Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 7 september 2023 om 10:47 uur

Als liefhebber van mooie horloges wil jij natuurlijk de beste verzorging voor jouw Rolex, Tag Heuer, Breitling, IWC of Omega horloge. Je wilt dat ze zo lang mogelijk meegaan en dat ze bovendien lang in topconditie blijven. Hier kun je voor zorgen door bij het opbergen van je horloges extra secuur te zijn.

Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition watchwinder

Wanneer je je horloges opbergt dan doe je dit bij voorkeur op een plaats met een zachte ondergrond, om krasjes of andere beschadigingen te voorkomen. Een afsluitbare opbergplaats heeft bovendien de voorkeur, zo hoef je niet bang te zijn voor schadelijke invloeden van buitenaf, zoals condens en vuil.

Bij quartz- en mechanische horloges kom je met een veilige opbergplaats al een heel eind. Een automatisch horloge heeft echter ook een stukje verzorging nodig op het gebied van een juiste opwinding. Een automatisch horloge functioneert door middel van beweging, de bewegingen van jouw pols zorgen hier normaliter voor. Wanneer je een automatisch horloge wilt opbergen, omdat deze niet wordt gedragen, doe je dit het beste in een watchwinder. Een hoogwaardige watchwinder biedt namelijk niet alleen een veilige opbergplaats voor je automatische horloge of horloges, maar daarnaast ook een simulatie van de bewegingen van je pols. Hierdoor kun je je horloges opwinden in een goede watchwinder. Deze zorgt voor de benodigde beweging, meestal in de vorm van rotatie.

Op het gebied van watchwinders zijn er veel verschillende mogelijkheden. Daarbij is ook een groot verschil in kwaliteit te onderscheiden. Het is daarom belangrijk voor aankoop van een watchwinder het kaf van het koren te scheiden en te kiezen voor kwaliteit. Je wilt tenslotte een doeltreffende, maar tegelijkertijd ook veilige wijze van opwinding van jouw horloges.

Naast de hele goedkope watchwinders van niet al te beste kwaliteit en de grote watchwindermerken met zeer dure watchwinders, zijn er een aantal watchwindermerken te vinden die zeer sterk zijn in het bieden van hoge kwaliteit watchwinders, tegen een scherpe prijs. Een mooi voorbeeld van een watchwindermerk dat onder deze noemer valt, is het merk Benson. Benson is een merk van Nederlandse bodem, met de ambitie watchwinders te produceren met een hoog gebruikerscomfort, een luxe uitstraling en een efficiënte en veilige wijze van opwinding. Vrijwel iedere liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges kan terecht binnen de collectie van Benson, doordat deze niet alleen zeer uitgebreid, maar ook zeer gevarieerd is. Zo biedt de collectie watchwinders gemaakt van verschillende materialen, binnen verschillende prijsklassen en watchwinders voorzien van Japanse- of Swiss made motoren. Ook op het gebied van de capaciteit is er veel mogelijk.

In dit artikel besteden we graag aandacht aan een watchwinder geschikt voor de echte verzamelaar. Deze watchwinder biedt namelijk ruimte voor het opwinden van 6 automatische horloges en is daarnaast uitgerust met een handige opbergruimte voor nog 5 andere horloges of eventuele andere sieraden. We hebben het dan over de Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition. Deze watchwinder is met de hand gemaakt door de echte vakman. Dit model is gemaakt van hout en daarna voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit is bovendien een extra bijzonder design uit de collectie van Benson, doordat het een limited edition betreft. Deze watchwinder is uitgevoerd in een walnoot hout look, waardoor het een zeer luxe en stijlvolle uitstraling heeft. Dit model is aan de binnenkant voorzien van een speciaal soft velvet, waarmee jouw horloges optimaal beschermd zijn wanneer je ze opbergt in de watchwinder. De Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition is daarnaast uitgerust met een glazen deur en een ingebouwde LED verlichting. Deze combinatie van eigenschappen zorgt ervoor dat je jouw horloges goed afgesloten kunt bewaren, maar ze tegelijkertijd ook de hele dag in het oog kunt houden. Aan de bovenkant is de watchwinder voorzien van een luxe soft close deksel, waarmee ook de opbergruimte netjes kan worden afgesloten. De watchwinder is verder voorzien van Japanse motoren. Met motoren van dit kaliber ben je zeker van een veilige en doeltreffende opwinding, die bovendien op energiezuinige en geluidsarme wijze wordt verzorgd. De watchwinder kan verder worden ingesteld wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag. De watchwinder wordt bediend met behulp van het innovatieve touchscreen. Hiermee pas je de instellingen per horloge individueel aan, waardoor ieder horloge de opwinding krijgt die het nodig heeft. Naast de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een USB aansluiting, biedt dit model van Benson ook een powerwinding functie. Hiermee voorzie je jouw horloges indien gewenst in korte tijd van de benodigde energie.

