Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Blog

De voordelen van een Heisse und Sohne watchwinder

Geplaatst op 16 augustus 2023 om 17:02 uur

Wanneer je op zoek  bent naar een hoogwaardige watchwinder dan zijn er verschillende mooie merken uit verschillende landen om uit te kiezen. Ieder merk biedt zo zijn eigen kenmerkende eigenschappen en bepaalde specifieke voordelen. In dit kader laten we je graag nader kennismaken met het high-end merk Heisse & Söhne, dat afkomstig is uit Duitsland.

Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30

Heisse & Söhne is een merk dat zich op verschillende gebieden steeds weer weet te onderscheiden van andere merken. Om te beginnen biedt het merk de welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Als basis voor de hoogwaardige watchwinders van Heisse & Söhne, heeft het merk daarnaast gekozen voor het gebruik van Japanse motoren. Deze motoren bieden verschillende belangrijke voordelen. In de eerste plaats zijn ze uiteraard betrouwbaar en gaan ze lang mee. In de tweede plaats zijn ze energiezuinig en niet geheel onbelangrijk, stil in gebruik. Hiermee is het een perfecte mogelijkheid om een watchwinder van Heisse & Söhne te plaatsen op jouw kantoor of in je slaapkamer. Je hoeft dan in ieder geval niet bang te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Een ander voordeel is dat Heisse & Söhne de watchwinders uit de collectie betaalbaar weet te houden, onder meer door het gebruik van deze Japanse motoren. Je kiest met een watchwinder van Heisse & Söhne daarmee voor een watchwinder van hoogstaande kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Het merk staat dan ook onder andere bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten.

Naast het gebruik van de Japanse motoren, biedt Heisse & Söhne nog verschillende andere voordelen en extra functionaliteiten die het gebruikerscomfort van de watchwinders van het merk absoluut verhogen. Zo zijn er prachtige modellen watchwinders binnen de Heisse & Söhne collectie te vinden met een ingebouwde LED verlichting. Dit maakt de watchwinders van het merk speciaal geschikt om te fungeren als display voor jouw automatische horloge of horlogeverzameling. Hiermee zet je ze extra in het zonnetje en heb je altijd een goed zicht op jouw horloges, op ieder moment van de dag. Een ander mooi voorbeeld van een stukje technische finesse wat betreft de watchwinders van Heisse & Söhne, is de handige LCD bediening. Hiermee stel je gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Het is mogelijk om dit te doen per rotor afzonderlijk, waardoor je ieder specifiek automatisch horloge dat geplaatst is in de watchwinder exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden.

Ook wat betreft design en uitstraling weet het merk Heisse & Söhne zich te onderscheiden. De watchwinders hebben een zeer fraaie en luxe uitstraling en worden gemaakt van de best mogelijke materialen. Zo wordt er onder meer gebruik gemaakt van diverse prachtige houtsoorten. Daarnaast zijn er verschillende modellen verkrijgbaar binnen de collectie, die afsluitbaar zijn met een glazen deurtje. Dit biedt niet alleen bescherming tegen krasjes of andere onnodige beschadigingen en slijtage, maar geeft de watchwinders ook een erg luxe uitstraling. De collectie van Heisse & Söhne herbergt daarnaast fraaie modellen die voorzien zijn van een elegante voet. Dit geeft echt de look van een display, om jouw horlogeverzameling extra mooi in te doen uitkomen. We lichten graag een model watchwinder voor je uit van Heisse & Söhne, waarmee het merk alle genoemde voordelen heeft weten te combineren. We hebben het dan over de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30. Deze watchwinder biedt de capaciteit om maar liefst 16 horloges tegelijkertijd van energie te kunnen voorzien. Hiermee is dit model speciaal geschikt voor de verzamelaar met een grote verzameling in het bezit. De watchwinder is gemaakt van hoogwaardig hout en uitgevoerd in de kleur zwart. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30 is aan de buitenkant glanzend afgewerkt, wat het gevoel van luxe benadrukt. Aan de binnenkant is de watchwinder wit van kleur, wat een mooi contrast biedt met het exterieur. Dit model is voorzien van een fraaie voet, wat de watchwinder een extra luxe en elegante uitstraling geeft. Verder is dit design voorzien van een deurtje van mineraalglas, waarmee deze kan worden afgesloten. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw horloges desgewenst in de spotlight kunt plaatsen. Met het moderne LCD display, wijzig je eenvoudig de instellingen van de watchwinder. Je kunt hiermee dus de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge afzonderlijk instellen. Verder is deze Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30 voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie ter voorkoming van overspanning van jouw horloges. Met de handige sleep mode kun je je horloges bovendien wat rust gunnen, door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt met behulp van een adapter.

