voor dit artikel een specifieke watchwinder van Swiss Kubik voor je geselecteerd, waar we je graag meer over willen vertellen. Het gaat om de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue watchwinder, dit is één van de luxere modellen van het merk, geschikt voor het opwinden van één horloge. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium. Dit materiaal heeft als voordeel dat het sterk is en tegelijkertijd licht in gewicht. Het exterieur van de watchwinder is donkerblauw van kleur en de binnenkant zwart. Dit biedt een mooi contrast.

Deze watchwinder is geschikt voor ieder type automatisch horloge. Indien je een erg klein dames- of herenhorloge in het bezit hebt, is het mogelijk een kleinere horlogehouder bij te bestellen. De watchwinder kan daarnaast ook afsluitbaar gemaakt worden door een speciaal glazen deurtje bij te bestellen. Hiermee zorg je ervoor dat je jouw horloge beschermt tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld vocht, stof en vuil, maar ook ongewenste kinderhandjes. Uiteraard is de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue voorzien van een Swiss made motor, waarop je altijd kunt vertrouwen. Met deze motor als solide basis zorgt Swiss Kubik voor een energiezuinige en bovendien stille wijze van opwinding. Je hoeft met de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue daardoor dus niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Dit maakt deze watchwinder dan ook een uitstekende keuze wanneer je je watchwinder graag op bijvoorbeeld de slaapkamer, studeerkamer of werkkamer wilt kunnen plaatsen. Dit model is daarnaast instelbaar wat betreft het aantal turns per day. Het instellen van de watchwinder is gemakkelijk en eenvoudig, door middel van de handige USB aansluiting. Natuurlijk is deze watchwinder ook voorzien van een overwind protectie. Dit zorgt ervoor dat jouw horloge is beschermd tegen overspanning wanneer deze wordt opgewonden. De Swiss Kubik Aluminium Navy Blue functioneert tot slot met behulp van een set AA batterijen, waarop deze watchwinder tot wel drie jaar probleemloos kan functioneren.

Kort samengevat kies je met de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue voor de welbekende Swiss made kwaliteit en voor een stukje duurzaamheid. Deze watchwinder zorgt ervoor dat jouw automatische horloge klaar is voor gebruik en dat deze veilig beschermd kan worden opgeborgen. Jouw horloge komt extra mooi uit in het moderne en stijlvolle design en je hebt weinig ruimte nodig om deze watchwinder te kunnen plaatsen. Meenemen op reis of naar kantoor en het plaatsen in een kluis zijn zeer goed mogelijk door het handzame formaat in combinatie met het functioneren op batterijen. Jouw horloge wordt met deze watchwinder niet alleen op de juiste wijze van energie voorzien, daarnaast wordt ook de olieverdeling door middel van de rotatie perfect geregeld. Je bent met de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue dan ook verzekerd van de beste verzorging van jouw automatische horloge.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik. Je bestelt de Swiss Kubik Aluminium Navy Blue veilig en snel bij ons in de webshop. Naast dit model vind je hier ook nog vele andere aansprekende en hoogwaardige modellen van het merk. Iedere Swiss Kubik watchwinder wordt door ons geleverd met de ruime garantietermijn van maar liefst drie jaar. Dit benadrukt nog eens het vertrouwen van het merk in de eigen producten. Wanneer je niet weet welke Swiss Kubik watchwinder nu het beste bij jou en je horloges past, helpen wij je graag verder.

Niet alleen de liefhebber met één of enkele automatische horloges, maar ook de echte verzamelaar kan binnen de collectie van Swiss Kubik terecht. Bekijk daarom nu de vele mogelijkheden en laat je verrassen!

Benson Watch etui Black Series 4 Dark Brown

Geplaatst op 9 juni 2023 om 08:52 uur

Ben jij in het bezit van meerdere luxe horloges? Hoe berg je deze dan op wanneer je ze niet draagt? Je legt jouw luxe horloge niet zomaar ergens in een laadje, je wilt er tenslotte lang plezier van hebben. Afhankelijk van het soort horloge (quartz-, mechanisch- of automatisch horloge) zijn er hiervoor diverse mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

Benson Watch etui Black Series 4 Dark Brown

Een automatisch horloge heeft behoefte aan beweging voor het functioneren van het horloge. Wanneer het horloge wordt gedragen gaat dit automatisch. Wanneer je je automatische horloge opbergt echter niet. Hiervoor is de watchwinder een perfect accessoire. Hierin berg je je automatische horloge op veilige wijze op en bovendien verzorgt een goede watchwinder direct de opwinding van jouw automatische horloge, zodat deze niet stil komt te staan.