De Benson Black Series 6.16.WA Limited Edition is kort samengevat een watchwinder die niet alleen zeer luxe, maar ook zeer gebruiksvriendelijk is. Bovendien heeft dit model een zeer fraai design, dat een blikvanger zal zijn in ieder interieur. Last but not least verzorgt deze watchwinder een perfecte opwinding van je automatische horloges, waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van je horloges. Bestel deze watchwinder nu bij ons in de webshop, dan ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie, adapter, handleiding en certificaat.

Watchwinder voor 6 horloges

Geplaatst op 1 september 2023 om 10:01 uur

Ben jij op zoek naar een watchwinder met ruimte voor het opwinden van 6 automatische horloges? Dan hebben wij een paar tips op dit gebied voor je op een rijtje gezet. In dit artikel vertellen we je graag meer over drie verschillende modellen watchwinders met een opwindcapaciteit voor 6 automatische horloges. Deze watchwinders onderscheiden zich op meerdere punten. Allereerst bieden zij een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met andere woorden, je krijgt met deze watchwinders veel waar voor je geld. Ten tweede vallen deze modellen op door hun luxe uitstraling, ondanks de aantrekkelijke prijzen. Ten derde bieden deze watchwinders alle drie een hoog gebruikerscomfort. Kortom, een aantal watchwinders dat het zeker waard zijn om je verder in te verdiepen.

De eerste watchwinder voor 6 horloges die we graag aan je voorstellen, is de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder. Dit model is afkomstig van het Nederlandse merk Benson. Benson is een merk met veel kennis en ervaring in huis op het gebied van zowel automatische horloges, als de watchwinders zelf. Men weet bij Benson dan ook precies waar een goede watchwinder aan moet voldoen. De Benson Smart-Tech II 6.20.B Watchwinder is gemaakt van hout van hoge kwaliteit en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. Naast de opwindcapaciteit voor 6 automatische horloges, biedt de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder ook nog een extra opbergplaats voor nog 5 horloges. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen deze ruimte te benutten voor eventuele andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De watchwinder is daarnaast uitgerust met speciale flexibele horlogehouders. Deze zorgen er niet alleen voor dat jouw horloges gemakkelijk vast te klikken zijn in de watchwinder, maar voorkomen ook beschadiging tijdens het plaatsen of verwijderen van horloges. De motoren waarvan deze watchwinder is voorzien, zijn van Japanse komaf. Deze motoren zijn beter betaalbaar dan Swiss made motoren, maar eveneens van absolute topkwaliteit. Ze zorgen voor een veilige en betrouwbare wijze van opwinding van ieder type en merk automatisch horloge. Bovendien zijn ze geluidsarm, zodat je deze watchwinder ook met een gerust hart op de slaapkamer of werkkamer kunt plaatsen indien je dit wilt. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Met behulp van het fraaie touchscreen kun je voor iedere rotor apart de instellingen bepalen. Een mooie extra die deze watchwinder biedt, is de moderne ingebouwde LED verlichting. Deze zorgt ervoor dat je deze watchwinder heel mooi kunt inzetten als display voor jouw horlogeverzameling. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Tot slot functioneert de watchwinder met behulp van een adapter.

De tweede watchwinder die we in dit artikel graag even in het zonnetje zetten, is er opnieuw één van het merk Benson. We hebben het dan over de Benson Black Series Safe 6.22.B. Dit model uit de collectie van Benson vervult niet alleen de belangrijke opwindfunctie, maar dient daarnaast ook als een kluis zodat jouw automatische horloges altijd veilig en zorgvuldig zijn opgeborgen. Dit wordt nog eens extra benadrukt door het geavanceerde vingerprint slot. Deze Benson Black Series Safe 6.22.B watchwinderkluis van Benson is gemaakt van edelstaal en daardoor zeer robuust. De rotoren van deze handige watchwinderkluis zijn ieder apart instelbaar, voor een optimale wijze van opwinding van jouw automatische horloges. De watchwinderkluis is daarnaast voorzien van een ingebouwde LED verlichting en biedt de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Dit model wordt geleverd met een adapter, reservesleutels, een handleiding en bouten om de kluis te kunnen verankeren.