Met de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30 hebben we één specifiek model nader voor je onder de loep genomen. De watchwindercollectie van Heisse & Söhne is echter in zijn geheel zeker de moeite van het bekijken waard wanneer je een watchwinder van topkwaliteit wilt aanschaffen tegen een scherpe prijs!

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Geplaatst op 26 juli 2023 om 09:59 uur

Als liefhebber van automatische horloges ben je vast al bekend met het watchwinder merk Swiss Kubik. Dit exceptionele merk is tenslotte al jaren een begrip op dit gebied. Kenmerkend voor de watchwinders van Swiss Kubik zijn de compacte en kubusvormige designs in de collectie van het merk. Voor een watchwinder van Swiss Kubik heb je dan ook niet al te veel ruimte nodig. De watchwinders van het merk mogen dan klein van stuk zijn, het zijn toch echte eyecatchers in je interieur.

Het merk biedt watchwinders in verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen. Zo herbergt de collectie van Swiss Kubik onder meer watchwinders gemaakt van leder, hout, kunststof en aluminium. Daarnaast zijn er Swiss Kubik watchwinders verkrijgbaar voor een divers budget. De prijs is afhankelijk van de gebruikte materialen en extra opties. Bovendien zijn verschillende watchwinders van Swiss Kubik indien gewenst uit te breiden met beschermglaasjes voor de horloges. Zo kun je zelf je watchwinder zo compleet maken als je zelf wilt. Ook wat betreft capaciteit biedt Swiss Kubik diversiteit. Zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge in het bezit als de fervent verzamelaar kan goed terecht binnen de collectie van Swiss Kubik. Zo biedt het merk watchwinders voor 1, 2, 3, 4, 6, 8 of zelfs 12 horloges.

In dit artikel laten we je graag nader kennismaken met een instapmodel uit de collectie van Swiss Kubik, de Swiss Kubik Startbox Bronze. De Startbox watchwinders van Swiss Kubik waren voorheen de ABS watchwinders van het merk. Deze watchwinders bieden een hoogwaardige en veilige opwinding van jouw horloges en bovendien een hoge betrouwbaarheid, maar zijn tegelijkertijd aantrekkelijk geprijsd. De Swiss Kubik Startbox Bronze is dan ook een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve watchwinder, maar een minder groot budget wilt of kunt besteden. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en is uitgevoerd in een fraaie bronstint. Dit geeft de watchwinder een luxe uitstraling. Dit model is zoals we gewend zijn van Swiss Kubik kubusvormig en zeer compact. Dit maakt het gemakkelijk om deze watchwinder mee te nemen naar bijvoorbeeld kantoor of op reis. Doordat de watchwinder bovendien tot wel drie jaar op een set AA batterijen kan functioneren, kun je dit model en jouw horloge ook veilig opbergen in een kluis. Kortom, de Swiss Kubik Startbox watch winders zijn zeer interessant. 