Een quartz of mechanisch horloge heeft deze behoefte echter niet. Een quartz horloge functioneert met behulp van een batterij en een mechanisch horloge door middel van handmatige opwinding. Deze horloges hoef je dus niet in een watchwinder te plaatsen. Er zijn daarvoor wel verschillende andere stijlvolle en veilige mogelijkheden om jouw luxe horloges in op te bergen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fraaie en hoogwaardige horlogebox. Wanneer je je horloge echter graag meeneemt op reis (bijvoorbeeld een zakenreis of een vakantie), dan is een horloge-etui een hele mooie optie. Deze kun je gebruiken naast een horlogebox, maar je kunt er ook voor kiezen je horloge-etui zowel voor in huis als voor op reis te gebruiken. Er zijn namelijk hoogwaardige horloge-etuis verkrijgbaar die niet alleen handzaam en veilig zijn, maar daarnaast ook een stijlvolle en elegante uitstraling hebben. Een fraai horloge-etui van kwaliteit is al verkrijgbaar tegen een scherpe prijs, afhankelijk van het merk dat je kiest. In dit kader besteden we graag aandacht aan een Nederlands merk dat horlogeboxen, horloge-etuis en watchwinders biedt van hoge kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. We hebben het dan over het merk Benson, dat onder meer bekend staat om de stijlvolle uitstraling en de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten.

De collectie van Benson is zeer uitgebreid en gevarieerd. Het merk biedt een uitgebreide collectie watchwinders met een diverse capaciteit. Daarnaast herbergt de collectie ook verschillende fraaie horlogeboxen en horloge-etuis die absoluut de moeite van het bekijken waard zijn. In dit artikel vertellen we je graag meer over een zeer elegant horloge-etui uit de luxe Black Series van Benson, namelijk de Benson Watch etui Black Series 4 Dark Brown. Dit horloge-etui biedt ruimte voor het opbergen van maar liefst vier horloges. Zo bewaar je thuis al je horloges netjes en overzichtelijk bij elkaar en neem je je horloges ter afwisseling gemakkelijk mee op reis. De Benson Watch etui Black Series 4 Dark Brown valt op door zijn luxe karakter en de uitmuntende afwerking. Dit etui is met grote zorg met de hand gemaakt door de echte vakman. Voor het etui is gebruik gemaakt van Italiaans leder dat behoort tot het neusje van de zalm. Vervolgens is het etui afgewerkt met een fraai bijpassend stiksel. Het interieur van het horloge-etui is voorzien van een zachte stof, uitgevoerd in een lichtere bruintint. De zachte binnenkant zorgt ervoor dat jouw horloges altijd goed beschermd worden tegen krasjes of andere beschadigingen. Het etui is bovendien geheel afsluitbaar, met behulp van de handige rits. Hiermee loop je niet het risico je horloges te verliezen en bescherm je ze bovendien tegen verschillende schadelijke invloeden, zoals stof en vuil.

De Benson Watch etui Black Series 4 Dark Brown is ook verkrijgbaar in verschillende andere varianten. Zo biedt het merk hetzelfde etui met een capaciteit voor één of twee horloges. Daarnaast is er naast de kleur donkerbruin ook de keuze uit de kleuren zwart en camel. Deze diversiteit in combinatie met de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de horloge-etuis maakt dat Benson met dit aanbod zijn pijlen weet te richten op een breder publiek. De Benson Watch Etui Black Series wordt geleverd met twee jaar garantie, waardoor je jouw bestelling altijd met een goed gevoel plaatst. Wanneer je op zoek bent naar een veilige en passende opbergplaats voor jouw quartz- of mechanische horloges is de Benson Watch etui Black Series 4 Dark Brown dan ook een uitstekende keuze. Je kiest hiermee niet alleen voor veiligheid, maar door het compacte formaat ook voor een praktisch accessoire. Je bergt hiermee je horloges bovendien op in stijl en je bent lief voor je portemonnee.

Allemaal goede redenen om voor een Benson Watch Etui uit de Black Series te kiezen. Je vindt alle Benson Watch Etuis uit de Black Series bij ons in de webshop. Daarnaast zijn ook alle watchwinders en horloge-etuis van het merk bij ons in de webshop te vinden. Betalen kan bij ons met verschillende veilige betaalwijzen, zoals Ideal, Paypal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Bekijk nu de fraaie en uitgebreide collectie van Benson. Je vindt in onze webshop van alle producten een duidelijke omschrijving en foto’s. Van sommige producten zijn zelfs filmpjes beschikbaar voor een compleet beeld.

Welke watchwinder heb ik nodig voor mijn IWC horloge?

Geplaatst op 3 juni 2023 om 08:38 uur

Heb jij meerdere automatische horloges in je bezit? Waaronder een prachtig IWC horloge en vraag je je af welke watchwinder je daar het beste voor kunt aanschaffen? Wij hebben meerdere mooie opties voor luxe horloges als van het merk IWC, met een capaciteit voor het opwinden van één of juist van meerdere horloges tegelijkertijd beschikbaar in onze webshop. Wij vertellen je graag meer over een aantal modellen uit onze collectie.

Wanneer je ervoor kiest één van deze watchwinders aan te schaffen hoef je nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en verzorg je je horloges bovendien op de meest optimale wijze. Je kunt jouw IWC horloges, maar ook horloges van andere merken, bovendien veilig en stijlvol opbergen in deze modellen.