De laatste watchwinder in dit rijtje is van het merk Paul Design. Ook dit merk staat bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten en het hoge gebruikerscomfort dat zij weten te bieden. De Paul Design Gentlemen 6 Black Apricot biedt de ruimte voor het opwinden van 6 automatische horloges tegelijk. Dit model is gemaakt van prachtig hout en heeft een luxe uitstraling. Dit model van Paul Design kan worden afgesloten met het fraaie glazen deurtje. Hiermee hou je eventuele schadelijke invloeden van buitenaf buiten de deur, maar kun je toch altijd jouw horloges goed bekijken. Het moderne vingerprint slot zorgt er bovendien voor dat er niemand bij je horloges kan komen. Doordat deze Paul Design Gentlemen 6 Black Apricot watchwinder daarnaast is voorzien van een ingebouwde LED verlichting, kun je er ook voor kiezen jouw verzameling extra in de spotlight te zetten. De Paul Design Gentlemen 6 Black Apricot is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Dit model is instelbaar, met behulp van het innovatieve touchscreen. Zo wijzig je voor ieder horloge individueel de draairichting en het aantal rotaties per dag. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit dient om overspanning van jouw automatische horloges te voorkomen. Deze watchwinder wordt geleverd met een afstandsbediening, wat zorgt voor een hoog gebruikerscomfort.

Wil je graag één van de genoemde modellen bestellen? Bij ons in de webshop vind je ze alle drie. Daarnaast bieden wij van beide merken en vele andere gerenommeerde merken een uitgebreide collectie watchwinders. Bekijk ze nu in onze webshop en mocht je vragen hebben dan helpen we je graag verder.

Benson Compact Aluminium 1 Blue watchwinder

Geplaatst op 26 augustus 2023 om 10:26 uur

Wanneer je de trotse eigenaar bent van één of meerdere automatische horloges dan is er één specifieke accessoire waar je echt niet zonder kunt. We hebben het dan natuurlijk over de watchwinder.

Een watchwinder van kwaliteit voorkomt problemen met je automatische horloges door ervoor te zorgen dat je automatische horloges kan of kunnen worden opgewonden wanneer je deze niet draagt. Normaliter wordt een automatisch horloge vanzelf van de benodigde beweging voorzien doordat je deze om je pols draagt. Je pols beweegt natuurlijk de gehele dag door, hierdoor wordt jouw horloge continue van opwinding voorzien. Als je je automatische horloge echter niet om de pols hebt, ontbreekt deze beweging. Je automatische horloge kan dan stil komen te staan. Dit kan vervelende gevolgen hebben, zoals onnauwkeurigheden in de tijdsweergave. Bovendien is het vervelend als je je horloge na stilstand weer opnieuw moet instellen. Dit gaat bij een luxe horloge lang niet altijd alleen om het instellen van de tijd. Wat denk je bijvoorbeeld van de maanfase indicatie, de datumaanduiding of een eventuele GMT functie? Kortom, wie een automatisch horloge in het bezit heeft, wil absoluut niet zonder watchwinder. De watchwinder voorkomt niet alleen stilstand van je horloge. Door de beweging die het horloge in de watchwinder maakt, wordt ook de olieverdeling in het horloge juist geregeld. Dit zorgt voor het behoud van je horloge. Bovendien kun je je horloge in een goede watchwinder veilig opbergen, zodat je niet bang hoeft te zijn voor krasjes of andere beschadigingen. Tot slot zijn er zeer fraaie watchwinders die uitermate geschikt zijn om jouw automatische horloge in tentoon te stellen. Zo zijn er designs op de markt die zijn voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw automatische horloge extra mooi doet uitkomen.