Het hart van de Swiss Kubik Startbox Bronze wordt gevormd door een Swiss made motor van ongeëvenaarde kwaliteit. Deze zorgt ervoor dat je op ieder moment kunt rekenen op een doeltreffende en veilige wijze van opwinding voor je automatische horloge. Het maakt hierbij niet uit welk merk of type automatisch horloge dit is. De motor is namelijk krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. Swiss made motoren zijn niet alleen zeer krachtig en betrouwbaar, maar ze zijn bovendien energiezuinig en stil in gebruik. Dit verhoogt het gebruikerscomfort van de watchwinder aanzienlijk. Het is ook mogelijk kleinere horlogehouders bij te bestellen. Deze zijn uitermate geschikt wanneer je kleinere dames- of herenhorloges in het bezit hebt.

Wanneer je kiest voor de Swiss Kubik Startbox Bronze voor jouw automatische horloge, kies je voor de wereldberoemde Zwitserse kwaliteit. Dit betekent dat je je jarenlang geen zorgen meer hoeft te maken om stilstand van jouw automatische horloge. Hiermee voorkom je verschillende vervelende mogelijke gevolgen van stilstand van je horloge. Je kunt hierbij denken aan onnauwkeurigheden in tijdsweergave bijvoorbeeld. Bovendien zorgt de Swiss Kubik Startbox Bronze er bij opwinding voor dat de olieverdeling in het uurwerk van het horloge ook plaatsvindt.

Kortom, met een watchwinder van dit kaliber kies je voor het behoud van jouw automatische horloge! Een hoogwaardige watchwinder schaf je bij voorkeur aan bij een officieel dealer. Deze biedt met zekerheid authentieke Swiss Kubik watchwinders, een goede service en een scherpe prijs. Wij zijn officieel dealer van het merk en bieden dan ook een zeer fraaie collectie Swiss Kubik watchwinders in onze webshop. De watchwinders van het merk worden bovendien allemaal geleverd met een ruime garantietermijn van drie jaar. Dit zegt genoeg over het vertrouwen van Swiss Kubik in de eigen producten. Wanneer je een watchwinder van Swiss Kubik bij ons aanschaft, doe je dit dus altijd met een gerust gevoel! Wanneer advies op maat gewenst is, helpen wij je met onze expertise op dit gebied graag verder. Je kunt bij ons bovendien altijd terecht met eventuele vragen.

Wij zorgen er na bestelling altijd voor dat jouw nieuwe aanwinst zorgvuldig verpakt op weg gaat. Wij maken voor levering gebruik van de diensten van PostNL, Fedex en DPD. Verzenden doen wij bovendien wereldwijd. Bekijk nu in onze webshop ons uitgebreide assortiment Swiss Kubik watchwinders en laat je verrassen door de mogelijkheden. Vrijwel iedere liefhebber en verzamelaar van automatische horloges zal een passende watchwinder kunnen vinden binnen de collectie van Swiss Kubik.

Paul Design Petite 8 Leather watchwinder

Geplaatst op 20 juli 2023 om 10:55 uur

Een watchwinder van kwaliteit is een zeer belangrijk onderdeel van de liefhebberij van automatische horloges. Hiermee voorzie je je automatische horloge of horloges van energie wanneer je het horloge niet draagt. Het is bij het maken van een keuze voor een passende watchwinder dan ook altijd belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Je wilt tenslotte niet alleen een efficiënte, maar ook veilige wijze van opwinding voor jouw automatische horloges. Als het om hoogwaardige watchwinders gaat, zijn de verschillende merken deze na de uitvinding hiervan steeds blijven vernieuwen en ontwikkelen. Dat heeft erin geresulteerd dat je vandaag de dag een watchwinder kunt aanschaffen die precies naar jouw wensen is en die bovendien perfect bij jouw automatische horloges past.