De eerste watchwinder die we graag bespreken is van het merk Paul Design. Paul Design staat erom bekend horlogeaccessoires te bieden met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en een hoog gebruikerscomfort. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow is een voorbeeld van een watchwinder die niet alleen perfect geschikt is voor het opwinden van jouw IWC horloge, maar die daarnaast ook verschillende mooie extra’s biedt.

Dit model biedt de mogelijkheid voor het opwinden van 2 automatische horloges maar verschaft daarnaast ook een extra opbergruimte voor nog eens 3 andere horloges. Deze opbergruimte kan ook eventueel gebruikt worden voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De watchwinder is gemaakt van hout en stijlvol uitgevoerd in de kleur black shadow. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een zachte zwarte stof, die bescherming biedt tegen onnodige beschadiging van je horloges. De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow is voorzien van Japanse motoren die uiterst betrouwbaar zijn. Zij verzorgen in stilte de opwinding van ieder type en merk automatisch horloge.

Daarnaast is deze watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting, deze zorgt ervoor dat jouw horloges altijd goed zichtbaar zijn, op ieder moment van het opwindproces. Met het handige touchscreen stel je gemakkelijk het aantal omwentelingen per dag en de draairichting in. Het is mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk. Zo zorg je ervoor dat ieder horloge de beste wijze van opwinding krijgt. Tot slot beschikt deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De combinatie van de hoge kwaliteit motoren, de mooie extra’s, het stijlvolle design en de scherpe prijs maken dit een uitstekende keuze voor jouw IWC horloge. Je bestelt deze watchwinder veilig en snel bij ons in de webshop. Wij leveren dit model met 2 jaar garantie.

De tweede watchwinder die eveneens perfect geschikt is voor jouw IWC horloge is de Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003. Deze watchwinder is compact vormgegeven en aan de buitenkant bekleed met zwart leder. Dit geeft de watchwinder een moderne en stijlvolle uitstraling. Wat opvalt is de sublieme afwerking en het oog voor detail bij deze watchwinder. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door Swiss made motoren van de allerbeste kwaliteit. Met dit kaliber motoren verzorg je altijd voor ieder type en merk automatisch horloge de beste wijze van opwinding. De Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 is werkzaam op batterijen en kan op deze manier tot wel 3 jaar functioneren op 1 set AA batterijen. Door deze eigenschap kun je dit model en jouw waardevolle horloges veilig opbergen in een kluis. Het instellen van de watchwinder kan per rotor afzonderlijk en gaat gemakkelijk en snel met de handige USB aansluiting. De overwind protectie zorgt ervoor dat jouw horloges beschermd zijn tegen overspanning. De Swiss Kubik Triple Leather Black SK03.CV003 is eveneens bij ons in de webshop verkrijgbaar en wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie.

De derde en laatste watchwinder die we graag aan je voorstellen als mooie optie voor jouw IWC horloge is de Benson Black Series 6.16.B watchwinder. Het Nederlandse merk Benson biedt een uitgebreide collectie hoogwaardige modellen waarbij er keuze is uit een diverse capaciteit, gemaakt van diverse materialen en voorzien van Swiss made- of Japanse motoren.

De Benson Black Series 6.16.B is gemaakt van hout en geschikt voor het opwinden van 6 automatische horloges. Daarnaast is er een extra opbergruimte voorzien voor nog eens 5 horloges. Deze opbergruimte is aan de bovenkant voorzien van een speciaal soft close deksel. Ook aan de voorkant is de watchwinder afsluitbaar, met behulp van een glazen deur. De Benson Black Series 6.16.B is perfect afgewerkt. Dit komt onder meer tot uiting doordat de watchwinder voorzien is van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Aan de binnenkant is de watchwinder daarnaast voorzien van een speciaal soft velvet. Dit benadrukt niet alleen het luxe karakter van de watchwinder, maar biedt daarnaast ook bescherming tegen beschadiging van je horloges.

De Benson Black Series 6.16.B is uitgerust met hoogwaardige Japanse motoren. Deze zijn energiezuinig, stil in gebruik en uiterst betrouwbaar. De ingebouwde LED verlichting van de watchwinder zorgt ervoor dat je dit model heel goed kunt gebruiken als stijlvolle display van jouw verzameling automatische horloges. Het touchscreen display maakt het instellen van de watchwinder zeer gemakkelijk. Je stelt hiermee onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag in, voor ieder horloge afzonderlijk. De speciale powerwinding functie maakt het mogelijk jouw automatische horloges in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. Tot slot beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een USB aansluiting. Met de Benson Black Series 6.16.B biedt Benson een zeer compleet plaatje, die perfect geschikt is voor onder meer jouw IWC horloge. Deze watchwinder bestel je bij ons in de webshop. Je ontvangt dit model met 2 jaar garantie, een adapter en een certificaat.

Naast de 3 bovengenoemde watchwinders bieden wij in onze webshop nog veel meer watchwinders van verschillende vooraanstaande merken. Met watchwinders van deze kwaliteit, kies je altijd voor de beste optie voor het veilig opwinden van jouw automatische horloges!