Als jij wilt overgaan tot de aanschaf van een passende watchwinder voor je automatische horloge, hebben wij een mooie tip voor je. Het Nederlandse merk Benson biedt hoogwaardige watchwinders in allerlei soorten en maten en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kun je binnen de collectie van Benson terecht voor een watchwinder voor een enkel automatisch horloge, maar ook voor een gehele verzameling automatische horloges. Daarnaast kun je kiezen uit fraaie kasten en meer compacte designs. Ook wat betreft de motor biedt Benson verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een Benson watchwinder met een Swiss made motor, maar ook voor een watchwinder met een Japanse motor of motoren. In dit artikel besteden we graag meer aandacht aan een specifieke watchwinder uit de collectie van Benson. Het gaat om de Benson Compact Aluminium 1 Blue. Deze watchwinder is afkomstig uit de nieuwste generatie Compact Aluminium watchwinders van het merk. Deze watchwinder is zeer compact vormgegeven en kubusvormig. Dit model is gemaakt van aluminium. Dit heeft verschillende voordelen. Zo zorgt het voor een geheel eigen uitstraling van de watchwinder, is het een sterk materiaal en bovendien licht in gewicht. Dit maakt de watchwinder gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Dit specifieke model is uitgevoerd in een klassieke blauwe kleur, maar dezelfde watchwinder is ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals zwart, wit, lichtgrijs en donkergrijs.

De Benson Compact Aluminium 1 Blue is voorzien van een Japanse motor van uitstekende kwaliteit. Deze motor zorgt ervoor dat jouw automatische horloge op energiezuinige wijze wordt opgewonden. Bovendien doet deze motor zijn werk in stilte, waardoor de Benson Compact Aluminium 1 Blue prima geplaatst kan worden op bijvoorbeeld de slaapkamer of werkkamer. De Benson Compact Aluminium 1 Blue watchwinder is geschikt voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge. Dit komt onder meer door de krachtige Japanse motor, maar ook door de flexibele horlogehouder. Je kunt vrijwel ieder formaat automatisch horloge namelijk gemakkelijk in deze flexibele houder plaatsen. Bovendien is de watchwinder geheel instelbaar met behulp van het handige LCD scherm. Je kunt hiermee de draairichting en het aantal rotaties per dag voor je horloge bepalen. Zo weet je zeker dat jouw automatische horloge de meest ideale wijze van opwinding krijgt. De Benson Compact Aluminium 1 Blue is verder voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waardoor je op ieder moment van de dag een perfect zicht op je horloge hebt. Daarnaast biedt dit model van Benson de programma’s CW, CC en Alt. Natuurlijk ontbreekt ook de overwind protectie niet, ter bescherming van jouw horloge tegen overspanning.

Benson Compact Aluminium 1 Blue watchwinder

Als je geïnteresseerd bent geraakt in de Benson Compact Aluminium 1 Blue of graag wilt weten wat het merk Benson nog meer te bieden heeft, neem dan een kijkje bij ons in de webshop! Hier vind je namelijk het gehele assortiment van dit Nederlandse merk. Wij hebben bovendien vrijwel de gehele collectie van Benson gewoon op voorraad. Wanneer je jouw favoriete nieuwe watchwinder hebt besteld, is deze dus snel bij jou thuis, waar je ook woont. Wij leveren onze producten namelijk wereldwijd. Bekijk nu het fraaie aanbod Benson watchwinders in onze webshop!

De voordelen van een Heisse und Sohne watchwinder

Geplaatst op 16 augustus 2023 om 17:02 uur

Wanneer je op zoek  bent naar een hoogwaardige watchwinder dan zijn er verschillende mooie merken uit verschillende landen om uit te kiezen. Ieder merk biedt zo zijn eigen kenmerkende eigenschappen en bepaalde specifieke voordelen. In dit kader laten we je graag nader kennismaken met het high-end merk Heisse & Söhne, dat afkomstig is uit Duitsland.

Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30

Heisse & Söhne is een merk dat zich op verschillende gebieden steeds weer weet te onderscheiden van andere merken. Om te beginnen biedt het merk de welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Als basis voor de hoogwaardige watchwinders van Heisse & Söhne, heeft het merk daarnaast gekozen voor het gebruik van Japanse motoren. Deze motoren bieden verschillende belangrijke voordelen. In de eerste plaats zijn ze uiteraard betrouwbaar en gaan ze lang mee. In de tweede plaats zijn ze energiezuinig en niet geheel onbelangrijk, stil in gebruik. Hiermee is het een perfecte mogelijkheid om een watchwinder van Heisse & Söhne te plaatsen op jouw kantoor of in je slaapkamer. Je hoeft dan in ieder geval niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Een ander voordeel is dat Heisse & Söhne de watchwinders uit de collectie betaalbaar weet te houden, onder meer door het gebruik van deze Japanse motoren. Je kiest met een watchwinder van Heisse & Söhne daarmee voor een watchwinder van hoogstaande kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Het merk staat dan ook onder andere bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten.