Watchwinders zijn tegenwoordig namelijk verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en designs. Ook wat betreft opwindcapaciteit is er veel mogelijk. Zo zijn er watchwinders op de markt voor een enkel automatisch horloge, maar ook voor een gehele verzameling en van alles daar tussenin. Er zijn bovendien meer basic modellen te verkrijgen, maar daarnaast ook zeer luxe en unieke designs. Op het gebied van techniek en extra mogelijkheden is er eveneens veel te kiezen. Zo zijn er watchwinders voorzien van Swiss made motoren op de markt, maar ook watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren. Verschillende merken watchwinders bieden daarnaast mooie extra’s, zoals bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting, een touchscreen of een powerwinding- of slaapfunctie. Wanneer je dus op zoek gaat naar een watchwinder voor jouw automatische horloge of horloges, is het belangrijk van tevoren te bepalen waar deze voor jou aan moet voldoen en welk budget je te besteden hebt.

Als je een watchwinder wilt aanschaffen die wel van hoge kwaliteit is, maar niet te hoog geprijsd, dan ben je bij het merk Paul Design aan het juiste adres. Paul Design biedt een zeer uitgebreide en gevarieerde collectie watchwinders, waarmee het vele liefhebbers en verzamelaars weet te bedienen. Wanneer je een watchwinder zoekt voor jouw verzameling automatische horloges, maar daar niet zoveel ruimte voor hebt, biedt Paul Design daarvoor ook een mooie oplossing. Zo kies je met de Paul Design Petite 8 Leather Black voor een watchwinder die compact vormgegeven is, maar wel ruimte biedt voor het opwinden van maar liefst acht automatische horloges tegelijk. Deze watchwinder is aan de buitenkant bekleed met leder van hoge kwaliteit, wat de watchwinder een luxe uitstraling geeft. Zowel het interieur als het exterieur van deze watchwinder zijn uitgevoerd in de kleur zwart. Dit doet jouw horlogeverzameling extra mooi uitkomen. De Paul Design Petite 8 Leather Black is verder uitgerust met Japanse motoren van topkwaliteit. Deze motoren zijn afkomstig van het merk Mabuchi en verzorgen probleemloos de opwinding van ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Voor ieder horloge kun je bovendien individueel de instellingen bepalen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Op deze manier krijgt ieder horloge de meest ideale wijze van opwinding. De Mabuchi motoren verzorgen de opwinding van je automatische horloges bovendien op energiezuinige wijze en in stilte. Je plaatst deze watchwinder dan ook met een gerust hart op je slaapkamer of bijvoorbeeld je kantoor.

De Paul Design Petite 8 Leather Black is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De overwind protectie is er om jouw automatische horloges te beschermen tegen overspanning. Doordat deze watchwinder van Paul Design bovendien beschikt over een ingebouwde LED verlichting, kun je je horlogeverzameling desgewenst in de schijnwerpers zetten. Het gebruikerscomfort van de watchwinder wordt daarnaast nog verder verhoogd door de meegeleverde afstandsbediening. Doordat Paul Design voor zijn watchwinders gebruik maakt van speciale flexibele horlogehouders, kun je vrijwel ieder formaat horloge gemakkelijk en eenvoudig plaatsen in dit model. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt tot slot middels netstroom met behulp van een adapter.

Heeft dit model van Paul Design jouw interesse weten te wekken? Je vindt deze hoogwaardige én betaalbare watchwinder bij ons in de webshop. Wij leveren dit model met een garantie van twee jaar en een duidelijke handleiding. Wij zijn bovendien officieel dealer van Paul Design en bieden naast dit model dan ook een verrassend uitgebreide collectie van het merk aan. Je kunt ons bij het selecteren van de watchwinder die het beste bij je past, altijd vragen om raad en daad. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn.

Wij verzenden onze producten wereldwijd, met behulp van de diensten van PostNL, DPD en Fedex. Betalen kan bij ons met verschillende veilige betaalwijzen, zoals iDeal, PayPal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Zo plaats je je bestelling bij ons altijd met een veilig gevoel. Mocht er toch iets misgaan, dan kunnen wij het probleem in ons eigen reparatieatelier op professionele wijze voor je oplossen. Bekijk nu wat wij te bieden hebben bij ons in de webshop en kies voor kwaliteit en zekerheid voor je automatische horloges!

Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder

Geplaatst op 13 juli 2023 om 15:41 uur

Ben jij die fervente verzamelaar van automatische horloges met een grotere verzameling automatische horloges in het bezit? Dan hebben wij een goede tip voor een watchwinder merk dat de perfecte watchwinder biedt voor jouw verzameling. Ook wanneer je één automatisch horloge of juist een grote verzameling automatische horloges bezit, biedt dit merk fraaie modellen.

Paul Design Gentlemen 8 Macassar

In dit artikel willen we ons graag richten op een specifieke watchwinder van het merk met een gemiddelde capaciteit. We hebben het over een merk dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk en dat vanaf het begin met de ontwikkeling van watchwinders is gestart met een missie. Dit merk heet Paul Design en is één van de meest populaire merken in onze collectie.

Paul Design heeft altijd een ambitieus doel voor ogen gehad. Het merk wilde modellen maken die aantrekkelijker geprijsd zouden zijn dan die van de grote bekende merken. Tegelijkertijd moesten deze watchwinders wel van hoge kwaliteit zijn. Dit wordt door Paul Design gewaarborgd door het gebruik van enkel hoogwaardige materialen en topkwaliteit Japanse motoren van het merk Mabuchi. Daarnaast maakt Paul Design gebruik van speciale flexibele horlogehouders, deze zorgen ervoor dat vrijwel ieder formaat automatisch horloge gemakkelijk in de watchwinder te plaatsen is.

Wat betreft de techniek kiest Paul Design eveneens voor het beste. De meest moderne techniek wordt namelijk ingezet voor de Paul Design watchwinders. Wat denk je bijvoorbeeld van een innovatief touchscreen, een ingebouwde LED verlichting, of een vingerprint slot? Deze eigenschappen komen we allemaal tegen binnen de collectie van Paul Design. Ze verhogen het gebruikerscomfort van de watchwinders van het merk, waardoor ze geliefd zijn door vele liefhebbers van automatische horloges. Het is dan ook zeker de moeite waard je verder te verdiepen in de uitgebreide collectie watchwinders van Paul Design.

Laten we één Paul Design model eens beter bekijken. Specifiek de Paul Design Gentlemen 8 Macassar biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst acht automatische horloges tegelijk. Dit is dus de perfecte watchwinder wanneer je een gemiddeld grote verzameling automatische horloges in het bezit hebt. De watchwinder is gemaakt van bijzonder fraai hout en uitgevoerd in een macassar look. Dit geeft dit model een zeer luxe uitstraling. Aan de binnenkant is de watchwinder voorzien van een speciale stof in de kleur zwart. Dit biedt niet alleen een mooi contrast, maar tegelijkertijd ook bescherming tegen beschadiging van je horloges. Deze watchwinder is voorzien van een glazen deur, hiermee zorg je ervoor dat je vocht, stof en vuil bij je horloges vandaan kunt houden. Dit komt de levensduur van je horloges ten goede.

De deur is bovendien voorzien van een speciaal geavanceerd vingerprint slot. Zo kun je er ook van op aan dat je de enige bent die bij je horloges kan komen. De Paul Design Gentlemen 8 Macassar is uitgerust met acht Japanse motoren, die ervoor zorgen dat ieder type en merk automatisch horloge moeiteloos van energie kunnen worden voorzien. Met het moderne touchscreen kun je gemakkelijk en snel de instellingen wijzigen. Zo kun je bijvoorbeeld de draairichting en het aantal turns per day voor ieder horloge afzonderlijk bepalen. Deze watchwinder biedt daarmee ieder automatisch horloge de best passende wijze van opwinding. Dit model zorgt er daarnaast voor dat je je horloges letterlijk in de spotlight kunt zetten. Alle ogen zullen dan ook op jouw horloges gericht zijn wanneer ze in de watchwinder geplaatst zijn. Met de handige ingebouwde LED verlichting waarvan de watchwinder is voorzien, maak je van jouw hoogwaardige watchwinder een echte display om je verzameling in te kunnen presenteren. Met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, is deze watchwinder geheel compleet te noemen. Als mooie extra beschik je met deze watchwinder echter ook nog over een handige afstandsbediening.