Naast het gebruik van de Japanse motoren, biedt Heisse & Söhne nog verschillende andere voordelen en extra functionaliteiten die het gebruikerscomfort van de watchwinders van het merk absoluut verhogen. Zo zijn er prachtige modellen watchwinders binnen de Heisse & Söhne collectie te vinden met een ingebouwde LED verlichting. Dit maakt de watchwinders van het merk speciaal geschikt om te fungeren als display voor jouw automatische horloge of horlogeverzameling. Hiermee zet je ze extra in het zonnetje en heb je altijd een goed zicht op jouw horloges, op ieder moment van de dag. Een ander mooi voorbeeld van een stukje technische finesse wat betreft de watchwinders van Heisse & Söhne, is de handige LCD bediening. Hiermee stel je gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Het is mogelijk om dit te doen per rotor afzonderlijk, waardoor je ieder specifiek automatisch horloge dat geplaatst is in de watchwinder exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden.

Ook wat betreft design en uitstraling weet het merk Heisse & Söhne zich te onderscheiden. De watchwinders hebben een zeer fraaie en luxe uitstraling en worden gemaakt van de best mogelijke materialen. Zo wordt er onder meer gebruik gemaakt van diverse prachtige houtsoorten. Daarnaast zijn er verschillende modellen verkrijgbaar binnen de collectie, die afsluitbaar zijn met een glazen deurtje. Dit biedt niet alleen bescherming tegen krasjes of andere onnodige beschadigingen en slijtage, maar geeft de watchwinders ook een erg luxe uitstraling. De collectie van Heisse & Söhne herbergt daarnaast fraaie modellen die voorzien zijn van een elegante voet. Dit geeft echt de look van een display, om jouw horlogeverzameling extra mooi in te doen uitkomen. We lichten graag een model watchwinder voor je uit van Heisse & Söhne, waarmee het merk alle genoemde voordelen heeft weten te combineren. We hebben het dan over de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30. Deze watchwinder biedt de capaciteit om maar liefst 16 horloges tegelijkertijd van energie te kunnen voorzien. Hiermee is dit model speciaal geschikt voor de verzamelaar met een grote verzameling in het bezit. De watchwinder is gemaakt van hoogwaardig hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30 is aan de buitenkant glanzend afgewerkt, wat het gevoel van luxe benadrukt. Aan de binnenkant is de watchwinder wit van kleur, wat een mooi contrast biedt met het exterieur. Dit model is voorzien van een fraaie voet, wat de watchwinder een extra luxe en elegante uitstraling geeft. Verder is dit design voorzien van een deurtje van mineraalglas, waarmee deze kan worden afgesloten. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw horloges desgewenst in de spotlight kunt plaatsen. Met het moderne LCD display, wijzig je eenvoudig de instellingen van de watchwinder. Je kunt hiermee dus de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge afzonderlijk instellen. Verder is deze Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30 voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie ter voorkoming van overspanning van jouw horloges. Met de handige sleep mode kun je je horloges bovendien wat rust gunnen, door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt met behulp van een adapter.

Met de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30 hebben we één specifiek model nader voor je onder de loep genomen. De watchwindercollectie van Heisse & Söhne is echter in zijn geheel zeker de moeite van het bekijken waard wanneer je een watchwinder van topkwaliteit wilt aanschaffen tegen een scherpe prijs!

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Geplaatst op 26 juli 2023 om 09:59 uur

Als liefhebber van automatische horloges ben je vast al bekend met het watchwinder merk Swiss Kubik. Dit exceptionele merk is tenslotte al jaren een begrip op dit gebied. Kenmerkend voor de watchwinders van Swiss Kubik zijn de compacte en kubusvormige designs in de collectie van het merk. Voor een watchwinder van Swiss Kubik heb je dan ook niet al te veel ruimte nodig. De watchwinders van het merk mogen dan klein van stuk zijn, het zijn toch echte eyecatchers in je interieur.

Het merk biedt watchwinders in verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen. Zo herbergt de collectie van Swiss Kubik onder meer watchwinders gemaakt van leder, hout, kunststof en aluminium. Daarnaast zijn er Swiss Kubik watchwinders verkrijgbaar voor een divers budget. De prijs is afhankelijk van de gebruikte materialen en extra opties. Bovendien zijn verschillende watchwinders van Swiss Kubik indien gewenst uit te breiden met beschermglaasjes voor de horloges. Zo kun je zelf je watchwinder zo compleet maken als je zelf wilt. Ook wat betreft capaciteit biedt Swiss Kubik diversiteit. Zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge in het bezit als de fervent verzamelaar kan goed terecht binnen de collectie van Swiss Kubik. Zo biedt het merk watchwinders voor 1, 2, 3, 4, 6, 8 of zelfs 12 horloges.

In dit artikel laten we je graag nader kennismaken met een instapmodel uit de collectie van Swiss Kubik, de Swiss Kubik Startbox Bronze. De Startbox watchwinders van Swiss Kubik waren voorheen de ABS watchwinders van het merk. Deze watchwinders bieden een hoogwaardige en veilige opwinding van jouw horloges en bovendien een hoge betrouwbaarheid, maar zijn tegelijkertijd aantrekkelijk geprijsd. De Swiss Kubik Startbox Bronze is dan ook een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve watchwinder, maar een minder groot budget wilt of kunt besteden. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en is uitgevoerd in een fraaie bronstint. Dit geeft de watchwinder een luxe uitstraling. Dit model is zoals we gewend zijn van Swiss Kubik kubusvormig en zeer compact. Dit maakt het gemakkelijk om deze watchwinder mee te nemen naar bijvoorbeeld kantoor of op reis. Doordat de watchwinder bovendien tot wel drie jaar op een set AA batterijen kan functioneren, kun je dit model en jouw horloge ook veilig opbergen in een kluis. Kortom, de Swiss Kubik Startbox watch winders zijn zeer interessant. 

Het hart van de Swiss Kubik Startbox Bronze wordt gevormd door een Swiss made motor van ongeëvenaarde kwaliteit. Deze zorgt ervoor dat je op ieder moment kunt rekenen op een doeltreffende en veilige wijze van opwinding voor je automatische horloge. Het maakt hierbij niet uit welk merk of type automatisch horloge dit is. De motor is namelijk krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. Swiss made motoren zijn niet alleen zeer krachtig en betrouwbaar, maar ze zijn bovendien energiezuinig en stil in gebruik. Dit verhoogt het gebruikerscomfort van de watchwinder aanzienlijk. Het is ook mogelijk kleinere horlogehouders bij te bestellen. Deze zijn uitermate geschikt wanneer je kleinere dames- of herenhorloges in het bezit hebt.

Wanneer je kiest voor de Swiss Kubik Startbox Bronze voor jouw automatische horloge, kies je voor de wereldberoemde Zwitserse kwaliteit. Dit betekent dat je je jarenlang geen zorgen meer hoeft te maken om stilstand van jouw automatische horloge. Hiermee voorkom je verschillende vervelende mogelijke gevolgen van stilstand van je horloge. Je kunt hierbij denken aan onnauwkeurigheden in tijdsweergave bijvoorbeeld. Bovendien zorgt de Swiss Kubik Startbox Bronze er bij opwinding voor dat de olieverdeling in het uurwerk van het horloge ook plaatsvindt.

Kortom, met een watchwinder van dit kaliber kies je voor het behoud van jouw automatische horloge! Een hoogwaardige watchwinder schaf je bij voorkeur aan bij een officieel dealer. Deze biedt met zekerheid authentieke Swiss Kubik watchwinders, een goede service en een scherpe prijs. Wij zijn officieel dealer van het merk en bieden dan ook een zeer fraaie collectie Swiss Kubik watchwinders in onze webshop. De watchwinders van het merk worden bovendien allemaal geleverd met een ruime garantietermijn van drie jaar. Dit zegt genoeg over het vertrouwen van Swiss Kubik in de eigen producten. Wanneer je een watchwinder van Swiss Kubik bij ons aanschaft, doe je dit dus altijd met een gerust gevoel! Wanneer advies op maat gewenst is, helpen wij je met onze expertise op dit gebied graag verder. Je kunt bij ons bovendien altijd terecht met eventuele vragen.

Wij zorgen er na bestelling altijd voor dat jouw nieuwe aanwinst zorgvuldig verpakt op weg gaat. Wij maken voor levering gebruik van de diensten van PostNL, Fedex en DPD. Verzenden doen wij bovendien wereldwijd. Bekijk nu in onze webshop ons uitgebreide assortiment Swiss Kubik watchwinders en laat je verrassen door de mogelijkheden. Vrijwel iedere liefhebber en verzamelaar van automatische horloges zal een passende watchwinder kunnen vinden binnen de collectie van Swiss Kubik.