Met de Paul Design Gentlemen 8 Macassar kies je voor een milde en efficiënte wijze van opwinding, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Doordat Paul Design bewust kiest voor hoogwaardige materialen en de beste techniek, is deze watchwinder zeer betrouwbaar en bovendien duurzaam te noemen. Je vindt een ruim assortiment Paul Design watchwinders bij ons in de webshop. Wij zijn trots officieel dealer van het merk en kunnen je daarom indien gewenst bijstaan met raad en daad bij het maken van je keuze. Met een watchwinder van Paul Design is één ding zeker, je hoeft je nooit meer zorgen te maken over stilstand van jouw automatische horloges. Bovendien zorgt een goede watchwinder ervoor dat de olie in de horloges goed verdeeld wordt, hiermee is de levensduur van jouw automatische horloges gewaarborgd.

De Paul Design watchwinders bij ons in de webshop worden door ons wereldwijd geleverd met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex. Je ontvangt je Paul Design watchwinder met twee jaar garantie en een duidelijke handleiding. Zo kun je direct met je nieuwe aanwinst aan de slag! Bekijk nu ons uitgebreide aanbod Paul Design watchwinders en kies voor de watchwinder die het beste bij jou en je automatische horloges past. Je zult hier zeker geen spijt van krijgen!

Watchwinders voor 8 horloges

Geplaatst op 8 juli 2023 om 08:17 uur

Een watchwinder is een “must have” accessoire als je één of meerdere automatische horloges hebt. Immers, je wilt dat jouw automatische horloge niet stil komt te staan. Dit is namelijk niet alleen onhandig en vervelend, het maakt je horloge ook kwetsbaar omdat je alle instellingen zoals de tijd, datum en andere functies via de kroon weer moet aanpassen. De kroon is één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge en wil je daarom niet onnodig moeten openen en sluiten.

Een watchwinder is vooral erg handig en een prachtige accessoire wanneer je van horloges houdt en ze goed wilt verzorgen. Deze accessoire zorgt er namelijk voor dat jouw automatische horloges worden opgewonden op het moment dat ze niet worden gedragen. Bovendien zorgt een goede watchwinder ervoor dat de olie in het uurwerk van de horloges op juiste wijze worden verdeeld. Tot slot heeft een watchwinder een opbergfunctie en daarnaast in sommige gevallen zelfs een displayfunctie.

 Doordat een goede watchwinder zo belangrijk is, is het zeer belangrijk hierbij te kiezen voor kwaliteit. Wij vertellen je dan ook graag meer over een aantal modellen die zeer geschikt zijn voor het opwinden van jouw automatische horloges. We hebben in dit artikel gekozen voor verschillende watchwinders met een capaciteit voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk.

Het eerste model waar we in dit kader graag meer over vertellen is de Benson Black Series 8.16.MA. Deze watchwinder is afkomstig van het Nederlandse merk Benson. Wanneer je dit merk nog niet kent, is het zeker de moeite waard er meer over te weten te komen. De Benson Black Series 8.16.MA is een fraai voorbeeld van de hoogwaardige en gebruiksvriendelijke watchwinders die Benson te bieden heeft. De watchwinder is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Dit model is daarnaast afkomstig uit de meest luxe lijn van de collectie van Benson. Dit model is met de grootst mogelijke precisie met de hand gemaakt. Dit model is afgewerkt met maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag. Dit model is uitgevoerd in een Macassar look, maar er zijn van dezelfde watchwinder ook verschillende andere kleuren verkrijgbaar.

Benson Black Series 8.16.MA watchwinder

Aan de binnenkant van deze Benson Black Series 8.16.MA watchwinder is deze ingelegd met een speciaal soft velvet. Dit zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor beschadiging van je horloges. De watchwinder is aan de voorkant afsluitbaar met een glazen deur, waardoor deze ook bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Aan de bovenkant is dit model voorzien van een luxe soft-close deksel, waaronder zich een extra opbergruimte bevindt. Hierin kunnen 6 andere horloges worden opgeborgen, zoals quartz- of mechanische horloges. Op deze manier hou je al je horloges netjes bij elkaar. Wanneer je je horlogeverzameling met deze Benson Black Series 8.16.MA watchwinder graag in de spotlight wilt zetten, is deze daar uitermate geschikt voor. Niet alleen door het chique design, maar daarnaast ook doordat deze watchwinder is voorzien van een ingebouwde LED verlichting. De Benson Black Series 8.16.MA is geheel instelbaar met behulp van het handige touchscreen. Zo kun je voor ieder horloge de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen, voor een ideale wijze van opwinding van ieder horloge. De Benson Black Series 8.16.MA biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast kun je met dit model gebruik maken van een powerwinding functie, waarmee je je horloges in korte tijd kunt opwinden. Tot slot biedt de watchwinder een handige USB aansluiting.

Een tweede model voor 8 horloges dat jouw aandacht verdient, is de Paul Design Gentlemen 8 Macassar. Deze watchwinder is van het merk Paul Design, dat afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk. Dit model is gemaakt van hout en heeft een luxe en unieke uitstraling, door de combinatie van de kleur zwart en het macassar hout. Dit luxe model van Paul Design is afsluitbaar met de glazen deur, dat is voorzien van een modern vingerprint slot. Hiermee ben je er zeker van dat niemand bij je horloges kan komen indien jij dit niet wilt. De Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder is daarnaast uitgerust met een fraaie ingebouwde LED verlichting, waarmee je de gehele dag een perfect zicht op je horloges houdt. Ook deze watchwinder van Paul Design is voorzien van Japanse motoren van zeer goede kwaliteit. Dit model is geschikt voor het opwinden van ieder merk en type automatisch horloge. De Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder is namelijk per rotor afzonderlijk instelbaar met behulp van het innovatieve LCD scherm. Op deze manier krijgt ieder afzonderlijk horloge precies de juiste wijze van opwinding. Dit model van Paul Design biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Als kers op de taart wordt deze watchwinder geleverd met een handige afstandsbediening.

De derde en laatste watchwinder waarover we je graag meer vertellen, is de Paul Design Petite 8 Leather Black. Deze Paul Design watchwinder is compact vormgegeven en daarmee gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Wanneer je als verzamelaar van automatische horloges minder ruimte beschikbaar hebt, is dit dan ook een uitstekende keuze. Dit model heeft een stijlvolle en luxe uitstraling. Het model is bekleed met leder in de kleur zwart. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door Japanse motoren van het bekende merk Mabuchi. Hiermee ben je er zeker van dat je altijd op je watchwinder zult kunnen rekenen. Ook dit model van Paul Design is uitgerust met een ingebouwde LED verlichting. Daarnaast is de Paul Design Petite 8 Leather Black watchwinder per horloge afzonderlijk instelbaar wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag. Je gebruikt hiervoor het handige LCD display. Tot slot beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

De drie bovengenoemde watchwinders voor 8 horloges zijn allemaal te vinden en te bestellen bij ons in de webshop. Wij verzenden deze wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, DPD en PostNL. Bij ons betaal je bovendien altijd veilig met verschillende veilige betaalwijzen, zoals iDeal, Paypal, creditcard of bankoverschrijving. Bekijk dus nu ons ruime assortiment en kies voor jouw favoriet!